kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

ya kızlar normalde bikini bölgeme ılık ağda kullanıyorum ama tatile gitceğimiz için saten soğuk ağda kullanmak istiyorum soğuk ağda kullananlar memnunmu

kızlar ben de ilk defa bikini bölgesi için ağdaya gidicem :( istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? benimkiler gerçekten çok prformanslı tüyler :)
bir de kaç dakikada biter ortalama biliyor musunuz?

Ahhh ahhh ne olacak bu tüylerimiz ben de şey konusunda çok kararsızımkızlar ya kalçamda özellikle de çatal kısmında aşırı tüylenme var acaba onlar için kuaföre mi gitsem yoksa iğneliye mi başlasam iğneliye dayanabiliyorum ama hemen de sonuç almak istiyorum ne yapacağuk yaaaa :18:

kızlar ben de ilk defa bikini bölgesi için ağdaya gidicem :( istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? benimkiler gerçekten çok prformanslı tüyler :)
bir de kaç dakikada biter ortalama biliyor musunuz?

Benimkiler de uzun yıllardır jiletle aldığım için baya kalın ve köklüler demin geldim hatta kuaförden kendimi hiç kasmadım acıyınca dur filan da demedim tam anlamıyla 10-12 dakkada bitti.

hakikaten yaa bende de çok tüy var çatal bölgesini filan geçtim ben de popomde bile var yani erkek gibi :S
bir an önce kuaföre gidip aldırmam lazım ama düzgün ve rahat edebileceğim bir yerde başlamakk istiyorum aynı zamanda da :(

Aynen canım ben de temiz ve güvenilir bi yer arıyorum aslında ankarada gittiğim bi yer vardı ağda için ve popoya daha önce yaptırmadım şimdş daha fena olur diye korkuyorum :43:

Aynen canım ben de temiz ve güvenilir bi yer arıyorum aslında ankarada gittiğim bi yer vardı ağda için ve popoya daha önce yaptırmadım şimdş daha fena olur diye korkuyorum :43:

canım sen de mi istanbuldasın?

bencde agda çok zor hele sıcakta hiç çekilmiyor

Oh mis gibi de tertemiz oluyor:) Bugün gitiiğim yer ünversitedkinin aksine elle çekti ağdayı ve çok cnm da acımadı.ayrıca bttikten sonra koloonyalı pamıuk verdi temizlemem için...

merhaba
bende bişi sormak istiyorum bikini bölgesini ağda yaparken burdaki kuaförler
yaptıran kişiye gerdiriyomuş uygulama her yerde bölemidir???????

merhaba
bende bişi sormak istiyorum bikini bölgesini ağda yaparken burdaki kuaförler
yaptıran kişiye gerdiriyomuş uygulama her yerde bölemidir???????

canım o kuaförün inisiyatifine kalmış birşey... Ben Konya'dayken gerdirmeyi ben yapardım ama burda kadına ben gerdiriyim isterseniz dememe rağmen ben halledrim cnm dedi..gayet profesyonel çalıştı ben çok memnun kaldım:34:

canım o kuaförün inisiyatifine kalmış birşey... Ben Konya'dayken gerdirmeyi ben yapardım ama burda kadına ben gerdiriyim isterseniz dememe rağmen ben halledrim cnm dedi..gayet profesyonel çalıştı ben çok memnun kaldım:34:

canım sen neredesin? ben de bakırköy'den bir yerden randevu aldım bakalım pazartesi için. benimkilerin boyları uzun ama kısaltmayacağım :S korkuyorum zaten... kızlar sizce kaç günde tekrar çıkar ağdayla alınan tüyler :(

canım sen neredesin? ben de bakırköy'den bir yerden randevu aldım bakalım pazartesi için. benimkilerin boyları uzun ama kısaltmayacağım :S korkuyorum zaten... kızlar sizce kaç günde tekrar çıkar ağdayla alınan tüyler :(

cnm ben gebzedeyim-kocaeli yani... uzunsa kısaltma zaten cnm sonra alamıayabılırler kısaları,,15 günde çıkar cnm en az 10 gün rahatsın ama söliyim .Bir de ağdanın çeşitine bağlıdır.burda yapılan daha geç çıkıcakmışa benziyor.Kadın bezsiz aldı.Ayrıyetten konyadaki daha çabuk gelıoyrdu gerçi daha 4 gun oldu ama bakalım;)

