Kuaförün Erkek Olması.

Arkadasim geldi.Kuaforle sohbet etti.Taniyorum diye ben öyle samimiyet kurmam hatta kuaför biraz yaşı küçük duruyor.Hafiften biraz kız gibi.Karisi suratını asti diye arkadaşım çıkışta kendi kendine söylendi.
Arkadaşınız söylememiş siz düşüncenizi yazmissiniz hanimefendi simdi yazdiginizi inkar etmeyin.
Arkadaşımın tabiri bu.Sadece kibardi adam diyorki öyle kızlara bakacak tip değil.Karisi niye kıskanıyor.Kadinu suratı asık bulmuş.Hosgeldiniz dememiş ve bunu kiskaniyormus.Adamla sohbet etti.Kadin kıskanmasin mi.
Kıskanmasın! Eşi kadın kuaförü, eşine güvenmeyi öğrensin.
Eee arkadaşınız güzel olmamasi ile ilgili binbir laf etmistiniz, onun hakkinda da yazdim, onda kendinizi savunmayacak misiniz? Insanlarin guzelligi, cirkinligi hakkinda konuşamazsıniz!

Arkadaşınız söylememiş siz düşüncenizi yazmissiniz hanimefendi simdi yazdiginizi inkar etmeyin.

Kıskanmasın! Eşi kadın kuaförü, eşine güvenmeyi öğrensin.
Eee arkadaşınız güzel olmamasi ile ilgili binbir laf etmistiniz, onun hakkinda da yazdim, onda kendinizi savunmayacak misiniz? Insanlarin guzelligi, cirkinligi hakkinda konuşamazsıniz!
Evet o kadar güzel değil herkes ben beğeniyor bana bakıyor kafasında gidiyor.

Evet o kadar güzel değil herkes ben beğeniyor bana bakıyor kafasında gidiyor.
Güzellik göreceli diyorum, insanlar hakkında böyle konuşamazsınız diyorum, hiç yok degil mi? Hicbir anlam ifade etmiyor sizin icin!
Görüşmeyin hanimefendi, arkadasiniza üstü kapalı iffetsiz demek istemişsiniz, onu da cesaret edip diyememişsiniz, görüşmeyin o zaman, hem arkadasiniz da sizin gibi kalbi kötü bir insandan kurtulmuş olur.

Kız bayılıyorum senin konularına 😂 Burada ne dertler okuyoruz üzülüyorum içimden hep diyorum ki elimde sihirli bir değnek olsa bu kişinin derdini çözsem. Sonra senin konularını görüyorum hop havam değişiyor yüzümde kocaman bir gülümseme beliriyor.😁 Hele senin konularının Yorumlarını okumaya başlayınca o zaman başlıyorum kahkaha atmaya😂 Sendende yorum yapanlarda Allah ne muradınız varsa versin (Gerçekten içten söylüyorum🙏) Sayenizde hem çok gülüyorum hem de günüme neşe katıyorsunuz Seviliyorsun Barbie😍

Benim için kadın erkek kuaför çok önemli değil.Kadini tercih ederim rahat etmek amaçlı.Erkek kuaföre denk gelirsem rahat edemem.Yada çok az konuşurum.Ankara'da neredeyse hiç kadın kuaför kalmadı.Tesettür salonları hariç.Arkadasimla gittik geçen ve 1 saat o geç geldi.Kuafor yanında iki tane biri genç birde erkek çocuk çalıştırıyor.Arkadasim geldi.Kuaforle sohbet etti.Taniyorum diye ben öyle samimiyet kurmam hatta kuaför biraz yaşı küçük duruyor.Hafiften biraz kız gibi.Karisi suratını asti diye arkadaşım çıkışta kendi kendine söylendi.Yok o zaman kıskanıyorsan evlenme gibi.Bende dedim eşimin bayan kuaförü olmasından rahatsız olurum.Adamla biraz gereksiz diyaloğa girdi.

