- 2 Temmuz 2023
- 10.717
- 31.129
- 518
Ay benim kizim bi dk yerinde durmuyor, erkek cocuk analarina uzulurdum Allah erkek gibi kizla sinadiAynı yaştalar, 2021 de doğdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim kizim bi dk yerinde durmuyor, erkek cocuk analarina uzulurdum Allah erkek gibi kizla sinadiAynı yaştalar, 2021 de doğdu
Hangi şehir bu? Oraya yakın havaalanı muhakksk vardır. Ordan da aileniz gelir sizi alır. Uçakla her yere gittim çocuklarla ama otobüsle cesaret edemem10 saatlik mesafe. Maalesef memleketimde havaalanı yok. Mecbur otobüsle gitmek zorundayım. Eşim zaten beni almaya geliyor birkaç gün kalıyor ancak hem giderken hem gelirken gelip kalamaz ona da zor olur hem de iş yerinden bu kadar izin alamaz. Çünkü ben 20 gün falan kalıyorum o 20 gün içinde hem beni götürüp öyle kalıp hem de dönüşü gelip kalamaz o kadar kısa süre içinde. izin de sıkıntı. Ben de senede 3-4 defa gitmek istiyorum
Başta öyleydi okulu değiştirdik bitti sorun. Gerçekten de okulu sevmiyormuş.Ay benim kizim bi dk yerinde durmuyor, erkek cocuk analarina uzulurdum Allah erkek gibi kizla sinadicok konusmusum demekki. Ekim dogumlu benimki, okul falan hep sorun bizde.
Sizin 4 saatmiş benim 10 saatBende gurbetteyim ama çocuk yaparken bunu hiç düşünmemiştim.
Benim yolum 4 saat aileme. Bebek 40 günlük olduğundan beri otobüsle sık sık gidiyorum. Gece yolculuğu yapıyorum uyuyor zaten. Şuan 10 aylık rn son gittiğimde 2 koltuk satın aldım o şekilde uyuttum
Iç anadolu diyeyim maalesef etrafında havaalanı olan birkaç şehir var ama benim yaşadığım şehirde direkt giden uçak yok o şehirlere oralara sadece istanbul ankara bu kadarHangi şehir bu? Oraya yakın havaalanı muhakksk vardır. Ordan da aileniz gelir sizi alır. Uçakla her yere gittim çocuklarla ama otobüsle cesaret edemem
havada bulut gidip gelmeyi unutSizin 4 saatmiş benim 10 saat![]()
Öyle mi dersiniz? Peki benim kadar düşkün müydünüz? Çünkü bazıları zaten çok düşkün olmuyor. Ben tek çocuğum aileme aşırı düşkünüm. Devamlı özlüyorum memleketimi evimi falan. Hep gitmeye çalışıyorum. Çocuk elbet biraz oyalar beni bu konuda evet ama ben yine de gitmek isteyeceğimi düşünüyorum açıkçasıValla cocuk olunca memleket falan gelmiyor aklina
Ailen gelir sana sık sık
Zaten kim gelecek kalacak şu 10 gun kaldi bu 5 gun meseleleri lohusalik arada cinnet gecirme derken cocuk buyur kendiniz gidersiniz![]()
Doğru tuvalete falan gidemem. Biraz büyüyene kadar eşim götürüp getirsin artıkhavada bulut gidip gelmeyi unutsen tuvalete nasıl gideceksin on saatte, bebeği kime bırakacaksın? En sakin bebek bile olsa on saat duramaz ki, yolcular çık çık lar, sen daha çok gerilirsin. Terler soğur işer kaka yapar kedi var bir de
Elbette her yönüyle düşünüyorumÇocuk yaparken bu mu düşünülüyor ya ? Daha neler okuyacağız burada acaba
Haklısınız zor olur3 aylık bebeğimle 3 kez 700 kö yol gidip geldim. ama özel arabayla. otobüsle yapamazdım. bebek bu sürekli emmek istiyor, altının değiştirilmesi gerek. ve sonlara doğru benim oğlum huysuzlanıyor artık pusette durmak istemiyor. son yolculuğumuzda son 170 km sürekli memedeydi. memeden ayırdığım an ağlamaya başlıyordu. yani özel arabayla dahi ben de bebeğim de çok yoruldum. otobüsle hayal bile edemiyorum
Küçük çocuklar öyle 10 saat otobüsle gidemezsiniz o zaman ben söyleyeyim ona göre çocuk yapın . Hele yürümeye başladığı zaman çok feci gidilmez asla durmaz . Zaten çocuk olunca onun düzeni bozulacak diye kendiniz gitmek istemeyeceksiniz tamamen perişanlık . Hele birde kedi üffffElbette her yönüyle düşünüyorum
Biraz büyüyene kadar dediğimiz en az 5 yaşına gelene kadar yaniDoğru tuvalete falan gidemem. Biraz büyüyene kadar eşim götürüp getirsin artık![]()
Hepimiz ailemize düşkünüz ama çocuğunda olduktan sonra senin ailen o oluyor. Tabiki ananı babanı unut demşyor sana kimse ama öncelik tabiki çocuğu oluyor insanın. O 10 saat çocuk otobüste ne hale düşer düşünür gidemez ki insan. Gelebilidiği kadar ailen sana gelecek. Yada belki de siz bebek fikrini biraz daha bekletinÖyle mi dersiniz? Peki benim kadar düşkün müydünüz? Çünkü bazıları zaten çok düşkün olmuyor. Ben tek çocuğum aileme aşırı düşkünüm. Devamlı özlüyorum memleketimi evimi falan. Hep gitmeye çalışıyorum. Çocuk elbet biraz oyalar beni bu konuda evet ama ben yine de gitmek isteyeceğimi düşünüyorum açıkçası![]()
Siz ti ye mi alıyorsunuz grubu yoksa ciddi miİnizMerhaba. Biz çocuk düşünüyoruz. İstiyorum çocuk ama kafamı kurcalayan çok şey var. Ben ailemden uzaktayım. Ben şu an belirli aralıklarla memleketime gidiyorum. Ama çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorum. Kişisel arabamız var ama eşim hem gidişinde hem gelişinde sıkıntı yaşar. Bırakıp hemen gelmesi gerekir sonra bir de almaya gelmesi gerekir ancak yol çok uzun yakın olsa hadi neyse. En azından gidişinde otobüsle gidebilir miyiz? Bir de kedim var onu da mutlaka götürüyorum. İki kişilik koltukla falan mümkün olur mu? Bebekleriniz otobüste duruyor mu? Hiç tecrübem olmadığı için şu an düşününce endişe ediyorum. Aileme ve memleketime gitmek benim için gerçekten önemli. En azından belirli aralıklarla gidip gelebilmek istiyorum bu yüzden çocuk isterken bu düşünce de kafama takılıyorlütfen deneyimleyenler akıl versin