• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Nasıl anlatayım sana şimdi bunu.

Dilin iyi maşallah, kalemin de iyi..

Herkes senin kadar entelektüel olmayabilir. Verdiğin örnekleri söylüyorum.

Geçen gün yine burada birisi “varyans” kelimesini kullandı.

Ya arkadaş herkes istatistik ya da mühendislik okumadığı kesin ya da herkesin kitap yalayıp yutmadığı kesin. Keza senin yazına olan marjinal beğeniler de bunun bir göstergesi olup; beğenenlerin 1 kitap bitirme zahmetinde olmadıklarını da anlamak çok mümkün ki hiç bu kadar uzun ve akıcı bir şey okumamışlar havasında yazmışlar. Kelime hazinesi ve bilgi birikimi iyi olabilir insanların ama yazıları da okurken googledan bakmak zorunda kalabilir insanlar. Ha tabi bu da sen herkesin seviyesine göre yazmak zorunda mısın? Sorusunu gündeme getirir ki elbette değil.

Ama bana bazen yazıların illüzyon havasında geliyor.
Ben de yaziyi muhteşem bulanlarin ciddi bir birikime sahip olmadıklarını düşünüyorum.
Zira ancak az okuyan bir kac esprili betimlemeyi olağanüstü bulur.
Neyse konuya yorum yapalim;
Çakkaaaal der asansörden disari cikarirdim.
Ben markette "su 2 parcayi sizden once gecireyim" diyene sira vermiyorum.

Ben de yaziyi muhteşem bulanlarin ciddi bir birikime sahip olmadıklarını düşünüyorum.
Zira ancak az okuyan bir kac esprili betimlemeyi olağanüstü bulur.
Neyse konuya yorum yapalim;
Çakkaaaal der asansörden disari cikarirdim.
Ben markette "su 2 parcayi sizden once gecireyim" diyene sira vermiyorum.
Sizin kadar entel olamadık. Siz daha iyisini yazın da okuyalım .

Pohpohlandığınız mesajlarda ağzınızı kapatamamışsınız.
Kibarda olsa eleştirildiğiniz mesajlarda araya hep laf dokmuşsunuz. Bana yazdığınız gibi.
Birden eğlenceli kişiliğiniz ! sönüyor, hayrola :)

Evet bu benim de dikkatimi çekti. Arkadaş ya kendine yapılan olumsuz hiçbir şeyi kabul etmek istemeyen ve altta kalmayi sevmeyen biri ya da okuduklarindan fazla etkilenmiş yazar havasına bürünmüş, tatlı tatlı trip atıyor ya da ,yoksa, şey öyle mi gercekten:KK57:

Belki de tamamen ttarzı bu, bilemeyiz ancak merak uyandırmayi seviyor belli ki.Ee bizde mmeraklı bir milletiz zaten o da biliyor bunu? Sonuçta bize söylemedigi bir derdi bile olsa bilerwk ya da bilmeyerek cozum odakli oluyoruz sonucta:KK53:Hepimiz bunun icin variz dimi ama bir de net olabilsek ama o zaman merak olmaz cazib gelmez dimi:KK49:

Bu arada konu sahibi evli miymis:KK17:

Geri adım atmayacağımdan emin değildim konuyu yazarken, kararsızım diyordum. Eminim ben kararımı verdim gibi bir cümle var mı?
Kaynanalı, kaynanasız benden hoşlanmayan insan elbette var sizce herkesin beni çok sevdiği ve eğlenceli bulduğu sanrısına kapılmış gibi mi duruyorum?
Benim gibi insanları tanıdığınız için maalesef diyorsunuz, beni de şahsen tanısaydınız maalesef der miydiniz, bilemem :)

tum konuyu okumadım, emin olup olmamadıgınızı bilmiyorum,
sorunuzun yanıtı konunuzun icindeydi bence,
hoslanmadıgım biriyle selamlasacak duzeyde kalsam mı vb bir soru gibi durmuyordu.

ustelik nedenlerinizi sonuc kısmında tekrarlamanız kararınızın hangi yonde olacagını da belli ediyordu,
dolayısıyla "emin" kelimesi yanlıs bir kullanım olsa dahi bende uyandırdıklarınız ve aklımdaki özet hala aynı.

merak ediyorsanız yazayım,
emin iseniz neden actınız diye kafamı kaşırken, yerinzde olsam "zaten emin degilim ki" diye yanıt verir güler gecerdim,
sorularınız bile tanıdık geliyor,
ve evet, reelde tanıdıgım insanlara gercek hayatınızda da o kadar yakınsanız dost olmak istemezdim.
sadece bir yerde icerken kahkaha atıp gulecegim, guzel vakit gecirecegim, durustluk vb seylere onem veren bir insan olarak aynı masayı paylasabilecegim,
ancak genel tutumu nedeniyle ilişkimde her zaman mesafe koyacagım biri olurdunuz.

sanrılarınızı bilemeyecegim,
cunku burası sanal bir platform,
tam tersine surekli eglenceli bulunmamaktan sikayet eden hatta asosyal biri de olabilirsiniz.
ve bu tip konularla bunu tatmin ediyor olma ihtimaliniz de var.
tam tersine benim reelde benzettigim kisiler gibi olma ihtimaliniz de. bu son yazdıgım daha yuksek bir ihtimal.
cunku elestirsem de iyi bir aklın urunu olan yazı her zaman keyiflidir ve bu akla sahip kisi reel hayatında sorunlar yasasa da yine benzer insanlarla iletisim kurmakta gucluk yasamaması beklenir.