Bu kız kendini çok güzel zannediyor.Aslinda o kadar güzel değil.Sadece bakımlı.Yok o bana baktı.Bu baktı.Yok karısı beni kıskandı.O demeyene kadar ben onun eşini orada çalışan olarak biliyordum.İnsanlarla gereksiz samimiyet kuruyor.Her defasında.
Ay dön kendi hayatına bak sen Nur , git psikiyatriye tedavi olmaya başla artık. Ne saygısızca yakıştırmalar yapmışsın herkese bir kuaföre gitmekle.

I’m a nuriş girl in the nuriş world. Life of kaynana I hate my görümce.

Come on nuriş let’s go düğün. A a a yeah
Come on nuriş let’s go düğün. Uuuu uuuuu

efsaneyi anımsama zamanı.
Ken duysun nur barbisi sarışın oldu hem de erkek kuaförde. Ken enişte al şu kızı kurtar bu arkadaşlarından.
Kuaför dediğin yerde insan kendini iyi hissetmek özel hissetmek ister hizmete para ödüyoruz orda. Hem günümüz şartlarında baya külfetli paralar ödüyoruz. Ya.şaklık ile hizmet arasındaki farkı anlamak zor değil ama arkadaşın anlayamamış bir küçümen maalesef.

Benim için kadın erkek kuaför çok önemli değil.Kadini tercih ederim rahat etmek amaçlı.Erkek kuaföre denk gelirsem rahat edemem.Yada çok az konuşurum.Ankara'da neredeyse hiç kadın kuaför kalmadı.Tesettür salonları hariç.Arkadasimla gittik geçen ve 1 saat o geç geldi.Kuafor yanında iki tane biri genç birde erkek çocuk çalıştırıyor.Arkadasim geldi.Kuaforle sohbet etti.Taniyorum diye ben öyle samimiyet kurmam hatta kuaför biraz yaşı küçük duruyor.Hafiften biraz kız gibi.Karisi suratını asti diye arkadaşım çıkışta kendi kendine söylendi.Yok o zaman kıskanıyorsan evlenme gibi.Bende dedim eşimin bayan kuaförü olmasından rahatsız olurum.Adamla biraz gereksiz diyaloğa girdi.

Bu kız kendini çok güzel zannediyor.Aslinda o kadar güzel değil.Sadece bakımlı.Yok o bana baktı.Bu baktı.Yok karısı beni kıskandı.O demeyene kadar ben onun eşini orada çalışan olarak biliyordum.İnsanlarla gereksiz samimiyet kuruyor.Her defasında.

Eniste hala gormediysen gor bu kiz senin icin kuaforun cinsiyetine bile dikkat ediyor. Sen supersin, sen sahanesin, sen cok guzelsin, en dogru sensin barbie. Ken sana diyecek lafim yok cok ayip yaptigin.

Kocası açtığı konuları umursamadi ki arkadaşı umursasin 🥳
Ay bu şeye benzedi.
Bir ara insanları bir telaş almıştı "WhatsApp yazdığımız mesajları okuyacak eyvah" diye.
O zaman bir caps görmüştüm.
"Sizin yazdıklarınızı gönderdiğiniz kişi bile okumuyor. Wp niye okusun?" şeklinde 😅

Ay bu şeye benzedi.
Bir ara insanları bir telaş almıştı "WhatsApp yazdığımız mesajları okuyacak eyvah" diye.
O zaman bir caps görmüştüm.
"Sizin yazdıklarınızı gönderdiğiniz kişi bile okumuyor. Wp niye okusun?" şeklinde 😅

Barbieninkileri ken okuyor, umursamiyormus gibi gorunuyor ama bal gibi umursadigini barbie biliyor. Biz onun yalancisiyiz.

yeni olduğum için mazisine hakim değilim ama hemen bakayım :KK70:
Yeni üyelere yardımcı olmak görevimizdir.
Bir konuda 85 tane beğenmedim, 1 tane beğendim emojisi görürseniz, bilin ki onu beğenen nuranka'dır:)
Değişik bir düşünme biçimi var.

X