Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bana cevap verecek kimse yok sanırım ama buna ragmen bi soru daha sormak istiyorum bi arkadaş ılık zeytinyağı ile ilgili bişey yazmıştı çok aradım ama bulamadım başka bişey katılıyomu die bu uluk zeytinyağı olayını bilen varmı varsa nasıl saç dipleri ve ucunuma sürülüyo başka bişi katılıyomu bu yemeklere kullandığımız zeytin yağı olsa olur mu yoksa aktardan saf zeytinyağı almak mı gerekir? ne çok soru soruyorum dimi cahilliğin gözü kör olsun bişi bilmeyince soruları böle arka arkaya döktürüyorum. kusuruma bakmayın artık

Tatlım o zeytinyağı olayı kırıklar için hemde saçı yumuşatıyo biraz zeytinyağını cezve gbi bişeyde eli yakmıycak şekilde ısıt ben sinamekiyi yaprkn yada bakım yaparkn saç uçlarımı sürüp öyle bkliyorum Normal zeytinyağı olur canım :)

Bu ampül şeklinde tatlım küçük şişeler halinde bi kutunun içinde 5 adet var ucundan kırıp sinamekili krışıma döküyosun

Tatlım ben kafama göre bekletiyorum açıkçası ne kadar zamanın varsa mesala akaşm 8 de yapıyosam uyucağıma yakın yıkıyorum

Ayrıca saç diplerine uygulanırsa daha etkili uçlara da braz ısıtılmş zeytnyağı sürersin

ya kızlar ben bu karışımdan hiçbir fayda göremedim yaa bayağı kullandım ama acaba doğrumu kullanamadım bepanteni hergün kullansam derim tahriş olurmu benm öyle olduda..

saçları böle kürlerle uzatmaya çalışıcağız diye yoruyormuşuz haberiniz olsun. uzman tv den bi bakın isterseniz sık sık yaparak saçı yorup küstürüyormuşuz benden sölemesi arkadaşlar. ama yinede siz bilirsiniz.

cucux ve _innocentli_ cevaplariniz icin tsk ederim... bi ara calistigim yerde sac ve tirnak icin vitamin haplarinin icerigine bakmistim en cok B vitamini vardi... bepanthen de b vitamini iceriyordur herhalde isminden yola cikarak öyle düsünüyorum

arkadaşlar ilk sayfada haftada1 yarım saat bekleterek uygulayın dio,bazı arkadaşlar 4-5 saatten bahsedio,ben baya baktım sayfalara 4-5 dk kaynatın,yarım saatten fazla bekletilmesi ve haftada 1 den fazla yapılması zararlı olabilir denmiş bu tarfi veren ve uygulayan kişi tarafından.sizden kaç dakka kaynatcaım hakkında bilgi gelmeyince araştırdım bende kendim :):) saolun yardımlarınız için :) (biraz sitem edeyim )
demek istediğim neden özüne bağlı kalmaktansa herkes kendine göre yorumlayıp uygulamış ki ya zararı olursa?? bitkisel diceksiniz ne zararı olacak diceksiniz ama mesela ıspanakta çok yararlı bi sebze ama ben farketmeden bile yesem hastanelik oluorm..
dikkat edelim arkadaşlar özüne bağlı kalalım bence bu benm gözüme çarpan bi ayrıntıydı ve kimsenin kötülüğünü istemem düşüncelerimi paylaşmak istedim..

cuma günü ezaneye gittim bemiks ampül almak için daha önce emiks evigen ve beptanteni hatta bi çok yağı kullanarak saç dökülmesi için kendime kür yapıyodum ama bemiks çok kötü kokuyodu erkek arkadaşım şuruplamı yıkıyosun saçını demişti hatta o yüzden bemiks almak istemedim eczacıya sordum bemiksle beptanen aynımıdır yani bemiks yerine bepanten kullansam olur mu dedim olur mu hiç öle şey dedi o aı o ayrı dedi bende el mahkum bemiks aldım yaz geliyo yine kokucam ama haftada bir olacağı için umarım o kadar kokmam

hım birde bi akadaş sarımsaklı şampuanımı kendim yapıyorum demiş normal şampuanamı yapıyo onu merak ettim diger bi arkadaşda sarımsağın çok kalmaması gerekiyo demiş gerçi o da kokuyo sarımsak yağıda kullandım saç çıksın die kendimden tiksinir hale gelmiştim rüzgarlı havalarda saçlarımı topluyodum sokakdakiler bayılmasınlar kokudan die bu saç için güzel kokan bi formül bilen yokmu acaba yaa erkek arkadaşım kokusundan bi gün arkasına doğru bayılcak die korkuyorum hık diye gitcek çocuk valla

saçlarının güzel kokması için menekşe yağını kullanabilirsin canım. şampuanına katanlar da var ama ben hiç denemedim. bu arada ben sarımsakalrı sütle kaynatıp şampuanıma katıyorum. böylece hem değerinden bir şey kaybetmiyor hem de kokmuyor.

