Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorcam. kuaföre gittiğinizde nasıl yapıyolar yani pat diye açıyo musun bölgeyi :44: eğer öyleyse ben çok utanırım yani yapamam ama gitmeyi çok istiyorum çünkü uğraşamıyorum bu kıl tüylerle :95:
kızlar bişey sorcam. kuaföre gittiğinizde nasıl yapıyolar yani pat diye açıyo musun bölgeyi :44: eğer öyleyse ben çok utanırım yani yapamam ama gitmeyi çok istiyorum çünkü uğraşamıyorum bu kıl tüylerle :95:
cnm 20 tl ye alıolarlar ama hakikaten hakediyorlar aldıkları her kuruşu..osmanoğlu pidecinin yanında cnm yeri..
cnm 20 tl ye alıolarlar ama hakikaten hakediyorlar aldıkları her kuruşu..osmanoğlu pidecinin yanında cnm yeri..
Kuaföre gidenler genital bölgenizi açtığınızda kuaförün verdiği tepki ne oluyo neler dio mesela ?
bişey mi demesi lazım,yorum mu yapacak yani:44:
Ne biliym mesela ay bu ne ne biçim hiç mi ağda kullanmadın sen orman gibi olmuş vs. derse yerin dibine grerm die düşünorum
Ne biliym mesela ay bu ne ne biçim hiç mi ağda kullanmadın sen orman gibi olmuş vs. derse yerin dibine grerm die düşünorum
cnm sen ne tarafta oturuyosun ?? ona göre sana kuaför tavsiye ediiim? çekinmeden gidersin.
Eskişehir de oturuyorum :) şöyle dzgün bi kuaför arıyım bari bende
ben geçen ay tatil için gittim.bacaklarımda kısa olan yerler alınmadı.popomu göbeğimi sırtımı belimi bacaklarımı her yerimi aldırdım ama bikini bölgesine yapıştırdı ve hiç gelmedi.boşuna canım yandı.tüyler jiletle alındığı için sertti ve kısa olduğu için alamadı kız.bide bacağıma ağdayı yapıştırdı.çekmesiyle derilerim soyulup geldi.bide göbeğimde doğum lekesi gibi iz kaldı((....bildik birine yaptırın derim ben((