Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tüy dökücü kullanıyorum gayet iyi oluyor bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onlarda jilet gibiymiş diye duydum kökten almıyormuş :)
Yani ama çok acı vermiyor
Peki jilet gibi sert çok cikiyor mu
Bende çok sert çıkmadı, çok seyrek de değil. Ama bazılarında sert çıkabilir
15 yaşında mısın sen şaşırdım Kız neden kuaföre gitmiyorsun ? Yada hamama ? Kendi alman çok zor hele ki jietten dönüyorsanBenim sorunum bikini bölgesi.15 yaşındayım ve bugüne kadar sürekli jiletle halletim temizliğimi.Ama tüyler kalınlaştı , çoğaldı ve çok yayıldı.Bikini bölgesi dışında diğer bölgeleri sir ağda ile kendim hallediyorum ama bikini bölgesine cesaret edemiyordum. Cesretimi topladım ve denedim ve hemen pes ettim. çok canım yandı dayanamadım. Kuaföre gitmek dışında bir çözüm önersi olan varsa benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
15 yaşında mısın sen şaşırdım Kız neden kuaföre gitmiyorsun ? Yada hamama ? Kendi alman çok zor hele ki jietten dönüyorsan
canımmm bende senın gıbı utanıyrdum cokkk ve yırmıdrt yasındayım dusunn :))) uc ay once gıttımmm kuafore ılk defaaa utana sıkılaa okadarkıı utancım bı yandan can acsı bı yandan ter attım resmennn sonraa ıkıncıye gıttımm bıraz daha alısmısımmm canımda oyle cok yanmadı daha cabukk bıttı ısımmm buaksamdaa ucuncuye gıdıecmm ve emınım daha az acıyckkk evde denedım ama yapamadımm sonucta o bolge hassas vee kendın cektıgınde tam cekemıyrsun ve daha cokk canın yanıyor ayrıca cok uzun suryr ıslemn bıtmessııı utansandaa gıt kuafree karart gozuunuu emın ol kuafre gıdenlerın yuzde doksanııı ılk gıdıslerınde en az senın kadar utanıyrlarr amaaa bı cesaretttt sendeee aynenn bı cesaretttt gıdıverrr emın ol bıdaha arkası gelıcekk zatenn ama eger cokk uzunsa gıtmeden son bı jılet vur uzamaya basladıgında gıtt cunku uzun olursaa canın daha cok yanaarr
Ayni soruun ayni soruun ayni sekilde 15 yasindayim cesaretimi toplayip hazir agda bantlariyla yapmaya kalktim hadi tut kendini 1 kere cekeceksin bitcek dedim ama killar sertlesmis artik. ne kadar cekersem cekeyim gelmiyor ve 2 kereden fazla yapamiyorum tahris olacagindan korktugum icin. 1 kere yaptigim halde kanama oluyor inanilmaz aci cekiyorum eldivenle de denedim ama onu da beceremedim su an tek sorunum bu ve gercekten bu benim 3 yildir sorunum lutfen bi yardimci olun cesaret verin bir sey yapin ablalarim
Ayni soruun ayni soruun ayni sekilde 15 yasindayim cesaretimi toplayip hazir agda bantlariyla yapmaya kalktim hadi tut kendini 1 kere cekeceksin bitcek dedim ama killar sertlesmis artik. ne kadar cekersem cekeyim gelmiyor ve 2 kereden fazla yapamiyorum tahris olacagindan korktugum icin. 1 kere yaptigim halde kanama oluyor inanilmaz aci cekiyorum eldivenle de denedim ama onu da beceremedim su an tek sorunum bu ve gercekten bu benim 3 yildir sorunum lutfen bi yardimci olun cesaret verin bir sey yapin ablalarim