Ay ben de bilmiyorum nerdeyim, yerde miyim gökte mi
Yoğunum her zamanki gibi
Küçüğüm ateşli ben ondan ateşli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de bilmiyorum nerdeyim, yerde miyim gökte mi
Allah acil şifalar versin canımAy ben de bilmiyorum nerdeyim, yerde miyim gökte mi
Yoğunum her zamanki gibi
Geçmiş olsun bebişim dikkat edin ya acayip bi salgın var geçmiyorAy ben de bilmiyorum nerdeyim, yerde miyim gökte mi
Yoğunum her zamanki gibi
Allah kabul etsin (a) bacııııımmmmBugün dışarı çıkmadım
Sahurdan beri ayaktayım
Sınav kağıtlarını okudum
Kitap okudum zikir çektim
Sigara böreği sardım buzluğa attım
Yemeklerimi ayarladım
Allah razı olsun balımmm 2 gün önce sipariş ettiğim kuran meali de bugün elime ulaştı çok mutluyumAllah kabul etsin (a) bacııııımmmm
Sağol canımAllah acil şifalar versin canım
Aynen canım, tam da sınav haftası…Geçmiş olsun bebişim dikkat edin ya acayip bi salgın var geçmiyor
Maşallah canımOnu bilmem ama ben bu ay 17000 tl ile geçinebildim kızzz
Son 3 ayın ekim ve aralık ayı başarılı
Kasım ayı başarısız geçti
Ben önümdeki süreçte de asgari ücret ile geçinmeye devam etmeye elimden geldiğince çalışacağım
Aylık alt limit 17000 tl üst limit 20000 tl olarak belirledim Ocak ayı ile birlikte başlıyayım bakalım nasipse
Sen 5 kişilik bir ailesin ben tek başımayım canımMaşallah canım
Bana bir hafta yeter mi denemek lazım
Ben de sadece %35 zam yaptım elemenlara, temmuzda da ikinci bir zam düşünüyorum, bu sefer böyle oldu…Çok geldi hazmedemedin demi
Ben yeni yıla girmeden bitirirdim borçlarımı çok şükür, hep aklımdaydı… darısı sana canımÇok şükür iyiyim canım
3 gündür oldukça çok hatta çoktan çok olan oruç borçlarımı ödeyebilmek için niyet aldım bir kenardan başladım O yüzden mutluyum
Olsun, senin de evin, araban, faturaların ve harçlık gönderebileceğin iki evladın var, yine de çok iyi gidiyorsun maşallah…Sen 5 kişilik bir ailesin ben tek başımayım canım
O yüzden sana yetmiyeceği aşikar
Kız ben o iki evlada aman aman bir para göndermiyorumOlsun, senin de evin, araban, faturaların ve harçlık gönderebileceğin iki evladın var, yine de çok iyi gidiyorsun maşallah…
Ben çok tutumlu, iradeli bir hatun değilim, farkındayım…Sen 5 kişilik bir ailesin ben tek başımayım canım
O yüzden sana yetmiyeceği aşikar
Kız ben o iki evlada aman aman bir para göndermiyorum
Onlar da zaten babalarından almadığım paranın peşindeler
Akıllı uşaklar, maşallahKız ben o iki evlada aman aman bir para göndermiyorum
Onlar da zaten babalarından almadığım paranın peşindeler
Verme konusuna katılıyorum diğerlerine sanırım doydum ama yine de ölçüyü kaçırmadan yapmaya çalışıyorumBen çok tutumlu, iradeli bir hatun değilim, farkındayım…
Amaaan üç günlük bile olmayan dünya, biraz da ye, iç, gez, ver modundayım…
Ben de düzenli tefsir okumaları istiyorum, inşallah bir an önce başlayabilirim…Allah razı olsun balımmm 2 gün önce sipariş ettiğim kuran meali de bugün elime ulaştı çok mutluyum
Durum ciddi evden çıkmadıysanız Rabbim kolaylıkla tez vakitte şifa versin bebişimAynen canım, tam da sınav haftası…
Boğaz enfeksiyonu gibi görünüyor, çok inatçı değil ateşi, çok şükür…
Bütün gün evdeydik anla halimizi