- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ankaratekyürek.com veya ahbap
Darüşşafaka??
Kızılay yöneticilerinin 100 bin - 200 bin lira maaş aldıkları ortaya çıktıktan sonra hiç bir kuruma bağış yapmıyorum. Çevrenize sorun soruşturun ihtiyaç sahibi birini bulursunuz elden yardım yapın... Ülkemizde hiç bir kuruma güvenilmiyor ne yazık ki keşke böyle olmasa...Öncelikle iyi geceler arkadaşlar.
Allaha şükür olsun yakın bir zamanda atanmıştım ve ilk maaşımı aldım. Sorunum şu ki hep ilk maaşımla bir yere yardımda bulunmak istiyordum. Ama nereye bağış yapsam bilemedim. Annem bir yetim bulalım diyor ama ben kimseye güvenemiyorum ve gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine küçük de olsa bir katkım olsun istiyorum.
Derdin bu mu demeyin ne olur nereye bağış yapsam neresi güvenilirdir yapan vardır illa ki aranızda. Kimlerin gerçekten ihtiyacı vardır? İlk aklıma lösev geldi aslında ama akıl akıldan üstündür birde sizlerden fikir alayım dedim.
İşinizde başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsunBenimde ilk aklıma gelen nedense en güvenilir kurum burası oldu. Teşekkür ederim.
hayırlı olsun maaşınızÖncelikle iyi geceler arkadaşlar.
Allaha şükür olsun yakın bir zamanda atanmıştım ve ilk maaşımı aldım. Sorunum şu ki hep ilk maaşımla bir yere yardımda bulunmak istiyordum. Ama nereye bağış yapsam bilemedim. Annem bir yetim bulalım diyor ama ben kimseye güvenemiyorum ve gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine küçük de olsa bir katkım olsun istiyorum.
Derdin bu mu demeyin ne olur nereye bağış yapsam neresi güvenilirdir yapan vardır illa ki aranızda. Kimlerin gerçekten ihtiyacı vardır? İlk aklıma lösev geldi aslında ama akıl akıldan üstündür birde sizlerden fikir alayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?