- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Sen kesinlikle nöropsikolojik bir vakasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın. Hazır enişten dileklerimizle enişteden bahsediyorKen,Nuranka dersen anlamaz şimdi ken'in barbie'si o artık.
Sanane nuran sanane ?
Nuranka mı bu?Nööran
Nuranka dersen anlamaz şimdi ken'in barbie'si o artık.
YeaaaaaNuranka mı bu?
Hahahhah benimkine meşhur tiratı yapıştırırım o zaman: "neden Romeosun sen? İnkar et adını" kshekskHaklısın. Hazır enişten dileklerimizle enişteden bahsediyorKen,
Keşke zorunlu da rumuzunu böyle eşli bir şeyle değiştirse ve ismiyle yaşasa.
Romeo'nun Juliet'i yapıyormuş düşünsene, sana inme iner
Vallahi ben Faruk Ka gibi sanıyordum.Kiziyor oyle deme. Nur adi anka da ankaradan geliyormus tabi biz bunu bilmedigimiz icin nuranka diyorduk onu da dert etmis. Oooo bir barbieee.
Bu üçüncü üyeliği,nasıl olabiliyor bu? bende kendime “haydar” diye ikinci üyelik alabiliyor muyum?(bu sitede erkek ismi kullanmak modadır diye şeyaptım)Yeaaaaa
Vallahi ben Faruk Ka gibi sanıyordum.
Buldum. “Haydarınbitanesi”Bu üçüncü üyeliği,nasıl olabiliyor bu? bende kendime “haydar” diye ikinci üyelik alabiliyor muyum?(bu sitede erkek ismi kullanmak modadır diye şeyaptım)
Bu yeni üyeliği değil nick degistirdiBu üçüncü üyeliği,nasıl olabiliyor bu? bende kendime “haydar” diye ikinci üyelik alabiliyor muyum?(bu sitede erkek ismi kullanmak modadır diye şeyaptım)
hımm.ben yeni çıktım ya malum yerden habarım yoğdiBu yeni üyeliği değil nick degistirdi
Onun kod adı varBuldum. “Haydarınbitanesi”
Hahahhaa çok şık olur. Bence sadece adını değil, klozetteki lovaba markasına kadar inkar eder bu ortaklık yüzündenHahahhah benimkine meşhur tiratı yapıştırırım o zaman: "neden Romeosun sen? İnkar et adını" ksheksk
Ay zorunlunun da yeni konularını kaçirma kizzzzhımm.ben yeni çıktım ya malum yerden habarım yoğdi
Ben şuvan yenge sevdası adlı konudayım.yeni pis zihniyetle uğraşıyorum her şey halkım içinAy zorunlunun da yeni konularını kaçirma kizzzz
Venessa nerelerde acaba hiç ses yokAy zorunlunun da yeni konularını kaçirma kizzzz
Hissediyorum gelecek yakındaVenessa nerelerde acaba hiç ses yok