Küçük bir sorunsal?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar.

Allaha şükür olsun yakın bir zamanda atanmıştım ve ilk maaşımı aldım. Sorunum şu ki hep ilk maaşımla bir yere yardımda bulunmak istiyordum. Ama nereye bağış yapsam bilemedim. Annem bir yetim bulalım diyor ama ben kimseye güvenemiyorum ve gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine küçük de olsa bir katkım olsun istiyorum.

Derdin bu mu demeyin ne olur nereye bağış yapsam neresi güvenilirdir yapan vardır illa ki aranızda. Kimlerin gerçekten ihtiyacı vardır? İlk aklıma lösev geldi aslında ama akıl akıldan üstündür birde sizlerden fikir alayım dedim.

Kızılay yöneticilerinin 100 bin - 200 bin lira maaş aldıkları ortaya çıktıktan sonra hiç bir kuruma bağış yapmıyorum. Çevrenize sorun soruşturun ihtiyaç sahibi birini bulursunuz elden yardım yapın... Ülkemizde hiç bir kuruma güvenilmiyor ne yazık ki keşke böyle olmasa...

hayırlı olsun maaşınız lösev, kelebek çocuklar vakfı, ahbap , kaçuv. bunlara bağışta bulunabilirsiniz.

İşiniz, maaşınız hayırlı uğurlu olsun. Güzel düşünceleriniz ve niyetlerinizden dolayı tebrik ederim. Lösev diyorum ben de. Yanı sıra, aklınızda olsun, Darüşşafaka her ay kredi kartınızdan sizin belirlediğiniz bir miktarda para tahsil edebiliyor düzenli bağışçı olmayı düşünürseniz. Sizinle, öğrencilerle ilgili pek çok şey paylaşıyorlar, ben kendi adıma, gelen kartlarda mektuplarda o minicik pırıl pırıl gözlerin fotoğraflarını gördükçe gerçekten mutlu oluyorum. Bir de size naçizane şunu söylemek isterim, bunca sıkıntıya rağmen, bağımsız ve objektif yayın yapmak için gayret gösteren, geleneksel medyada artık kendine yer bulamayan pek çok gazeteci var, tüm zorluklara karşın yine de internet üzerinden düzenli ve sürekli yayın yapıyorlar, emeklerinin karşılığında bir maaşları yahut düzenli gelirleri yok, bu insanların bazılarının patreon hesapları var. Uygun gördüğünüz kişi/kişiler için bu patreon hesaplarına çok cüz'i paralar yatırarak bir destek havuzuna katkıda bulunabilirsiniz. Her ay düzenli verildiği takdirde, 10 lira 20 lira bile, ciddi bir katkı sağlayabiliyor. İş hayatınızda başarılar dilerim, her şey o güzel gönlünüzce olsun.

Çevrenizde mahallenizde muhtara fln sorabilirsiniz ihtiyaç sahibi kim var diye. Bence her insan gelirininin az da olsa bir kısmını ihtiyaç sahiplerine vermeli. Yardım etmek güzel bir duygu

Lösev ve patiliköy olabilir. Hayvanları da unutmayın lütfen.
İşiniz de hayırlı uğurlu olsun.

geçen gün yeryüzü doktorlarının tanıtım filmini gördüm açlıktan ölmek üzere olan çocuklarin tedavisi için yardım topluyolardi
aklınızda bulunsun belki bu da fikir olur size.

dünyanın pis yükünün çocukların omzuna binmesi beni kahrediyor

Sana bir örnek vereyim sadece. Ben şu virüs sürecinde birine yardım edeyim dedim. Annemin ablalarım zor durumda yalanıyla kalktım ablalarıma borcum olduğu halde gönderdim benden zor durumdalar diye. Annenin yalanına geleyim ablamın evi arabası 30.000 tl nakit parası varmış onu da gönderdikten sonra öğrendim. Benim 50.000 tl borcum var kiradayım yine de düzenli maaş var şuan şükür diyerek eşimin emeğini annem yüzünden hiç ettim. Sadede gelelim gözünle görüp araştırmadan babana bile güvenme bence. Ben Lösev e bağış yapardım düzenli ama güvenim yok artık kim neyi cebe indiriyor o garibanların mağduriyeti üzerinden belli değil

Haluk levent ahbap. Ben ramazan fitresini buraya göndercem yıllardır Twitterdan takip ediyorum gerçekten herkese yardım ediyorlar. Haluk leventin çalışmasını gördükten sonra gözüm kapalı gönderirim

Reactions: JES
Hiç bir kuruma bağışta bulunma bence hiç bir kuruma güvenmiyorum ben. Etrafında yetim,durumu gerçekten olmayan vardır mutlaka gözünle görüp elinle ulaştır yardımını. Araştırırsan gerçekten ihtiyaç sahibi çıkar karşına. Geçen bir arkadaşım söyledi adamın evinde buzdolabı bile yokmuş, çekyat yokmuş ikizleri varmış 6 aylık yerde yatıyormuş çocuklar . Seyyar satıcı imiş virüs dolayısı ile çalışamıyormuş etraftan toplayıp ilettim direk içim rahat bir şekilde çünkü gözümle gördüm nereye gittiğini verdigimin. Sende araştır sor soruştur mutlaka vardır bu şekilde gerçekten ihtiyaç sahibi

Reactions: JES
Sağa sola soruşturun, mahallede filan illaki ihtiyaç sahibi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…