Bikini bölgesi temizliği (yardım)

Ben tüy dökücü kullanıyorum gayet iyi oluyor bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sorunum bikini bölgesi.15 yaşındayım ve bugüne kadar sürekli jiletle halletim temizliğimi.Ama tüyler kalınlaştı , çoğaldı ve çok yayıldı.Bikini bölgesi dışında diğer bölgeleri sir ağda ile kendim hallediyorum ama bikini bölgesine cesaret edemiyordum. Cesretimi topladım ve denedim ve hemen pes ettim. çok canım yandı dayanamadım. Kuaföre gitmek dışında bir çözüm önersi olan varsa benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
15 yaşında mısın sen şaşırdım :1: Kız neden kuaföre gitmiyorsun ? Yada hamama ? Kendi alman çok zor hele ki jietten dönüyorsan :31:

canımmm bende senın gıbı utanıyrdum cokkk ve yırmıdrt yasındayım dusunn :))) uc ay once gıttımmm kuafore ılk defaaa utana sıkılaa okadarkıı utancım bı yandan can acsı bı yandan ter attım resmennn:9: sonraa ıkıncıye gıttımm bıraz daha alısmısımmm canımda oyle cok yanmadı daha cabukk bıttı ısımmm buaksamdaa ucuncuye gıdıecmm ve emınım daha az acıyckkk evde denedım ama yapamadımm sonucta o bolge hassas vee kendın cektıgınde tam cekemıyrsun ve daha cokk canın yanıyor ayrıca cok uzun suryr ıslemn bıtmessııı utansandaa gıt kuafree karart gozuunuu emın ol kuafre gıdenlerın yuzde doksanııı ılk gıdıslerınde en az senın kadar utanıyrlarr amaaa bı cesaretttt sendeee aynenn bı cesaretttt gıdıverrr emın ol bıdaha arkası gelıcekk zatenn ama eger cokk uzunsa gıtmeden son bı jılet vur uzamaya basladıgında gıtt cunku uzun olursaa canın daha cok yanaarr:ssz:

canımmm bende senın gıbı utanıyrdum cokkk ve yırmıdrt yasındayım dusunn :))) uc ay once gıttımmm kuafore ılk defaaa utana sıkılaa okadarkıı utancım bı yandan can acsı bı yandan ter attım resmennn:9: sonraa ıkıncıye gıttımm bıraz daha alısmısımmm canımda oyle cok yanmadı daha cabukk bıttı ısımmm buaksamdaa ucuncuye gıdıecmm ve emınım daha az acıyckkk evde denedım ama yapamadımm sonucta o bolge hassas vee kendın cektıgınde tam cekemıyrsun ve daha cokk canın yanıyor ayrıca cok uzun suryr ıslemn bıtmessııı utansandaa gıt kuafree karart gozuunuu emın ol kuafre gıdenlerın yuzde doksanııı ılk gıdıslerınde en az senın kadar utanıyrlarr amaaa bı cesaretttt sendeee aynenn bı cesaretttt gıdıverrr emın ol bıdaha arkası gelıcekk zatenn ama eger cokk uzunsa gıtmeden son bı jılet vur uzamaya basladıgında gıtt cunku uzun olursaa canın daha cok yanaarr:ssz:

Bilemiyorum yaa :((

15 yasındasın . kac kez jıletle almış olabılırsınkı . Ben 20 yasındayım hıc agda yaptırmadım :17: annem arkadaşlarım gaz verıyorlar bana . sanırım bu defa gıdıp aldırıcam . Bende senın gıbı annemın bıle yanında gıyınmekden utanırım ama dusunuyorumda kuaförün en fazla 10 dakıkada verecegı acıyı ben kendım alırken 1 saat boyunca çekemem . anneannem hep derkı nıye utanıyosun sende olan ondada var :1::1: haklı sanırım :9:

Haklisini ya bi cesaret gitmem lazımm

Ayni soruun ayni soruun ayni sekilde 15 yasindayim cesaretimi toplayip hazir agda bantlariyla yapmaya kalktim hadi tut kendini 1 kere cekeceksin bitcek dedim ama killar sertlesmis artik. ne kadar cekersem cekeyim gelmiyor ve 2 kereden fazla yapamiyorum tahris olacagindan korktugum icin. 1 kere yaptigim halde kanama oluyor inanilmaz aci cekiyorum eldivenle de denedim ama onu da beceremedim su an tek sorunum bu ve gercekten bu benim 3 yildir sorunum lutfen bi yardimci olun cesaret verin bir sey yapin ablalarim

Ayni soruun ayni soruun ayni sekilde 15 yasindayim cesaretimi toplayip hazir agda bantlariyla yapmaya kalktim hadi tut kendini 1 kere cekeceksin bitcek dedim ama killar sertlesmis artik. ne kadar cekersem cekeyim gelmiyor ve 2 kereden fazla yapamiyorum tahris olacagindan korktugum icin. 1 kere yaptigim halde kanama oluyor inanilmaz aci cekiyorum eldivenle de denedim ama onu da beceremedim su an tek sorunum bu ve gercekten bu benim 3 yildir sorunum lutfen bi yardimci olun cesaret verin bir sey yapin ablalarim

canm ilk defa agda yapacaksan sen yapma çok acır utaıyorsan ir arkadaşınla git kuaföre tertemiz yaptır

Peki kuaforde daha az canim yanar mi ve kisa surede biter mi bir de ben bacagimi bile aldigimda 1 hafta sonra hemen cikmaya basliyorlar bikini bolgesinde de ayni seyin olmasindan cok korkuyorum

canım bünyen yani hormonlarınla ve de almana bağlı krırark alıyorsan çabuk çıkar sen bi git dene bence onlar işinin uzmanı tertmiz olursunn

Aynen canım ya on taraflarını acısa da yapıyorum ama iç tarafları yakıyor bır turlu cesaret edemiyorum

aynen canim kuaforler isinin ehlii benimde iki kizim var suan kucukler ama buyusunler kesinliklee kuafore goturcem yaslari yeteri kadar buyudugunde lazer yaptircamm bizim cektigimiz acilari cekmesin kuzularimmm:KK48:

ya bnde cok korkuyorum ama baska carede yok temızlık sart bncede en ıyısı lazer

Back