cnm ben gebzedeyim-kocaeli yani... uzunsa kısaltma zaten cnm sonra alamıayabılırler kısaları,,15 günde çıkar cnm en az 10 gün rahatsın ama söliyim .Bir de ağdanın çeşitine bağlıdır.burda yapılan daha geç çıkıcakmışa benziyor.Kadın bezsiz aldı.Ayrıyetten konyadaki daha çabuk gelıoyrdu gerçi daha 4 gun oldu ama bakalım;)

canım ben 18inde gidicem, tatile çıkıyorum bir de ayın 30unda da acaba tatile gidene kadar çıkar mı diye düşündüm, bi daha giderim diye. ay inşallah ben de memnun kalırım valla çok korkuyorum :) saabahı köründe aldım randevuyu o şokla bir şey anlamayayım diye.. popişimi görcekler çok utanıyorum :)

canım ben 18inde gidicem, tatile çıkıyorum bir de ayın 30unda da acaba tatile gidene kadar çıkar mı diye düşündüm, bi daha giderim diye. ay inşallah ben de memnun kalırım valla çok korkuyorum :) saabahı köründe aldım randevuyu o şokla bir şey anlamayayım diye.. popişimi görcekler çok utanıyorum :)

İnsan başta baya utanıyor ama sonra alışıyosun mecburen:40:ben özelikle ağda sonrası halimi düşünüp rahatlatıyorum kendimi:1: tabi onlar da kaç tane görüyo günde pek sallamıyorlar artık onların rahatığı da sana yansıyor doğal olarak:66:

Selam kızlar,
Ben yıllardır komple ağda yaptırıyorum. İnanın çokta memnun kaldım. Tüylerim azaldı ki benim baya bir yoğundu yani özellikle bacaklarım...
Şimdi gitmek isteyenler;
Öncelikle temiz güvenilir bir yer ve kişi seçin. Sürekli o kişiye gidin. Zaten zamanla alışıyorsunuz... Siz anlamadan ağdanız bitmiş oluyor. Zira evde saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorduk. Benim gittiğim kişi sırf bu işi yapıyor zaten laflarken ağda bitmiş oluyor. Zamanla beni tanıdığı için acı olacak yerleri biliyor ona göre davranıyor.... Kışın 1.5-2 ayda falan gidiyom yazın ayda bir gidiyom ama bazen kolaltı bıyık bölgesini az çıksa gidiyom alıyor böyle zamanlarda ücret bile almıyor.... Bide regli bitip banyo yapıp giderseniz hemen acı olmuyor hemde daha geç çıkıyor. Zaten oda öyle gel diyor yani regl bitince.... Bide gelmeden 1 gün önce kese yap ki batıkların çıksın diyor. Zaten kese ve vazelin bacaklarımın vazgeçilmezi oldu. Eskiye oranla batık vs... kalmadı. Sakın batıklarınızla çıkartmak için oynamayın derim. Benim sadece kol altlarım hassas onu da ya bepantenya madecassol kullanıyorum... Onun dışında bir sorun yok.
Herkese tavsiye ederim....
:64:

bncde en güzeli ağda.. ben öncden ya tüy dökcü krem ya da nadir olrak jilet kullanyodum. bu sene ağdaya basladım. inanın tertemiz oluyo. tabi yaparken biraz acıyor ama alısıyorsunuz sonradan. tek tavsiyem ağda en güvenilir ve en güzeliii:93:

kızlar valla pazartesi gidicem ben de, moral oldu yazdıklarınız, hepiniz sağolun. utanıyorum ve de acımasından korkuyorum. reglim de bugün bitti, sanırım o açıdan da rahat olacak. gitmişken bıyıklarımı da aldıraym diyorum; ama şimdiye kadar onları da aldırmamıştım hiç :) yaş 25 oldu hala kıllarımla yaşıyorum; ama bıyıklarım belli değildir benim tüy gibidir, ondan dokunmadım şimdiye kadar ve hala da kararsızım yani. allahım yardım eeeet :)

Back