kafası calısan hitabı guclu herkese de erkek demeyin bence.
konu sahibi kimdir nedir bilmem ama ona benzeyen o kadar cok kisi tanıyorum ki... (yer yer maalesef dedigim oluyor)
ayrıca eksisozluk yazarı bircok kadın da var.
yooo burda kafası çalışan ve hitabı güçlü bir sürü bayan var.
ancak yazım tarzından cinsiyet adına bir his oluşuyor insanda.
ben bundan bahsediyorum...

yooo burda kafası çalışan ve hitabı güçlü bir sürü bayan var.
ancak yazım tarzından cinsiyet adına bir his oluşuyor insanda.
ben bundan bahsediyorum...

işte ben de diyorum ki futbol oynayabilen kadınlar gibi, o sekilde konusan dusunen ve yazanı da var ; )

kadınların oynadıgı futbolla erkeklerinki bir degil diyebilirsiniz...
evet dogruluk payı var.
ancak nasıl ki çıtkırıldım erkekler olabiliyorsa bu durum da o kadar şaşılacak birsey degil.
ayrıca kendisini "kadın" hissediyorsa ve kimseyi rahatsız etmiyorsa kimliginde erkek yazıp yazmamasını pek onemsemem,
bakış açısı.

ben kısaltayım.En Büyük KK
çok sinirliydim:KK62:
pamuk gibi oldum:KK68:
bir arkadaşa kondum:KK19:
arkadaş cadı çıktı:KK45:
ona uf yaptım:KK11:
acaba ne yapsam?:KK51:

Cocuklugumu hatirlattin bana iyi mi? Annem bize bu tarzda tekerlemeler soylerdi.Aklima geldi birden sayende guldum:KK70:

Kk yi o yuzden seviyorum bir anda baska hallere burunebiliyoruz:KK51:

offfff valla bazen şaşırıyorum.. kız bir konu açmış, paso gömdünüz şimdi de beğenenleri gömüyorsunuz.. Herkes çok okuyor evet, o yüzden 2 noktalama işareti için yalvarıyoruz millete..

Loch Ness Canavari Loch Ness Canavari ben o 2 parça için hep sıramı veriyorum, ama express kasaya gideydiniz iyiydi diye de söyleniyorum :KK53:

Cnm sen nerelisin .. bu yazım tarzı hanımlar ben necmi die baslk atmıstı. Ona benzettim.

Hanım efendinin yazım tarzını anlatım şeklini beğenmiş olmak bizim daha önce kitap okumadığımiz anlamına gelmez.bizde okuruz elhamdulillah.ama güzel yazmış tatlı yazmış okurken gülümsedim tebrik ediyorum.görümce kaynana sohbeti gibi mi allah askina.biraz dürüst olalım.burdaki bdv konu başlıklarına bakın bi hepsinin arasında bu baslik roman başlığı gibi.ilgi çekici ve içi dolu.

Hanım efendinin yazım tarzını anlatım şeklini beğenmiş olmak bizim daha önce kitap okumadığımiz anlamına gelmez.bizde okuruz elhamdulillah.ama güzel yazmış tatlı yazmış okurken gülümsedim tebrik ediyorum.görümce kaynana sohbeti gibi mi allah askina.biraz dürüst olalım.burdaki bdv konu başlıklarına bakın bi hepsinin arasında bu baslik roman başlığı gibi.ilgi çekici ve içi dolu.

İçimdekileri söylemezsem çatlarım. Varsın İpek negatif desinler.:KK59::KK59:

Yoo bence hiçte negatif değilsin hatta çoğu zaman ayrıntıları yakalıyor ve soruyorsun bazı kimselerde niyeyse rahatsız oluyor.Hatta sayende bazen yazmama gerek kalmiyor, bir bakiyorum ipek yazmis:KK48:Ayrica cogu zaman yazdiklarin net ve aanlaşılır. Ama tabii net ortamı olunca bazen hepimiz de acaba öyle mi böyle mi demek istedi gibi sorular olabiliyor.O yuzden sen soyle de catlama:KK70:

Derse giderken okumuştum yazınızı ve gerçekten beğendim . begenenler kitap okumuyor gibi birsey denmiş sanırım edebiyatciyim uç kitaplığım var çok okurum. Ki burada hanimefendiyi yazarlarla kiyaslamiyoruz ki . yeni yeteneklere her zaman ihtiyaç vardır ayrıca kendimde yazarlık denemesi yaptığım için severek okudum .
Diğer mesele ise ; hanımefendi çok okumuslugunu yazma kabiliyetini yazmak gostermek için artistlik yapmış da olabilir bu beni bağlamaz ben okudum derdini anladım cevabını yazarım gecerim . yazıyı beğendim ya da begenmedim ayrı mesele. Herkes derdini buraya düz cümle halinde imgesiz anlatacak diye bir kural mi var ben mi bilmiyroum . burada imlaya anlatima dikkat etmeyen insanların derdini anlatmaya hakki olduğu gibi edebi bir dille yazan insanların da hakki var . ama bazı insanlar vurdulu kirdili hakaretli aglamali yazım tarzlarına alıştığı için agir gelmiş bu dil .
Kimsiniz ne yazarsiniz nerde yazarsiniz beni ilgilendirmez ama tarzınızı beğendim . derdiniz ise ; kızı bosverin gitsin . öyle bir insanin dostlugundan zaten hayır gelmez.

Back