• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

:)) ben kafama gore yapıyorum.yanı bakım yapmak ıcın aa işte tam şuan bakım yapma saatım hadı bakalımm demıyorum :) musaıt oldugum gunler belkı 3 yada 4 yada 2 ( degısebılıyo) bi defa ardarda yapıyorum 2 bakımı.saç nemlıyken ( tuplu suyla ıslanıyor) tam zamanıdır bakımın cunku duyduguma gore yapılan bakım daha etkılı oluyor,sınamekıyı yapıyorum.turbu aynı yazdıgın gıbı yapıyorum sınemakıye de hınt ısırgan badem çam t. 1 er damla koyuyorum ,,ya bemıks ya bepanten yada evigen ( e vıtamınıdır saç uzamasına etkısı kanıtlanmıstır) ampul koyuyprum.3 unden bırını yanı.en fazla 1 saat bekletıyorum sonra normal evdekı sampuanla yıkayıp kurutuyorum :))

:)) ben kafama gore yapıyorum.yanı bakım yapmak ıcın aa işte tam şuan bakım yapma saatım hadı bakalımm demıyorum :) musaıt oldugum gunler belkı 3 yada 4 yada 2 ( degısebılıyo) bi defa ardarda yapıyorum 2 bakımı.saç nemlıyken ( tuplu suyla ıslanıyor) tam zamanıdır bakımın cunku duyduguma gore yapılan bakım daha etkılı oluyor,sınamekıyı yapıyorum.turbu aynı yazdıgın gıbı yapıyorum sınemakıye de hınt ısırgan badem çam t. 1 er damla koyuyorum ,,ya bemıks ya bepanten yada evigen ( e vıtamınıdır saç uzamasına etkısı kanıtlanmıstır) ampul koyuyprum.3 unden bırını yanı.en fazla 1 saat bekletıyorum sonra normal evdekı sampuanla yıkayıp kurutuyorum :))

hımmm ama bu sinemaki haftada bir olmuyomuydu sen haftada 3-4 gün filan mı yaptın yoksa turpluyu 3 4 gün yapıp sinemakiliyimi haftada bir yaptın ne çok soru soruyorum kendiimden bıktım :52:

maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah bir gün benim saçım da uzamaya karar verir. zira kendileri ayrı bir cumhuriyet:60::60:

ben de yakında ne yaparsa yapsın saçını yine de uzatamayanar topici açacağım. gerçi bu gidişle yalnızımmmm='(

konuya cevap vere tıkla orda asagıda eklentı ekle var bas ona.dosye ekleye tıkla .bılgsayardan fotoyu at dosyayı yukleye tıkla.sonra asagıya surukle sec resımlerı ekleye tıkla

$xxx.jpg $xxx.jpg

1. 03/03/2011
2.07/04/2011
3.17/04/2011

:17:

walla cnm ocakta 20 gibi kestrdm saçları 1 ay sinamekili kürü sinemekiz yaptım cümki sinemeki saçlarımı döktü.ee yani sence cok diildir belki ben 1,5 yıl aynı saç boyuyla dolandımı bilirim simdi yine baslıcam hazirandada bırakıp saçlarımı boyicam bide çamterebentini kullandım hem sampuanda hem bakım yağımda

walla cnm ocakta 20 gibi kestrdm saçları 1 ay sinamekili kürü sinemekiz yaptım cümki sinemeki saçlarımı döktü.ee yani sence cok diildir belki ben 1,5 yıl aynı saç boyuyla dolandımı bilirim simdi yine baslıcam hazirandada bırakıp saçlarımı boyicam bide çamterebentini kullandım hem sampuanda hem bakım yağımda

1.5yıl yine iyi ben bildim bileli saçlarım hep aynı yerinde duruyoo ;9

1.5yıl yine iyi ben bildim bileli saçlarım hep aynı yerinde duruyoo ;9

ozmn bak ben baya tecrübeli oldum anladıgım kadarıyla saç cinsimiz aynı elidor pembe kaplı olandan al içine 1 kapak camterebentini koy.haftada birde evigen bepahten ampul badem yağı sarımsak yağı lavanta kayısı az bi azda 5 6 damla çamterebentini koy bak nasıl normal uzamaya baslıyo gör zamanla tatlım ama bu çamterebenti saç rengini açıyo sölim simdi kuruluk içinde watsondan ballı cila diye bi krem aldım kullanmak nasip olmadı daha umarım bilgiler işine yarar:82:

ozmn bak ben baya tecrübeli oldum anladıgım kadarıyla saç cinsimiz aynı elidor pembe kaplı olandan al içine 1 kapak camterebentini koy.haftada birde evigen bepahten ampul badem yağı sarımsak yağı lavanta kayısı az bi azda 5 6 damla çamterebentini koy bak nasıl normal uzamaya baslıyo gör zamanla tatlım ama bu çamterebenti saç rengini açıyo sölim simdi kuruluk içinde watsondan ballı cila diye bi krem aldım kullanmak nasip olmadı daha umarım bilgiler işine yarar:82:

geçen yaz

çamterebenti
biberiye
defne yağı
hint yağı
jojoba yağı
hindistan cevizi yağı
yılan yağı
ısırgan tohumu yağı
çörekotu yağı
tatlı badem yağı
zeytinyağı
bepentan
evigen
bemiks i karıştırım kullanmıştım

susam yağıda vardı sanırım

1 ay düzenli kullandım sanırım ama dökülmesini önlemek içindi hala büssürü yağım var. Var olanlardan kullanayım tekrardan bide seninki gibi deniyeyimm turpda yapayım

1 ve 3 de saçlarımı banyoda kremlemştm 2 de kabarık krem yok çünki dalgalı ztn iice bakarsanız canlarım farkedersiniz:82:

Back