Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn ...
Allah sağlığın her türlüsünü versin hem bizlere hem de evlatlarımıza
Yola ipe sapa gelmez el oğlunu kafaya takmamayı öğreneli çok oldu çok şükür bin şükür
Amin canım aminAminnn ...
Sağlıklı güzel günler vere Allah'ım... Evlatlarimizi her tür kötülükten koruya.. inşallah onlar iyi temiz süt emmislere düşerler diye dua ediyorum.hep.. gelecekleri geçmişlerindenn daha guzel. Daha hayırlı ola
Sayfanın aşağısında üyeler gözüküyorBen takip etmeleri bilmiyorum tlfndan Google kk yazıp webinden giriyorum açık kalıyor çoğu zaman bilmiyorum nasıl gözüktüğünu ..meyraa ya slm olsun .. peki dolarmilnden ses soluk var mı şu birkez ceza yemişti hala öyle bir durum değil değil mi..
Birde o cezalarda üyelikten atılma cezası da var mı acaba???
İnşaallah guzel haberlrle gelir..tayinler vardı tayinleri olmusturSayfanın aşağısında üyeler gözüküyor
dolar milyoneri cezalı değil üyeliği aktif lakin kendisi 27 Temmuz 'dan beri kadınlar kulübüne girmemiş
Kesin bu kızın başında bir işler var Allah'tan hayırlı haberlerle gelmesini diliyorum
Amin şöyle bizleri mutlu edecek haberlerle gelsinİnşaallah guzel haberlrle gelir..tayinler vardı tayinleri olmustur
Ev almıştır
Nişan söz olabilir
İnşallah toplu şekilde bunlarla gelir aminnn...
İyi geceler herkse
I idilkaya tebrik ederim sizi, inşallah başarıyla tamamlarsınız. Ben de bu sene niyet ettim ancak girmedim sınava, devam edemem, sınavlara gidip gelemem diyerek.. ancak bazı durumlar yeniden okuma aşkımı alevlendirdi. Sizi kendime örnek alacağım. Devam durumu ve sınavların nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bir de büyükşehirlerdeki fakülte ile küçük bir şehirdeki hukuk fakültesinin devam- devamsızlık durumları benzer midir hiç araştırma şansınız oldu mu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.Hepinize çok çok teşekkür ederim.. mesele.kayda gitmekte ve okumakta ya bakalım zaten az uyuyangillerdenim bakalım bir action aslında..
Ah be dolarmilyoneri senle yapacaktım.tercihleri ama neredesin hiç bir yerde bulamadık seni gerçekten senin olmanı yazmanı çok çok isterdim... Allah'ım inşallah iyisindir de güzel haberlerle yazarsın bizlere
Amin ,Allah razı olsun canımI idilkaya tebrik ederim sizi, inşallah başarıyla tamamlarsınız. Ben de bu sene niyet ettim ancak girmedim sınava, devam edemem, sınavlara gidip gelemem diyerek.. ancak bazı durumlar yeniden okuma aşkımı alevlendirdi. Sizi kendime örnek alacağım. Devam durumu ve sınavların nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bir de büyükşehirlerdeki fakülte ile küçük bir şehirdeki hukuk fakültesinin devam- devamsızlık durumları benzer midir hiç araştırma şansınız oldu mu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Varyemez gözünüz aydın, oğlunuzu tebrik ediyor eğitim hayatında başarılar diliyorum.
penceremden geri dönmenize ben de çok sevindim. İyi ki geldiniz.
Bu bahanelerle herkese sağlıklı, birikimli, musmutlu günler dilerim.
Günaydın gece kapattik şimdi açtık oğlanı Kur'an'a birakacam hala uyuyor ama ders okul vs birşey olmasa saat 7 de uyanır bir garip yaaGünaydın kızlar
Merhabaaa çok çok teşekkür ederim...I idilkaya tebrik ederim sizi, inşallah başarıyla tamamlarsınız. Ben de bu sene niyet ettim ancak girmedim sınava, devam edemem, sınavlara gidip gelemem diyerek.. ancak bazı durumlar yeniden okuma aşkımı alevlendirdi. Sizi kendime örnek alacağım. Devam durumu ve sınavların nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bir de büyükşehirlerdeki fakülte ile küçük bir şehirdeki hukuk fakültesinin devam- devamsızlık durumları benzer midir hiç araştırma şansınız oldu mu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Varyemez gözünüz aydın, oğlunuzu tebrik ediyor eğitim hayatında başarılar diliyorum.
Bende daha bakmadım...E bordolar açılmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza
Canım benim, yokluğumu farkedip merak eden ilk kişi sen oldun…
Kirası 10000 dolar değil mi?
Ahh canım, ben açıyorum sayfayı işe dalıyorum açık kalıyor,…
Arada okuyorum, yazmaya her zaman fırsat olmuyor…
Bi de bana alıştınız, ara ara uzun süreli kayboluşlarıma, kimse neden girmedi diye merak etmiyor beni
Dolar milyonerini ben de merak ediyorum, mutlaka yazardı, umarım olumlu gelişmeler vardır hayatında ve vakit bulamadığından yazamıyordur…
Bir an önce dönsün ben kiminle birikim yarışı yapacağım, Beylerbeyi nde bir ev söylediler, 10.000 dolarlar havada uçuşuyor…
Teşekkür ederim canım hoşbuldukI idilkaya tebrik ederim sizi, inşallah başarıyla tamamlarsınız. Ben de bu sene niyet ettim ancak girmedim sınava, devam edemem, sınavlara gidip gelemem diyerek.. ancak bazı durumlar yeniden okuma aşkımı alevlendirdi. Sizi kendime örnek alacağım. Devam durumu ve sınavların nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bir de büyükşehirlerdeki fakülte ile küçük bir şehirdeki hukuk fakültesinin devam- devamsızlık durumları benzer midir hiç araştırma şansınız oldu mu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Yok canım, o kadar da değil 3 katlı bahçeli otoparklı köşk, satış fiyatıKirası 10000 dolar değil mi?