• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

kızlar bişey sorcam. kuaföre gittiğinizde nasıl yapıyolar yani pat diye açıyo musun bölgeyi :44: eğer öyleyse ben çok utanırım yani yapamam:17: ama gitmeyi çok istiyorum çünkü uğraşamıyorum bu kıl tüylerle :95:

kızlar bişey sorcam. kuaföre gittiğinizde nasıl yapıyolar yani pat diye açıyo musun bölgeyi :44: eğer öyleyse ben çok utanırım yani yapamam:17: ama gitmeyi çok istiyorum çünkü uğraşamıyorum bu kıl tüylerle :95:

Ben uzun zamadır komple ağdaı kendim yaparım. Özel bölgemi pudralı eldivenle alıyorum çok daha az acıdığı için. Maliyet 0 :)

Evet pat diye açılıyo ama onlar açmıyolar siz açıyosunuz :) Jinekologa gitmek gibi düşünün :) O kadar çok görüyolar ki onlar için bi şey ifade etmiyo zaten. Bi de 5-10 dakika sürüyo zaten.

kesinlikle rahat ol seni hatırlamayacaklardır bile . ne kadar uzun olursa olsun gidebilirsin. Normalde bacaklarını yada koltukaltını ne kadar uzun iken alıyorsan öyle gidebilirsin. İçine sinen temiz ve güleryüzlü bi yere gidersen seni rahatlatacaklardır. Zeten bir kez gittikten sonra alışkanlık oluyor. Hiç uğraşmıyorsun 5 10 dakika da bitiyor işin. Ve o kdarda acımıyor. zaten düzenli çok fazla uzatmadan gidersen bir kaç seferden sonra azalıyor, zayıflıyor..

hmm..:18: sanırım biraz daha gidemicem kendimi alıştırmam lazım :93: ama mutlu sona ulaşıcam:1:
teşekkürler kızlar:16:

cnm haklısın fiyat bana da pahalı gelmişti ama el mahkum,ben konyadayken 8 e aldırıodum genital bölgeyi..ama gebzedeyim şu an.. mecburen gidiyorum, evet 20 tl ye genital alıorlar sadece maselefffff:1:

Kuaföre gidenler genital bölgenizi açtığınızda kuaförün verdiği tepki ne oluyo :( neler dio mesela ?

Ne biliym mesela ay bu ne ne biçim hiç mi ağda kullanmadın sen orman gibi olmuş vs. :( derse yerin dibine grerm die düşünorum

yok cnm bişey demez işi o boşuna mı gidioruz alla alla kıl çıkmasan ne işimiz var zaten.rahat ol çok uzunken gitme kısaykende gitme

Ne biliym mesela ay bu ne ne biçim hiç mi ağda kullanmadın sen orman gibi olmuş vs. :( derse yerin dibine grerm die düşünorum

öyle bişey dense ağzını burnunu kırarım oracıkta:47: çok da görgüsüz olmayan bi kuaför asla öyle bişey söylemez.en kötü ihtimal,bi dahaki sefere daha kısa ya da daha uzun olsun der ya da jiletten dolayı çoğaltmışsın tüyleri ama ağdaya geldikçe azalır gibi şeyler söyler.bence tanımadığın kuaföre gitme böyle endişelerin varsa.ben önce kaşlarımı aldırmaya gidiyordum,ağdaya çok çekinirim diyordum ama konuşkan ve sempatik biriydi.sonrasında da sadece ona gittim ağda için,konuşurken falan 2 dk.da bitiyo zaten

ben geçen ay tatil için gittim.bacaklarımda kısa olan yerler alınmadı.popomu göbeğimi sırtımı belimi bacaklarımı her yerimi aldırdım ama bikini bölgesine yapıştırdı ve hiç gelmedi.boşuna canım yandı.tüyler jiletle alındığı için sertti ve kısa olduğu için alamadı kız.bide bacağıma ağdayı yapıştırdı.çekmesiyle derilerim soyulup geldi.bide göbeğimde doğum lekesi gibi iz kaldı:(((....bildik birine yaptırın derim ben:(((

ben geçen ay tatil için gittim.bacaklarımda kısa olan yerler alınmadı.popomu göbeğimi sırtımı belimi bacaklarımı her yerimi aldırdım ama bikini bölgesine yapıştırdı ve hiç gelmedi.boşuna canım yandı.tüyler jiletle alındığı için sertti ve kısa olduğu için alamadı kız.bide bacağıma ağdayı yapıştırdı.çekmesiyle derilerim soyulup geldi.bide göbeğimde doğum lekesi gibi iz kaldı:(((....bildik birine yaptırın derim ben:(((

komple ağdada saydıklarınızın hepsi oluyor mu?bel,göbek,sırt... :44:

Back