• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

narr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
152
0
46
İzmir
şimdi kızlar ben cesaretimi toplayıp gitmeyi düşünüyorum ama bi kaç sorum var. mesela ne kadar uzunken gidiyosunuz yada gittiniz özellikle ilk gidişinizde??? kuaförün beni görüpde şaşırmasını istemem :50:

ben hiç ağda yapmadım şimdiye kadar hep jilet kullandım. onun için sanki en fena genital bölge benimmiş gibime geliyo,biraz çekiniyorum.

bir iki üç dört gidip alışayım sora kendim yapabilecek duruma gelirim diye düşünüyorum inş. sizlerde de böle mi oldu???
evde deneme çalışmalarım fiyakoydu. hele yazın bu iş evde hiç çekilmiyo.

şimdiden cevap yazan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler,,,

Onlar Akşama Kadar Ne Şeyler Görüyorlar..
Rahat Ol Canım..

Endişe edecek hiçbirşey yok tatlım, rahat ol. Kuaförün ortamına, hijyenine dikkat et yeter :34: Mesela ben kuaförde ağdayı ilk kez düğünümden önceki gün yaptırmıştım ve çok da rahat ettim keşke daha önce başlasaymışım dedim hatta. BU arada kuaförler zaten tüylerin az da olsa rahatlıkla alabiliyorlar dolayısı ile çok uzamasını beklemene lüzum yok -ki ilk gidişinden sonra onlar da seni bu konuda yönlendireceklerdir. :34:

canım ilk gidişinde de diğer gidişlerinde de fazla uzatmadan git.. tüylerin alınabilecek kıvama gelince gitmelisin fazla uzunken gidersen çok acır ve ağda işlemi de zor olur fazla kısayken gidersen de tüylerin hepsi alınmaz..

ben de ilk zamanlar kendim yapamıyordum sonradan alıştım artık hiç kuaföre gitmiyorum üstelik kendim alırken daha az acıyor.. üç dört gittikten sonra değil de biraz daha çok gittikten sonra kendin alabilecek hale gelirsin diye düşünüyorum..

stres yapma rahat ol şimdi jilet nedeniyle tüylerin fazla sertleşmiş olacağından biraz canın yanacaktır. ben hiç kullanmadım ama buradan okuduklarım kadarıyla emla adındaki uyuşturucu kremi kullananlar var ağda öncesi öyle bir şey de yapabilirsin.. umarım yardımcı olabilmişimdir :61:

saolun kızlar,biraz daha gaza geldim sayenizde :34: biliyorum acısı olacak ilk olduğu için ama kuaförler 2 dakkaya bitiriyolar,dayanırım. o temizlik duygusuna değer :18:
emla kullanmayı tercih etmiyorum ben. banyomu yaptıktan 1 saat sora falan giderim,ozaman yumuşuyo ya cilt ve tüyler,öle idare ederim. hadi bakalım kolay gelsin :61:

ya bu emla kremi fazla dusunmek ıstemıyorum ben şimdi orayı uyuşturuyo bıde hepden uyuşturursa yandık :D eczanede satılıyomuş ama bilmiyorum tabi..

bende epilasyon aletiyle yapıyorum ve canım cıkıyo resmen hele yaz geldı tam bı ışkence.. bnm gibi epilasyonla yapan cok fazla yokmuş batık oluyo dıye

ben sakız,eldıven,ağda hepsını kullandım sakızla beceremedım eldıvende uzun suruyo agdayı hıc beceremedım cekemedım daha dogrusu yapış yapış kötü yani epilasyonla alıyorum acı falan dayanıyorum mecbur..

kuaföre gıtmek ıstıyorum artık

bende her ay komple gidiyorum agdaya ilk basta bikini bolgesi birazcık acıyor ama konusurken ordan buran 2 dk alıvermişş oluyor kuafor ama durumunuz musaitselazer epilasyona gidin ben bu kıs allah kısmet ederse baslayacagım tumden ferahlık ve rahatlık yanı

bendede aynı prolem var valla 1-2 kendim ağdayla denedim tamamen temizleyemiyorum bende hep jilet kullandım ve utanıyorum şimdi gidip açmaya ama canıma tak etti artık araştırıyorum

lazer için durumum müsait ama ben tercih etmek istemiyorum. teknoloji her zaman kolaylık değildir yalnızca. bununla birlikte yan etkileride oluyo. doktorlar falan güvenilir dio yumurtalıklara falan zararı yok diyip yönlendirebiliyolar ama ilerleyen zamanlarda süprizlerle karşılaşmak istemem.

inanın en ii yöntemler eskilerin kullandığı yöntemler. zor da olsa en sağlıklısı. bu her açıdan böle. sağlık temizlik yeme içme....

