• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaföre gitmekten utanan tek kişi ben miyimm :(

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
20 yaşına geldim hala jilet, hala jilet:(
Doğru düzgün heryerimi alabilsem yine dert değil ama hem vaktimi harcıyorum her banyoda, hem de sürekli çıkıyor. Bana bi akıl verin, artk kuaföre gitmem gerekk:26:

cnm bende enbaşında jiletle alıyordum sonra baktım olcak gibi değil kuaföre gittim rahat tamam ama git gel birisine göster felan baya bi bunalmıştım bende kuaför malzemeleri satan biyere gittim ısıtıcısı fln ne varsa aldım şimdi evde kendim yapıyorumm:21:kendim alırım diyorsan al malzemelrini derim ben:46:

Ben de hamilelik durumu olmadığı müddetçe başkasına aldıramam utangacım çünkü. Kendi işimi kendim hallediyorum, o kadar zor gelmiyor bana. El ağdası + ılık ağda ile yapıyorum. Bir de kalıp sir ağdalar var onlar çok çok daha iyi, elle çekiliyor bezsiz kullanılıyor ama ben haaala ısıtıcı alamadım onun için. Koca 2 paket duruyor evde :((

Son düzenleme:
Ben de hamilelik durumu olmadığı müddetçe başkasına aldıramam utangacım çünkü. Kendi işimi kendim hallediyorum, o kadar zor gelmiyor bana. El ağdası + ılık ağda ile yapıyorum. Bir de kalıp sir ağdalar var onlar çok çok daha iyi, elle çekiliyor bezsiz kullanılıyor ama ben haaala ısıtıcı alamadım onun için. Koca 2 paket duruyor evde :((

Bu kalıp sir ağdalar dediğin nasıl bişey :( ağdaya hiç alışık olmayan biri kolayca yapabilirmi :51:

yok canım yalnız değilsin.
bende bu yaşıma geldim açamıyorum öyle:)
kendi kendime bağıra çağıra yapıyorum ağdamı:D

bende kuafore gidemem evde kendım alıyorum
15dakikada bitiyor sonra duşa giriyorum :12:

tüylerim %80 azaldı
özellikle koltukaltım çok çok az çıkıyor
sir ağda kullanıyorum
ayda 1kez alıyorum o kadar
kaşıntı yok sert çıkmak yok

:ssz:

Kizlar hayranimmm size yaa masallah... Ben hayatta kendim Agda yapamam kendime :( canim cok kiymetlidir o konuda... keske yapabilsemmm.
Önerileriniz varmi peki nasil alisabilirim kendim yapmaya?

tatlım şöyle düşün, ağdacı bayanlar günde kaç kişiyi görüyorlar, onların işi bu, sen onlar için sadece bir müşterisin.
bende ilk gittiğimde utanmıştım ama ağdacı beni sözleriyle rahatlattı, 20 dk'da heryerini alıyor, kurtuluyorsun mis gibi:))
birde hep aynı kişiden randevu alırsan utanmazsın,sohbet ederken zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun bile.

tabi kiutanmak çok normal bence asıl utanmamak acayip..ben bi defa bacaklarım için gittim onda bile öyle utandım ki tüm bacaktı..kız bacaklarını aç deyince içimden niye geldim diye bin pişman olmuştum...ami tabi bazı insanların fıtratı böyle utangaç benim gibi...ama kuaför de rahatlık temizlik yanii..ben sir ısıtıcı makine aldım şimdilik iyi gidiyor işte..kartuş ısıtıcı rahatlık.....

kendim hiç ama hiç yapamıyorum, kuaföre gidiyorum 5 dakkada bitiyor gidiyor, önceleri utanırdım da şimdi tınnnnn

Bence hiç utanma, bak bu cesaret işi. Seni anlıyorum, hem utanıyorsun hemde o kadar yıl jilet yapınca acıyacak korkusu var ve bu doğal birşey. İlk başta kuaföre gitmemeni tavsiye ederim, çünkü işlerini çok hızlı yapıyorlar. Senin bikini bölgeni de o kadar hızlı alırlarsa acıdan ölürsün, normal bikini bölgesine hep ağda yaptıran biri için(ben mesela) pek zor olmaz ama senin için zor olur o yüzden bu konularda eli iyi bir tanıdığın olursa iyi olur, yavaş yavaş küçük küçük alırsınız, kuaförün seninle konuşması sohbet etmesi de çok güzel birşey, acını azaltır seni oyalaması. Ben bile senelerdir ağda yaptırırım(2 ay tüy dökücü kullandım bir dönem bir daha tövbe) o ağda yaptıracağım zaman gelince ufak bir tırsma olur halen, yani bundan kaçış yok öyle düşün :) Cesaretini toplayıp gitmelisin, senin arkadaşın olsam çok güzel telkin ederdim ama siteden öyle bir iletişim kurulmuyor. Ayrıca şu yönden de düşün büyük ihtimal ileride evleneceksin, sence eşin pürüzsüz bir cilt mi ister yoksa tüyleri kalınlaşmış, kaymak gibi olmayan ve her gün çıkan bir vajina mı, evet kaba tabiriyle ama bu. Senin için de çok büyük rahatlık olacak inan ki. Yeter ki korkup kaçma, yarı da bırakma.

Not: Ağda yapılırken, ağda bezi çekilirken yani hemen çekilmeden önce, nefesini tutarsan acıyı %10 daha az hissedersin. Kuaför söylemişti ve cidden bir doğruluk payı var. Tabi bez çekildikten sonra nefesini verebilirsin hahahaha :))

Depilissima, vivet ve daha birçok marka var kalıp sir ağda olarak. Googledan aratıp bakabilirsiniz. Kullanımı bence oldukça basit, diğer ağdalar gibi yapış yapış değil, kıvamlı bir ağda, sıcakken sürüyorsun hemen kuruyor mum gibi, elinle çekiyorsun, yağla temizliyorsun.

Kizlar hayranimmm size yaa masallah... Ben hayatta kendim Agda yapamam kendime :( canim cok kiymetlidir o konuda... keske yapabilsemmm.
Önerileriniz varmi peki nasil alisabilirim kendim yapmaya?

el ağdası çok rahat.epilatör ya da sir ağda gibi bi acı yok yaparken.ağda yapmadan önce ağrı kesici içmek de acıyı azaltır aklınızda bulunsun.

Ben o bölge hariç her tarafıma lazer yaptırdım. Aslında o bölgedeki kıllar lazer için en uygun kıllar ama utandığım için yaptıramadım. Jiletle aldığım için heralde çok kalınlaştı. Geçen tam 3 gün orayı ağda yaparak aldım, canımdan can gitti. 3 gün de bioderin serumunu sürdüm. İnşallah biraz cansız çıkar da bir daha o kadar canım yanmaz. Evde ağda yapmak tam bir işkence.

Ben o bölge hariç her tarafıma lazer yaptırdım. Aslında o bölgedeki kıllar lazer için en uygun kıllar ama utandığım için yaptıramadım. Jiletle aldığım için heralde çok kalınlaştı. Geçen tam 3 gün orayı ağda yaparak aldım, canımdan can gitti. 3 gün de bioderin serumunu sürdüm. İnşallah biraz cansız çıkar da bir daha o kadar canım yanmaz. Evde ağda yapmak tam bir işkence.

Back