Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de ilk defa bikini bölgesi için ağdaya gidicem istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? benimkiler gerçekten çok prformanslı tüyler :)
bir de kaç dakikada biter ortalama biliyor musunuz?
Aynen canım ben de temiz ve güvenilir bi yer arıyorum aslında ankarada gittiğim bi yer vardı ağda için ve popoya daha önce yaptırmadım şimdş daha fena olur diye korkuyorum
canım sen de mi istanbuldasın?
merhaba
bende bişi sormak istiyorum bikini bölgesini ağda yaparken burdaki kuaförler
yaptıran kişiye gerdiriyomuş uygulama her yerde bölemidir???????
canım o kuaförün inisiyatifine kalmış birşey... Ben Konya'dayken gerdirmeyi ben yapardım ama burda kadına ben gerdiriyim isterseniz dememe rağmen ben halledrim cnm dedi..gayet profesyonel çalıştı ben çok memnun kaldım
canım sen neredesin? ben de bakırköy'den bir yerden randevu aldım bakalım pazartesi için. benimkilerin boyları uzun ama kısaltmayacağım :S korkuyorum zaten... kızlar sizce kaç günde tekrar çıkar ağdayla alınan tüyler
cnm ben gebzedeyim-kocaeli yani... uzunsa kısaltma zaten cnm sonra alamıayabılırler kısaları,,15 günde çıkar cnm en az 10 gün rahatsın ama söliyim .Bir de ağdanın çeşitine bağlıdır.burda yapılan daha geç çıkıcakmışa benziyor.Kadın bezsiz aldı.Ayrıyetten konyadaki daha çabuk gelıoyrdu gerçi daha 4 gun oldu ama bakalım
canım ben 18inde gidicem, tatile çıkıyorum bir de ayın 30unda da acaba tatile gidene kadar çıkar mı diye düşündüm, bi daha giderim diye. ay inşallah ben de memnun kalırım valla çok korkuyorum :) saabahı köründe aldım randevuyu o şokla bir şey anlamayayım diye.. popişimi görcekler çok utanıyorum :)