Küçük bir sorunsal?

Öğretmen misiniz? Bulunduğunuz okulda Veli ziyaretleri oluyordur muhakkak.Öğretmen arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz.

Lösev, darüşşafaka gibi kurumlar olabilir.

Bir de alternatif bir fikir ileri süreyim. Hangi meslekteyseniz ve bulunduğunuz şehirde o bölümün olduğu bir üniversite varsa, gidip fakültenin dekanlığı ile görüşebilirsiniz. Bizim fakültenin dekanlığı maddi durumlarımızı sıralamış ve onlara ulaşan bağışçılara göre sırayla burs vermeye başlamışlardı. Yani mesela biriktirip bir 3000 lira bağışlasanız, meslektaşınız olma mücadelesi veren bir insana on ay boyunca 300 lira burs vermiş olursunuz. Hatta o da ileride sizin yaptığınızı yapsa böyle böyle büyür, güzel de olur.
Mesleğinizde başarılar diliyorum

Bunu da yazıp engellenmem umarım(yasak mı değil mi bilmiyorum)

Ben bağışlarımı genelde Mehmetçik Vakfı ya da Lösev-Lösemili Çocuklar Vakfına yapıyorım.İkisinin de güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Etrafınızdaki okullara gidin idarecilere sorun size yardıma muhtaç öğrenci ailelerini söylerler. Şu dönemde o kadar zor durumda öğrenci ailesi var ki...

Lösevden başka kuruma güvenemiyorum ben. Üstelik bir çocuk sevindiriyorsunuz ne güzel.

Allah hayrınızı kabul etsin
Gamze özçelik'in kurduğu umuda koşanlar derneği.
Yeryüzü doktorları derneği.
Ahbap derneği.
Benim samimi ve güvenilir bulduklarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…