• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ee takribi kaç yıla asgari ücretle eşitleniriz sizce
Onu bilmem ama ben bu ay 17000 tl ile geçinebildim kızzz 🤣🤣🤣🤣🤣

Son 3 ayın ekim ve aralık ayı başarılı
Kasım ayı başarısız geçti

Ben önümdeki süreçte de asgari ücret ile geçinmeye devam etmeye elimden geldiğince çalışacağım

Aylık alt limit 17000 tl üst limit 20000 tl olarak belirledim Ocak ayı ile birlikte başlıyayım bakalım nasipse

Onu bilmem ama ben bu ay 17000 tl ile geçinebildim kızzz 🤣🤣🤣🤣🤣

Son 3 ayın ekim ve aralık ayı başarılı
Kasım ayı başarısız geçti

Ben önümdeki süreçte de asgari ücret ile geçinmeye devam etmeye elimden geldiğince çalışacağım

Aylık alt limit 17000 tl üst limit 20000 tl olarak belirledim Ocak ayı ile birlikte başlıyayım bakalım nasipse
Valla tebrik ediyorum ablacım helal olsun seni üst düzeydekilere tasarruf koçu diye atasak 3-5 yıla ülkece artıya geçeriz he

Elhamdülillah bugünümüze ablacım 🥰

sen nasılsın altın abam bal abammmm🌸❤️
Çok şükür iyiyim canım
3 gündür oldukça çok hatta çoktan çok olan oruç borçlarımı ödeyebilmek için niyet aldım bir kenardan başladım 😊O yüzden mutluyum

Çok şükür iyiyim canım
3 gündür oldukça çok hatta çoktan çok olan oruç borçlarımı ödeyebilmek için niyet aldım bir kenardan başladım 😊O yüzden mutluyum
Allah daha iyi etsin ablacım 🥰🥰 ne güzel yapmışsın Rabbim ibadetlerini dualarını kabul eylesin hayırlısıyla kolaylıkla inşallah 🤲🏻❤️

Senden de Allah razı olsun balllll abamm kıııaazzz bi şöyle sımsıkı sarılasım geldi sana he🥰😍
Allah razı olsun tatlımmm Allah hakkında her şeyin en hayırlısını en güzelini versin 2 cihan saadeti nasip etsin
Bütün kızlara da aynı şekilde 🤲

Amiiiiiinnnnn amiiiinnn amiinnnnn cümlemize inşallah, ne güzel dua ettin Allah senden razı olsun bidenemmmmmm🥰🥰🥰🥰
Allah razı olsun tatlımmm Allah hakkında her şeyin en hayırlısını en güzelini versin 2 cihan saadeti nasip etsin
Bütün kızlara da aynı şekilde 🤲

Back
X