kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

ya benim denemedğim yöntem kalmadı tabi ençok jileti denedim, ağda, sakız, eldiven, (eldivenle süper oluyor)ben de kuaföre gitmek istiyorum ama utandığımdan gidemiyorum, belki kendim denediktensonra yani biraz azalma olduktan sonra gidebilirim (bu arada bugün eldivenle almaya çalışcam , emla kremi kullandıktan sonra tabiki:35:

kızlar ben kendim alıyorum hemde makineyle hiçte batık olmuyo çyle çünkü benim makinemin ağzı demir diil porselen philips markası inanın alışıyo insan bide pisikolokjik olarak hazırlamanız lazım kendinizi ben öyle yapıyodun ilk başlarda mesela kendi kendime kıl değilmi sendenmi korkacam :):) diyoduk gaz veriyodum kendime ağdaylada denedşm ama çekemiyorum ya ben onu o cesaret yok bende sonrada orda kalıyo çeksen bile yapış yapış kalıyodu ama şimdi okadar azaldıki inanın uzadımı bile hiç öyle kötü gözükmüyo tüy gibi gözüküyo hepsi

makineyle bikini bölgsini almak :53: bana şaka gibi geliyo ,yani büyük cesaret. ben korkarım bişe mişe olur yanlışlıkla falan. ayyyy düşünmesi bile ürpertiyo içimi :18:
heralde sadece üst bölgeyi aletle alıyosunuzdur dimi? dudakları da mı yapıyosunuz yoksa :52:
:50:

makineyle bikini bölgsini almak :53: bana şaka gibi geliyo ,yani büyük cesaret. ben korkarım bişe mişe olur yanlışlıkla falan. ayyyy düşünmesi bile ürpertiyo içimi :18:
heralde sadece üst bölgeyi aletle alıyosunuzdur dimi? dudakları da mı yapıyosunuz yoksa :52:

canım alıştıktn sonra jkolay alınıyor hem belli süreden sonra alışıyorsun
işşte önemli olan ilk başlarda almak

kamoscum yani bikini bölgesinin her tarafını mı alabiiyosunuz aletle onu merak ettim şimdi? nası yapıyosunuz peki dudak kısmını? çook affedersin ama gerçekten cahilliğime ver,

kamoscum yani bikini bölgesinin her tarafını mı alabiiyosunuz aletle onu merak ettim şimdi? nası yapıyosunuz peki dudak kısmını? çook affedersin ama gerçekten cahilliğime ver,

canm alıştıktan sonra inan çok normal geliyor:)

6 yıldır fılan kuafore gıdıyorum ozel bolge aldırmak ıcın ..oyle bır ıkı sefer aldırırım sonrasını evde kendım alırım olmuyor ya ben beceremem valla

uzunlugu ıse cok uzun olmasın cok kısa da olmasın ..

ben mesela bır adet sonrası gıderım hep..adet oldum bıttı gıderım sonra dıger ay yıne adet olurum ondan sonra yıne gıderım ..tam boyu olur..

ama benım artık ınceldıler ve azaldılar

ee sumak alışmışındır acısına dimi? kendin hiç denedin mi? ne biliim yaa alışmak ve kendim yapmak istiyorum. çevremde bazıları öle olmuş bende üstesinden gelebilirim die düşünüyorum. inşallah da öle olur.
ben kolyuk altımı ile alamıyodum acısından, ablama anneme falan yaptırıyodum. sora sonra kendim yapabildim. şimdi sıra o bölgeye geldi. azimliyim dilerim foss çıkmazz :26:

ee sumak alışmışındır acısına dimi? kendin hiç denedin mi? ne biliim yaa alışmak ve kendim yapmak istiyorum. çevremde bazıları öle olmuş bende üstesinden gelebilirim die düşünüyorum. inşallah da öle olur.
ben kolyuk altımı ile alamıyodum acısından, ablama anneme falan yaptırıyodum. sora sonra kendim yapabildim. şimdi sıra o bölgeye geldi. azimliyim dilerim foss çıkmazz :26:

CANIM HİÇ MERak etme belli zamandan sonra kendi kendiene alırsın

bılmem acısına alıstım ama her seferınde acıyor tabı bence acısına alısmak dıye bırsey yok cunku alındıktan ıkı dk sonra acısını unutuyorsun
sonra kı ay bırdaha :)

kendım denedım ama basarılı degıl malesef ve temız olmuyor goremıyorsun bır yerlerde mutlaka kalıyr

ben koltuk altı bacak her yerı kendım alabılırım ama orası yok ..bana gore degıl..

