• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

kafası calısan hitabı guclu herkese de erkek demeyin bence.
konu sahibi kimdir nedir bilmem ama ona benzeyen o kadar cok kisi tanıyorum ki... (yer yer maalesef dedigim oluyor)
ayrıca eksisozluk yazarı bircok kadın da var.
bu da doğru kesinlikle ama Duka'ya olan düşüncelerimi değiştirmez tabi.

klavye arkasından sert ve erkeksi tarzı nasıl ayırt ediyorsunuz yahu.. aynı bu tarz yazan bir arkadaşımın bloğu var, kız milyonlarca takipçi sürüklüyor peşinden.. kimse de kıza erkek misin demiyor :KK53:
Duka için değil ama nedense natlus'un erkek olduğundan ben çok emindim.

En sona yaklaştığımda "kız asansöre bindi ve ben kalakaldım, hiçbirşey yapamadım" yazacaksınız diye ödüm koptu :)

Aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun deyin ve o bir adım atmazsa siz de atmayın. Adım atarsa yine bize yazın.

Tekrar söylüyorum aynı şeyi, burada yazılarını, görüşlerini ve yorumlarını beğendiğim insanlar da var siz beğenmediğim taraftasınız diye genelleme yapmayın.
Sözlüğe de yazıyorum, buraya da. Burası sizin babanızın çiftliği mi ki sürekli gitmemi salık veriyorsunuz? İzin mi almam lazım yazmadan?
Atomu parçalama örneği de komik olmuş :)
İstediğinizi yazın ama bu son cevabım size, tepki alamadıkça yorum üstüne yorum yazıyorsunuz, kimin ilgi aradığı belli oluyor ;)

Gerçekten komiksiniz Tesla. :) Gülerek okudum yorumunuzu.

Ayrıca çok uzgunum çok beğenilmediğim için sizin tarafınızdan.

şu eltisi olan mıydı natlus?
yok görümce çocuklarına şeytan diyen.
kocası buna ölüp bitiyormuş.
ban yiyip yiyip değişik üyelik alıyordu.
En son tamamen yasaklandı da BenNatlus almıştı.
Hamileydi en son sözüm ona.
Bana dedi "inanmıyorsan kamera açayım sana.":rolleyes::rolleyes:

yok görümce çocuklarına şeytan diyen.
kocası buna ölüp bitiyormuş.
ban yiyip yiyip değişik üyelik alıyordu.
En son tamamen yasaklandı da BenNatlus almıştı.
Hamileydi en son sözüm ona.
Bana dedi "inanmıyorsan kamera açayım sana.":rolleyes::rolleyes:

ahahahah :70: kamera açıp ne gösterecekti acaba :27: hatırladım şimdi kovmuştu çocukları hatta :KK45:

yaptıgınızın "gerekli" oldugunu dusunuyor ve "geri adım atmayacagınız konusunda" eminseniz konuda ne anlatmak istediniz? :KK64:

ne yardan ne serden vazgecebiliyorsunuz.
eger bu durumdan rahatsızsanız godzilla ile rahip arasında ya bir tercih yapın, ya da ortasını bulun bence.
diger turlu rahipliginizin hicbir degeri kalmıyor...

yasadıgnız olaya gelince, olan olmus, ah vah etmek işe yaramaz.
ancak bilin ki sizin kotu ozellikler gorup de uzaklasmak istediginiz insanlar gibi, kaynanası olmayıp da sizden kacanlar da olur.

kafası calısan hitabı guclu herkese de erkek demeyin bence.
konu sahibi kimdir nedir bilmem ama ona benzeyen o kadar cok kisi tanıyorum ki... (yer yer maalesef dedigim oluyor)
ayrıca eksisozluk yazarı bircok kadın da var.

Geri adım atmayacağımdan emin değildim konuyu yazarken, kararsızım diyordum. Eminim ben kararımı verdim gibi bir cümle var mı?
Kaynanalı, kaynanasız benden hoşlanmayan insan elbette var sizce herkesin beni çok sevdiği ve eğlenceli bulduğu sanrısına kapılmış gibi mi duruyorum?
Benim gibi insanları tanıdığınız için maalesef diyorsunuz, beni de şahsen tanısaydınız maalesef der miydiniz, bilemem :)

anlatım pek keyifli...

yaptığı çok çirkin olsa da tavrınızı yakın bir arkadaş için biraz sert buldum ben
masasına minik bir pasta ve kahve çözer gibi
bu da sadece tavrınız için( onun yaptığını sıradanlaştırmak için değil asla)belirtirsiniz zaten;)

pek uyanık arkadaşımızın kabarık başarı listesine eklediğiniz cross için tebrik ederim sizi

yazmak konusunuda...bir deneme ya da öykü konusu açsanız ..takip etsek süper olur;)
hoşça kalın..

