Bence hiç utanma, bak bu cesaret işi. Seni anlıyorum, hem utanıyorsun hemde o kadar yıl jilet yapınca acıyacak korkusu var ve bu doğal birşey. İlk başta kuaföre gitmemeni tavsiye ederim, çünkü işlerini çok hızlı yapıyorlar. Senin bikini bölgeni de o kadar hızlı alırlarsa acıdan ölürsün, normal bikini bölgesine hep ağda yaptıran biri için(ben mesela) pek zor olmaz ama senin için zor olur o yüzden bu konularda eli iyi bir tanıdığın olursa iyi olur, yavaş yavaş küçük küçük alırsınız, kuaförün seninle konuşması sohbet etmesi de çok güzel birşey, acını azaltır seni oyalaması. Ben bile senelerdir ağda yaptırırım(2 ay tüy dökücü kullandım bir dönem bir daha tövbe) o ağda yaptıracağım zaman gelince ufak bir tırsma olur halen, yani bundan kaçış yok öyle düşün :) Cesaretini toplayıp gitmelisin, senin arkadaşın olsam çok güzel telkin ederdim ama siteden öyle bir iletişim kurulmuyor. Ayrıca şu yönden de düşün büyük ihtimal ileride evleneceksin, sence eşin pürüzsüz bir cilt mi ister yoksa tüyleri kalınlaşmış, kaymak gibi olmayan ve her gün çıkan bir vajina mı, evet kaba tabiriyle ama bu. Senin için de çok büyük rahatlık olacak inan ki. Yeter ki korkup kaçma, yarı da bırakma.
Not: Ağda yapılırken, ağda bezi çekilirken yani hemen çekilmeden önce, nefesini tutarsan acıyı %10 daha az hissedersin. Kuaför söylemişti ve cidden bir doğruluk payı var. Tabi bez çekildikten sonra nefesini verebilirsin hahahaha :))