• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben de sadece %35 zam yaptım elemenlara, temmuzda da ikinci bir zam düşünüyorum, bu sefer böyle oldu…

Rabbim bereket versin kazançlarımıza, yoksa ne kadar yüksek gelirimiz olursa olsun bir işe yaramaz. Allah muhafaza…. 🤲
Amin canım amin Allah bereketini artırsın

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar
Bugün bütün gün evdeydim 2 gündür kendimle baş başa vakit geçirdim iyi geldi
Sadece alacatene yemeği yaptım dünden makarna vardı yoğurt vişne kompostosu acı biber turşusu ve tahin helvası ile iftarımı yaptım

2 gündür herhangi bir ihtiyacım olmadığı için para harcamadım
Yarın kredi kartımın hesap kesiminin son günü

Güncel harcama miktarım

Toplam harcama 15977 tl

Dağılımı şu şekilde

Nakit harcama 8239 tl

Kredi kartı 7738 tl

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii okulunuzda uzman ya da baş öğretmenlik ünvanı alacak öğretmen var mı?
Var ablacim hemen bitirmişler onlarda eğitimleri ama milli eğitimin onayını bekliyorlar
Aynen canım, tam da sınav haftası…
Boğaz enfeksiyonu gibi görünüyor, çok inatçı değil ateşi, çok şükür… 🤲

Bütün gün evdeydik anla halimizi😅
Ay geçmiş olsun canım bende kaç gündür aynı sıkıntıyla uğraşıyorum sınav zamanı iyi olmadı cocuklara ama salgın var galiba

Var ablacim hemen bitirmişler onlarda eğitimleri ama milli eğitimin onayını bekliyorlar

Ay geçmiş olsun canım bende kaç gündür aynı sıkıntıyla uğraşıyorum sınav zamanı iyi olmadı cocuklara ama salgın var galiba
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım… size de çok geçmiş olsun… 🥰

Bal, limon, ada çayı, ateş düşürücü vs gönderdim… Rabbim bütün hastalara şifa versin, bizlere de… 🤲

Hayırlı sabahlar.. Hayırlı sağlıkla neşeyle verimlilikle ve bereketle geçecek bir hafta diliyorum hepimize :dua:

Kendi var olan birikimimi hesapladım . Arsa fiyatlarına yerlerine bakıyorum. Haftasonu şöyle bir dolandım. Bakalım çok uzatmadan bi aksiyon almak niyeetim..

Haftasonu sevdiklerimizle yemeğe çıktık . Harcamalarımız normalin dışına çıktı. Olur böyle şeyler diyerek önümüze bakıyoruz.
Başka bir harcamamız olmadı.

Birikimin ilk şartı harcamamak :):KK71:

Unutmadan perşembe günü 3 adet çeyrek aldık. Yılın ilk birikimini gerçekleştirdik. Bereketli olsun, daim olsun.

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar.. Hayırlı sağlıkla neşeyle verimlilikle ve bereketle geçecek bir hafta diliyorum hepimize :dua:

Kendi var olan birikimimi hesapladım . Arsa fiyatlarına yerlerine bakıyorum. Haftasonu şöyle bir dolandım. Bakalım çok uzatmadan bi aksiyon almak niyeetim..

Haftasonu sevdiklerimizle yemeğe çıktık . Harcamalarımız normalin dışına çıktı. Olur böyle şeyler diyerek önümüze bakıyoruz.
Başka bir harcamamız olmadı.

Birikimin ilk şartı harcamamak :):KK71:

Unutmadan perşembe günü 3 adet çeyrek aldık. Yılın ilk birikimini gerçekleştirdik. Bereketli olsun, daim olsun.
Bereketli olsun canım 😊

Selaaam
Niyetliydim bugun
Yemeğe patates oturtma bulgur pilavı salata yaptım
Sanırım istediğim yere görevlendirme yapılacak. Telefon geldi onay bekleniyormuş
Bu hafta buradaki işlerimi halledip teslim edeyim diyorum
Çok mutlu oldum kursağımda kalmaz insallah

Selaaam
Niyetliydim bugun
Yemeğe patates oturtma bulgur pilavı salata yaptım
Sanırım istediğim yere görevlendirme yapılacak. Telefon geldi onay bekleniyormuş
Bu hafta buradaki işlerimi halledip teslim edeyim diyorum
Çok mutlu oldum kursağımda kalmaz insallah
Ve aleyküm selam canım
Allah orucunu kabul etsin
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Yeni görev yerin de hayırlı olsun inşaallah çok güzel bir çalışma ortamı seni bekliyordur kuzucum 😘🌺

Back
X