onceden sadece ozel bolge ıcın gıdıyordum 1,5 ayda bır 3 ayda bır de uzatıp komple her yerım ıcın gıdıyordum agdaya

artık komple gıdıyorum agdaya bıraktım hepten uzadıkca alıyorum tabı sonra gıdıcegım zmaan bı daha uzatıyorum yıne gıdıyorum fılan bır döngü yaptım kendıme

sen de gıt sonrasında ınsallah basarılı olursun..yapılmayacak bırsey degıl evde ama ben yapamam belımin boynumun agrısı daha fecı .

evet :) ust tarafı dudak kısmı ve arka kısmı da alıyorum :) biliyorum cok korkunç ama 3 sene önce canıma tak etti jiletle almak ve temiz olmak istedim
agdayla cok ugraştım beceremedım makineyle her yerimi alıyorum...
ılk basta zorla aglaya aglaya aldım ama hırs yaptım o gunden sonra hep makıneyle aldım cok zor özellıkle yazınn.. ama mecbur cunku baska bıseyle yapamıyorum sadece makıneyı becerıyorum cok acıdıgında ıse eldıvenle alıyorum bazı yerlerı..
gecen aldıgımda kucuk bı kaza yaşadım makıne o bölgeyı kaptı cok acı cektım :( yanı alan olursa cok cok cok dıkkatlı olması gerekıyo

evet bel ve boyun ağrısını sorma. alırken her türlü şekle giriliyo maalesef. ben her daim aynı yerde şehirde olamiyacağım için kendim yapabilmek istiyorum ağdamı. o günleri görürsem yazarım inş. sevinçle :34:

ipek yani içimi kıydın şurda :52: hiç dayanamam böle şeylere bi tuhaf oldum,ürperdim yine:60: makineyi eledimmm :34:

kızlar ben kendim alıyorum hemde makineyle hiçte batık olmuyo çyle çünkü benim makinemin ağzı demir diil porselen philips markası inanın alışıyo insan bide pisikolokjik olarak hazırlamanız lazım kendinizi ben öyle yapıyodun ilk başlarda mesela kendi kendime kıl değilmi sendenmi korkacam :):) diyoduk gaz veriyodum kendime ağdaylada denedşm ama çekemiyorum ya ben onu o cesaret yok bende sonrada orda kalıyo çeksen bile yapış yapış kalıyodu ama şimdi okadar azaldıki inanın uzadımı bile hiç öyle kötü gözükmüyo tüy gibi gözüküyo hepsi

bende makina ile alıyorum.benimde makinam phılıps porselen olandan. komple alabiliyorum.
ilk birkaç yıl jilet kullanmıştım bu yüzden tüylerim çok sık ve kalın.7-8 yıldır da ağda yapıyorum.biraz azalma var. eşim 4 ay önce phılıps hediye aldı bana.hep istiyordum ama korkuyordum.eşim soruyordu hangisi iyi falan diye bende araştırdım porselen başlıklı olan iyiymiş diyordum.sonra sağolsun hediye aldı bana :69:
kuaföre gitmeyi çok düşündüm ama utanıyorum açıkçası.gidip bacaklarımı açıcam falan.tuhaf geliyo bana :50:

ipek yani içimi kıydın şurda :52: hiç dayanamam böle şeylere bi tuhaf oldum,ürperdim yine:60: makineyi eledimmm :34:

peki :) sen bilirsin canım o zaman eldiven diyebilirim sana evde yapmak ıcın guzel bı yontem sakız da aynı konuma gırıyor ama boynum belım dıyosan.. git
bir kuaföre tabii açabilmek sorun ordada ama 10 dk da tertemız oluyo ımrenıyorum bazen bende gıtmek ıstıyorum aslında

benim içinde açmak büyük sorun ama insanın canına tak ediyo yaaa:14:

sorma nidasuu ama alışırız,başkaları nası yapıyo bizde yaparızz. bide şartlanmamak lazım zor yapamıyorum die. ben çook istiyorum kendi ağdamı kendim yapayım ama daa önceden böle bi tecrübem olmadığı için beceremiyorum. kızların dediği gibi kuaförde alışalım sora kendimiz yapabilecek hale geliriz inş..

evet canım diorum bazen alanlar nası alıyo die ama işe icraate gelince kalıyorum:)

çok afedersiniz ama gitmeden önce o bölgeyi yıkamak parfüm sıkmak gibi bişey yapıyomusunuz kokuya karşı?
malum sıcak yaz günündeyiz hele birde iş çıkışı falan gidersem mutlaka koku oluşur diye düşünüyorum napmalıyım gitmeden?

Back