bacım sen benim kayıp ikizim falan mısın acaba?
ergenliğin benimkinin aynısıymış. lakin ben kendimi daha erken törpülemeye başlamıştım. ama aslında hata etmişim, öyle düşünüyorum şu sıra. sebebini de söyleyeyim.
benim kendimi törpülememiş halimle karşılaştım bir gün. ergenlikte o hatayı yapmasaydım aynı onun gibi açık ve net, korkusuzca düşüncesini ifade edebilen biri olurdum diye düşündüm. malesef artık " o ne düşünür, bu ne der" diye kendini yiyip bitiren bir pelte olmaya başlamıştım ki, özüne dönüş çalışmalarını başlatmış olduğumdan "zararın neresinden dönülse kârdır" diye kendimi avutuyorum şu sıra. bence nasılsan öyle ol. boşver. o bahsettiğim kız da "aa ben öyleyim işine gelirse" deyip sıyrılıverirdi. benim kadar yalnız kalmadı. "ulan" dedim, "böyleymiş demek."
ilk mesajında anlattığın olayın benzerini de yaşadım üstelik. sürekli işten kaytarıp azar işitince zar zor işe dönen ve "al flores sen de şunları yap da çabucak bitsin çıkalım." demesiyle benim içimdeki gerçek flores çıkmıştı ortaya. tabii gıcığın işine gelmedi. oyununu bozmuştum çünkü. o günden sonra da benimle konuşmadı. konuşsa da laf sokma, rezil etme odaklı konuştu. sonra benim vadem doldu ve ayrıldım oradan. ayrılmasaydım uzun zaman sonra barışırdık herhalde.
tavsiyem, acele etme. illa ki o da kaynana muhabbetlerinden sıkılıp senin sohbetini özleyecektir. bence yani. Hoppa

Hahah sevgili ikizcim düşünceli bir insan olmanın hala kötü olmadığını düşünüyorum ama evet yaptığımdan pişman değilim :) Ergenliğimize dönmeyelim bence ya karma, marma var bir şeyler iyilik eden iyilik bulacak :)

hahaha Duka bayıldım pop star jürisi yakıştırmasına. Sence ben kim olurdum o koltukta?
Bir an Bülent Ersoy canlandı gözümde.:KK70:
Yazmadığımı bilemezsin bu ayrı bir şey, rahatsız da etmiyorsun ama okurken gözümde bunlar canlanıyor elimde değil.
Nasıl başkası benim yazımı okuyunca "daha açmadan negatif bir şey yazdığını düşündüm" diye gözünde beni öyle canladırıyorsa ben de seni entel canlandırıyorum gözümde Duka. Bu kötü bir şey ya da hakaret değil canım.

Bülent Ersoy değil de Armağan Çağlayan diyelim daha çok :)

Anlatımın hoş..
Konu can sıkmaya değmez.

Sırf muhabbeti iyiydi diye hakkında pek de iyi şeyler düşünmediğin birinin
arkadaşlığına muhtaç hissetmen içindeki Godzilla'ya yakışmayacak kadar itici bence..

Dipnot: Fake olup olmamanla ilgilenmiyorum.:KK14:

anlatım pek keyifli...

yaptığı çok çirkin olsa da tavrınızı yakın bir arkadaş için biraz sert buldum ben
masasına minik bir pasta ve kahve çözer gibi
bu da sadece tavrınız için( onun yaptığını sıradanlaştırmak için değil asla)belirtirsiniz zaten:KK66:

pek uyanık arkadaşımızın kabarık başarı listesine eklediğiniz cross için tebrik ederim sizi

yazmak konusunuda...bir deneme ya da öykü konusu açsanız ..takip etsek süper olur:KK66:
hoşça kalın..

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

Kıza bir şey yapmamaya karar verdim yani fazla tepki gösterdiğimin farkındayım ama buz dağının denizde kalan kısmı hesabı haksız olduğumu düşünmüyorum. Gelirse bir şey olmamış gibi ilişkimiz devam edebilir gelmezse gitmeyeceğim :)

Hahah sevgili ikizcim düşünceli bir insan olmanın hala kötü olmadığını düşünüyorum ama evet yaptığımdan pişman değilim :) Ergenliğimize dönmeyelim bence ya karma, marma var bir şeyler iyilik eden iyilik bulacak :)
iyiliğe inanmak diye bir şey var o tamam da, herkesi mutlu etmeye kalkışınca olmuyor :)
kendim olmam lazım. iyiliği de kendim olarak yaparım nasıl olsa.
bu arada görüyorum ki başlığını troller basmış, farklı renk taşımanın sonuçları işte. uzaylı gören masum köylü gibiler :KK70:
sabır diliyorum :)

Back