inanıp inanmamak size kalmış tabi ama lazer dna da bir takım değişimlere sebebiyet veriyomuş. bu ilk başta hemen gözlemlenmeyebilir ama böle bişi varmış. kendimin attığı bişi değil okuduklarımdan bunu öğrendim. 2012 foton kuşağı deniyo belki duymuşsunuzdur,maranki çok güzel açıklamış sitesinde bilmeyenler bakabilir. ilginizi çekeceğinden eminim.
bunu bilmeden önce bıyık bölgem için gidiyodum lazere ama bu bilgiyi okudukta sora devam etmedim.
nefsime ağır geldi tabi kolayı varken rahatken bırakmak ama bi tercih yapmak lazımdı. sağlık sonuçta bu,can.

ağdaya bi alışayım evelallah kendim de yaparım, temizlik güzel şey :34:

sorma nidasuu ama alışırız,başkaları nası yapıyo bizde yaparızz. bide şartlanmamak lazım zor yapamıyorum die. ben çook istiyorum kendi ağdamı kendim yapayım ama daa önceden böle bi tecrübem olmadığı için beceremiyorum. kızların dediği gibi kuaförde alışalım sora kendimiz yapabilecek hale geliriz inş..

şimdi kızlar ben cesaretimi toplayıp gitmeyi düşünüyorum ama bi kaç sorum var. mesela ne kadar uzunken gidiyosunuz yada gittiniz özellikle ilk gidişinizde??? kuaförün beni görüpde şaşırmasını istemem :50:

ben hiç ağda yapmadım şimdiye kadar hep jilet kullandım. onun için sanki en fena genital bölge benimmiş gibime geliyo,biraz çekiniyorum.

bir iki üç dört gidip alışayım sora kendim yapabilecek duruma gelirim diye düşünüyorum inş. sizlerde de böle mi oldu???
evde deneme çalışmalarım fiyakoydu. hele yazın bu iş evde hiç çekilmiyo.

şimdiden cevap yazan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler,,,

canım ben yıllardır kuaföre gidiyorum,15 20 günde alınabilecek uzunluğa geliyor bence çok kısa olunca kalıyor çünkü,bende birkere jilet kullanıp gittim geçtiğimiz aylarda hamile olduğum için ama hemen ağdaya döndüm gerçekten çok fark ediyor arkadaşların da dediği gibi biraz acıyacaktır jilet sert çıkarıyor çünkü ama daha sonra hem acısı azalalıyor hemde geç çıkıyor vs.aradaki farkı görürsün ayrıca evde yapmak için pratik olman gerekiyor sanırım donuyor oluyor ağda ben yapamam o yüzden kuaföre gidiyorum hep denersin kuaföre birkaç kez gittikten sonra yapabilirsen evde yaparsın:34:

evet damla evde çabuk olmam lazım donuyo bi kere denedim ama yapamadım zor çektim valla. onun için işte merak ediyorum kuaörler nası yapıyo die. bi iki taktik öğreneyim denerim onlar gibi.
incelip normale dönmesi bile benim için büyük bi gelişme olcak. Allah kolaylık versin bize...

bende onceden cesaret edemiyordum.. gittim ve alistim. ayda bi kere gidiyorum. ve hep ayni kisiye gidiyorum. alan kisinin el cok hizli ve pratik bi sekilde aliyo ole boydan boya yatmiyorum :))) birde emla krem kullaniyorum. 1 tane fazla uyusturmadan aldiriyorum hemen ama gecen gittgimde kremsiz gittimm alistim gibi bi anlik ufak bi aci sonra geciyo :))))

bende bi süre önce bu forumda yazmıştım benimde kökler çok kalın ve sıktı jilet değildi ama kremden uzun süre kullanmaktan dolayıda yayılmıştı bide bi kökten 2-3 tane çıkmıştı bende en sonunda dayanamadım kuaföre gittim valla iyikide gitmişim ya acıyo ilk olduğu için ama kuafördekiler senle konştuğu için konuşmaktan o kadarda anlamıyon çok rahat yani :)

tweety164 senin şimdi nasıl durumun?yani kıl köklerin inceldi mi?

şuanda 1 kere gittim işte 2.sefer için gitcem öncesine oranla daha azaldı daha ince gibi düzenli olarak gidersem dahada azalır incelir diye düşünüyorum koltukaltıda öyleydi şimdi baya azaldı

şuanda 1 kere gittim işte 2.sefer için gitcem öncesine oranla daha azaldı daha ince gibi düzenli olarak gidersem dahada azalır incelir diye düşünüyorum koltukaltıda öyleydi şimdi baya azaldı

canm sürekli agda yaptırısan belli bir süre sonra tüylrer inceliyor

Back