- 28 Aralık 2023
- 5.313
- 15.453
Afiyet şifa olsun bal olsun ballı lokmamPeki tatlım yedim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şifa olsun bal olsun ballı lokmamPeki tatlım yedim bile
Ahhh ah bugün yediklerimi bir bilsen
Şu an bile üç dilim kekle ada çayınıAhhh ah bugün yediklerimi bir bilsen
Yarasın yiğidimeŞu an bile üç dilim kekle ada çayını
her zaman et olmaz de şükretsin onu bulamayan da var bkz benBenim oğlan yemekte nohutu görünce nereden aklına geldi bu deyip durdu birkaç kez
Yarasın yiğidime
Deme öyle demeYarasın yiğidime
Ahaha hem ağlarım hem de yerim diyenlerde böğün
Tatil bitsin, işe başlayayım, o zaman gör sen beni hıhAhaha hem ağlarım hem de yerim diyenlerde böğün
Ben gıcıklık olsun diye yaptımher zaman et olmaz de şükretsin onu bulamayan da var bkz ben
Sen başlayana kadar ben bitirmiş olacam o zaman sana güzel tatlı görsellerle geleceğim bekle beniTatil bitsin, işe başlayayım, o zaman gör sen beni hıh
Ahahahahha sen bilirsin paşam diyeydinBen gıcıklık olsun diye yaptım
Aslında bugün mercimek yapacaktım ama anneannene nohut lazım mı diye sordum o da var dedi istemedi
Sen hiç yemeğini yapmıyorsun galiba dedi O sebeple aklıma geldi yapmak
Keşke mercimek yapsaymışsın diyor ben de onu yarın yapacağım nasipse deyince iyi ben öğle vakti kahvaltıya geleyim akşama gelmem diyor
Burunlarını sessiz ve derinden hiç sesimi yükseltmeden poker surat tavrımla sürterim ben bunlarınAhahahahha sen bilirsin paşam diyeydin
Balla kaymakla besledik de kıymet mi bildiniz
Sen başlayana kadar ben bitirmiş olacam o zaman sana güzel tatlı görsellerle geleceğim bekle beni
Hak etmişlerse yapacak bişey yok arkandayım ablacım devamBurunlarını sessiz ve derinden hiç sesimi yükseltmeden poker surat tavrımla sürterim ben bunların
Beni tanımıyorlar tanıdıklarına pişman edeceğim ama
Tamam tamam sadece betimleme yapacağım keşke görsel atsaydın dedirtebilirim bak
Yok yok sen kıyamazsın bana, bak ben sana resim atıyor muyum?
O kadar küstahça lafları var kiHak etmişlerse yapacak bişey yok arkandayım ablacım devam