saçıma sürdüğüm yağlarda menekşede vardı sanırım deniyeyimm. ama sütte sarımsağı ilk defa duyuyorum direk saçamı sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz bideee

hım şampuanına katıyomuşşun ama nasıl sütle birlktemi sütte kaynattıktan sonra sadece sarımsaklarımıı kafam karıştı iyicee

Ah o koku yokmu o koku.Okumuşsundur yukarlarda benim 1 senedir yemin ederim her yıkayacağıma yakın yani hafif yağlansın kokar yada saçıma su değdiği an kokar.Örneğin saçımın önünü hafif ıslatayım diyim buram buram ne ettimde nasıl sürdüm o feci şeyi anlamadım.Yani kimseyi yanıltmiyim bu saçtan saça değişir belki ama benim kokuyo yani Eczacıya gelince ay sölesin valla hiç umrumda değil,bemiks almam.Eczacı falan varsa alınmasın ama şimdi başka bi eczaneye git oda başka bişi der.Kimsenin kimseden haberi yok.Faydası olmayacak değil sonuçta,zararlı bişi değilki.Hani kesin faydasını herkesde görmüyor kürün ama denenir bephantene ile bence

kuaföre gitmiştim çocuk saçlarımı yıkadı kesmeye başladığı sıra arkasına bayılcak sandım kiii kurutup fön çekmeye başladığında nasıl dayandı bilmiyorum ön tarafda ben baygınlık geçircektim çünkü sarımsak yağı bemiks ve aklınıza gelebilecek her türlü yağı sürmüştüm 1 ay öncesinden simdi bemiks almış oldum acaba sürmeden önce bi kuaföre gidp saçımı kestrsem mi diyorum yoksa uzun süre gidemem ki kuaföre gittiğimde artık o çocuk ilgilenmiyo benimle beni görünce kaçacak delik arıyo zavallım

alemsin canım yaaa çok feci olmuş sen diğer karışımlarıda kullanmışsınya.bu bemiksin şurubuda ilcaıda hepsi kokulu valla.Akıl edemedim ne billim çıkmıcak.Benimde saçımı koklayanlar ilaç sanıyolardı ve alıyolardı yani.Anneme diyorum herzamanki edasında sana öyle geliyo diyo sanki ben takıyomuşum gibi sinir oluyorum.saç derime yerleşmiş yani heralde anlamadımki bu nasıl şey :26:

kokusuna razıyım vala yeter ki şu saçlarıma kavuşayım

bende kokarsa koksun saçlarım geri gelsin yeter diyerek kullandım zaten yoksa çekilecek gibi değil tek sorunum düzenli yapamamaktı. eskiden toka tutmayan saçlarıma şimdi en ufacıkları bile bol geliyo :S ampülleri yağları bırakalı aylar oldu. 2 hafta önce saçlarımın ucundan aldırmak için kuaföre gittim ordaki kadın senin saçların mı döküldü dedi bende evet hala dökülüyo dedim belli zaten diplerden büssürü yeni çıkan saçların var dedi çok sevindim.

Bende henüz 2 haftadır yapıyorum sinamekili karışımı.. bemiks evigen ve bebanthene kırıyorum içine Bide 2 günde bir bakım yapıyorum Rozita saç bakım yağıyla aktara sinameki aldığıma gttiğimde aktar önermişti ..barcelino yu arıyodum aslında ama malisef bulamadığım için onu almk zorunda kldım fena değil açıkçası barcelinonun içinde bulunan yağların çoğu var :)Bide o saç bakım yağının içine de vitamin ampüllerimin hepsinden birer tane kırdım. Ama bende 2 hftadır gözle görülür bi değişiklik göremiyorum sadece saçım çok yumuşadı yumuşacık oldu saçlarıma dokunduğumda anlayabiliyorum..Umarım 1ayın sonunda gözle görülür bi fark olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…