Sagolasiniz valla çok çok teşekkür ederim .. evet şükür çok önemli..Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur
Çocuk nasıl toparladı mı biraz daha
Sana Kocaman sarılıyorum aşko kendini yalnız hissetme elimizdekilere şükretmeliyiz kabinde bekleyen bir evladın var şükür Allah acılarını göstermesin
Kız o oluşumlar bana hiç güven vermiyor aman dikkat et elindekinden de olma araba aalacam diye
Btc caiz değil bacım
Yok sadece fikir zaten çıkamadık daha henüz sıcak ve aşırı yorgunum kafama sıcakta garip birşey de oluyor ..
Allah razı olsun yaaa ne güzel insanlar var burada sağolun var olun her daimGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Şu an yanında ve de yardımcı olmayı çok isterdim inan
Doğru... Yapmıyorum hem BTC hem babasının kraker parasını...Kendin bilirsin de helal kazancına haram bulaştırma kuzum
Daha haramdan hayır gören olmadı görür gibi görünenler istidraç yaşıyorlar vakti gelince karşılığını görürler
Allah hepimizi razı olduklarıyla meşgul etsin canım
Kuveyt Türk hesabım vardı onu aradım çeyrek hesabı açıp çeyrek alınca bankadan fiziki çeyrek alabiliyormuyum diye öyle bir şey yapan bilen var mı hiç..
Müşteri hizmetleri elbette ayda 10 çeyrek fiziki alabilirsiniz hesabınızda çeyrek olduktan aonra dedi..
Şimdi çıkmaya eriniyorum sıcak diye bakalım Kuveyt Türk'ün altın mi alsam çünkü düğünler de var çeyrek lazım yoksa altın gram banka işi al satta makas çok açık işime yaramiyor o zaman ama bu şekilde Kuveyt Türk'ün çeyreğini bankadan hesaba alıp madem bankaya gidincede fiziki altın veriyorlar ozaman harikaa dedim ama inanamıyorum da zaten 6 aydır hesabım var bilmediğim bir banka