Bikini bölgesi temizliği (yardım)

Tek tek almak daha çok açıtmaz mî ki?

Canim ben kisa bi sure jiletten sonra yilllardir agda kullaniyorum.ilk aldigimda ve ikincisinde gercekten cok canim acimisti ama sonrasinda inanin bacaginiz kadar anca aci hisediyosunuz onemli olan cesaret etmek sonra alisiyor vucudunuz zaten bide cok fazla uzatmamak lazim bir ayda bir alsaniz daha az acir bu arada utananlar kendileri yapsin agdayi ben oyle yapiyorum

Gecen birisi soruyordu sanirim yine. Emla krem onerebilirim. Uyusturuyor surdugun bolgeyi. Iyice sur yapacagin yere yarim saat bekle. D onra yap agdani yada ameliyat eldiveni ile birer ikiser al. Bir sure sonra zaten kendiside uyusuyor. Bikac kere boyle yapinca alisirsin zaten.

Canimmm ne yapp ett alıs siree bakk hem cok gec ckyo hemde ince ckmaya baslyoo bende jiletle aldm bi ara snra sire gectim kanaya kanayaaa sise sise zar zor aldim ama ikinciye aldm rahat oldu

Gecen birisi soruyordu sanirim yine. Emla krem onerebilirim. Uyusturuyor surdugun bolgeyi. Iyice sur yapacagin yere yarim saat bekle. D onra yap agdani yada ameliyat eldiveni ile birer ikiser al. Bir sure sonra zaten kendiside uyusuyor. Bikac kere boyle yapinca alisirsin zaten.

Evet duymuştum ama kullanmamnın ileride problem olabileceğini düşünenler var bunda dolayî istemedim

Canimmm ne yapp ett alıs siree bakk hem cok gec ckyo hemde ince ckmaya baslyoo bende jiletle aldm bi ara snra sire gectim kanaya kanayaaa sise sise zar zor aldim ama ikinciye aldm rahat oldu

Zaten bir kere başarabilsem.sorun olmicak ama yapamdım :/ 1 ay dolmadan haft da bir kere az çıksada alcamda o zamanda sarkma olur mu

Evet duymuştum ama kullanmamnın ileride problem olabileceğini düşünenler var bunda dolayî istemedim

problem olacagini pek sanmiyorum am sen bilrisin tabi, lokal kisa sureli bir uyusuklu yapiyor sadece. aciya hic dayanamam diyorsan deneyebilirsin.

problem olacagini pek sanmiyorum am sen bilrisin tabi, lokal kisa sureli bir uyusuklu yapiyor sadece. aciya hic dayanamam diyorsan deneyebilirsin.

Bi kere daha denicem eğer yapamazsam denerim çünkü jilet kullanmak istemiyorum :)

Canm bzim hastanede calsan bi abmiz var kesinlikle tavsye etmedi . Bunlar amelytlarda cok riskli yerlerde kullaniliyor boyle seyler icin riskli dedi tabi esi araciligiyla sordrdum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bzim hastanede calsan bi abmiz var kesinlikle tavsye etmedi . Bunlar amelytlarda cok riskli yerlerde kullaniliyor boyle seyler icin riskli dedi tabi esi araciligiyla sordrdum :)

Bende sağlık mesleğe gdiyorum.hatta hocalara sormayı düşündümde uygun olmaz diye
Vazgeçtim :D

Kızlarrrrrr
Banada yardım edin :) 21 yaşındayım ve genital bölgem hiç bi zaman tertemiz olmadı :(
Geçen ay çam sakızı kullandım ama sadece üst kısımı alabildim çok acıdı.
Anestol krem uyuşturuyo dediler onuda sürdüm beş kuruş etmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben rahat 10 yildir makine kullaniyorum simdi elimle ceksem bile geliyo tüyler o kadar cilizlasti

Kızlarrrrrr
Banada yardım edin :) 21 yaşındayım ve genital bölgem hiç bi zaman tertemiz olmadı :(
Geçen ay çam sakızı kullandım ama sadece üst kısımı alabildim çok acıdı.
Anestol krem uyuşturuyo dediler onuda sürdüm beş kuruş etmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende küçük bir bòlgeye denemu§um ama o bolgeyle kaldı sadce :(

Ben rahat 10 yildir makine kullaniyorum simdi elimle ceksem bile geliyo tüyler o kadar cilizlasti

Makinanın ayrı o bölge için başlıkları olması lazim.dimi ama bende yok

Evet baslik gerekiyo ama ben artik buyuk basligi bile kullanabiliyorum cilizlastigi icin

Back