Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi deece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm siyah beyaz kırmızı en sevdiğim renkler.
güle güle otur. çok güzel

bence çook şeker şirin bir evin var..ve en önemliside küçükte olsa kendi evin olması..Allahım mutlulukla oturmayı nasip etsin.. ayrıca tv ünitesi ve banyo takımın çok hoş..

nasipse benim evim de hemen hemen böyle olacak. senden fikir aldım canım. mutluluğunuz kocaman olsun da, sıcacık yuvanız olsun. zevkinde çok hoş.

tabiki...biz evi inşaat halinde aldığımızdan,bu eve 6 ayrı mimari çizmiştik kaydirigubbakcemile3 biraz abattık :) başka bi konuda da yardım istersen herzaman canım..

çok güzel bir ev.her eşya kendi yerini bulmuş.ben zaten anlamsız boşlukları olan bir evdense herşeyin yerli yerinde olduğu küçük mekanları daha çok severim.güle güle, sağlıkla, huzurla oturun.

çok güzel bir ev.her eşya kendi yerini bulmuş.ben zaten anlamsız boşlukları olan bir evdense herşeyin yerli yerinde olduğu küçük mekanları daha çok severim.güle güle, sağlıkla, huzurla oturun.
aynen bende opuyorumnanaktan
çok beğendim evini canım güle güle oturun,bir harika...:nazar:

tabiki...biz evi inşaat halinde aldığımızdan,bu eve 6 ayrı mimari çizmiştik kaydirigubbakcemile3 biraz abattık :) başka bi konuda da yardım istersen herzaman canım..

çok teşekkürler. bilinçli ellerden çıktığı belli zaten. birkaç ay sonra ihtiyaç duyabilirim. o zaman daha çok fikir almam gerekecek. a.s

bende çok beğendim en önemlisi insanın benim diyebileceği bi evi olması.kutu gibi ev sözü senin evin için geçerli geliba:teytey:

herşey çok güzel canım allah güle güle eskitmeyi nasip etsin canıım küçük olması hiç sorun değil ne evler 50m2 lik 40m2 lik hiç kötü düşünme mutluluk en önemlisi allah mesut etsin tekradan.

bence önemli olan yayla gibi evlerde değil seninki gibi daha küçük olan evlerde ferahlığı yakalamak.tüm eşyaların tamamen benim tarzım olmasada yine beğendim. tebrik ederim.

çook güzel çok beğendim 60mkare ama süper herşey yerli yerince çok beğendim cnm güle güle kullan otur inşallah...

küçük bir ev ama dekorasyonu o kadar güzelki hiç hissettirmiyor sıcak ve küçük bir yuva,hanselle gretelin evi gibi çok hoş bence

küçük olsun ama çok güzel zevkle döşenmiş güle güle oturun özellikle banyonuzu çok beğendim

tebrik ederim deece hanim..kucuk bir evi bukadar guzel yerlestirmeniz bence bir basari:) evleri kucuk olan arkadaslarimiza bir ornek olacaksiniz..esyalariniz,banyonuz harika.mutfaginizi tam gormedigimiz icin bir yorum yapamiyacagim..ama cidden hersey yerli yerinde,milimine kadar guzel oturtulmus harika,sicak bir ev yaratmissiniz..gule gule oturun evinizde.

ay o kırmızı banyoya bayıldımmm...
ne kadar küçük o kadar güzel bence.. ben 150 metrekareyi temızlerken anam ağlıyooo
güle güle oturunnn
opuyorumnanaktan

Back
X