Küçük bebekle yolculuk çok zor olur mu?

Bebekle 10 saat otobüs yolculuğu yapamazsınız. Ya ailenizin yanına gitmeyeceksiniz ya da çocuk yapmayacaksınız

yuzde yuz katiliyorum. bu devirde otobusle on saat yol mu gidilir yav ben ona takildim. cocuk yapmaktan vazgececek kadar bu konuya takiksaniz rica edin bir akrabanizdan yakin havaalani olan bir sehirden almaya gelsin sizi.

yuzde yuz katiliyorum. bu devirde otobusle on saat yol mu gidilir yav ben ona takildim. cocuk yapmaktan vazgececek kadar bu konuya takiksaniz rica edin bir akrabanizdan yakin havaalani olan bir sehirden almaya gelsin sizi.
Uçak aktarmalı olursa da aynı dava oluyor

Bende yurt dışında gurbetteyim henüz Türkiyeye gidemedim başka sebeplerden ötürü ve ilk uçuşum bebeğim ile yalnız olucak bende bu deneyimi çok merak ediyorum bakalım nasıl olucak.

Uçak aktarmalı olursa da aynı dava oluyor
ben senede bir kere 10+2 saatlik ucus yapiyorum havaalaninda bekleme sureleriyle falan 24 saati buluyor neredeyse. Bir kere esim olmadan gittim bu yolu da oluyorum zannettim. Ustelik benim cocugum huysuz bile sayilmaz. Yurtdisinda yasayinca mecbur yapiliyor ama yilda bir kere.

Yani yurtdışında mecbur olacak tabi ama bilemiyorum ben diğer türlü yapamam yapmadım da zaten

Bu tarz şeyler yaşamadan hesaplanacak şeyler değil mecbur kalınca herşey oluyo ve yapılıyor belki zor olur belki kolay orasını Allah bilir

Kızım 5 aylıkken ilk uzun yolculuğunu yaptık, 2 saat uçak ve 4 saat araba yolculuğu.. Uyku saatine denk geldiği için hiç sorunsuz gittik.. Dönüş de otobüs yolculuğunda biraz huzursuzdu ama uyumadığı için..

Bebeğiniz gece iyi uyursa geceleri yolculuk etmeniz işinizi kolaylaştırabilir

Kolay değil evet ama bi şekilde halloluyor. Biz yurtdışında yaşıyoruz yolculuğumuz 2 saat kara yolu sonra 6 saat uçak sonra 2 saat daha uçak şeklinde beklemeler vs toplamda 18 saati buluyor. Gözünde büyütme büyüttükçe zorlaşıyor. Her şey yola çıkana kadar sonra bi bakmışsın varmışsın. Hele bebekken daha kolay emzir zorda kaldığında. Biraz büyüyünce sıkılıyorlar onda da boya kalemleri oyuncaklar vs bi şekilde geçiyor. Sen stres yapınca çocuk da etkileniyor. Yolda otobüste uçakta ağlar diye gerilme. Çocuk bu kapatma düğmesi yok maalesef. Çocuğumuz var diye evden mi çıkmayalım. Herkes o yollardan geçiyor. Sadece önemli olan yanına aldığın çantayı çok iyi hazırlaman her ihtimali düşünerek elinin altında her şeyi bulundurman gerisi çocuğun o günkü ruh haline kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…