• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Onu bilmem ama ben bu ay 17000 tl ile geçinebildim kızzz 🤣🤣🤣🤣🤣

Son 3 ayın ekim ve aralık ayı başarılı
Kasım ayı başarısız geçti

Ben önümdeki süreçte de asgari ücret ile geçinmeye devam etmeye elimden geldiğince çalışacağım

Aylık alt limit 17000 tl üst limit 20000 tl olarak belirledim Ocak ayı ile birlikte başlıyayım bakalım nasipse
Maşallah canım 😁

Bana bir hafta yeter mi denemek lazım 😅

Çok geldi hazmedemedin demi🤣
Ben de sadece %35 zam yaptım elemenlara, temmuzda da ikinci bir zam düşünüyorum, bu sefer böyle oldu…

Rabbim bereket versin kazançlarımıza, yoksa ne kadar yüksek gelirimiz olursa olsun bir işe yaramaz. Allah muhafaza…. 🤲

Çok şükür iyiyim canım
3 gündür oldukça çok hatta çoktan çok olan oruç borçlarımı ödeyebilmek için niyet aldım bir kenardan başladım 😊O yüzden mutluyum
Ben yeni yıla girmeden bitirirdim borçlarımı çok şükür, hep aklımdaydı… darısı sana canım 😘

Olsun, senin de evin, araban, faturaların ve harçlık gönderebileceğin iki evladın var, yine de çok iyi gidiyorsun maşallah… 😘
Kız ben o iki evlada aman aman bir para göndermiyorum
Onlar da zaten babalarından almadığım paranın peşindeler 🤣

Ben çok tutumlu, iradeli bir hatun değilim, farkındayım… 😅

Amaaan üç günlük bile olmayan dünya, biraz da ye, iç, gez, ver modundayım… 😅
Verme konusuna katılıyorum diğerlerine sanırım doydum ama yine de ölçüyü kaçırmadan yapmaya çalışıyorum

Aynen canım, tam da sınav haftası…
Boğaz enfeksiyonu gibi görünüyor, çok inatçı değil ateşi, çok şükür… 🤲

Bütün gün evdeydik anla halimizi😅
Durum ciddi evden çıkmadıysanız 🥺🙈 Rabbim kolaylıkla tez vakitte şifa versin bebişim

Back
X