• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de bugun aldım denemeye yarın başlıyorum bakalım işe yarayacak mı. bazı arkadaşlar 2 ay sonra yazarım demiş ama göremedim acaba kullanan birisi varsa 2 ay falan gerçekten dedigi gibi 10 cm uzatıyor mu yazabilir mi buraya.

selam kızlar benim de bugünle beraber 5.kürüm oldu inanılmaz sekilde saclarmın uzadıgını farkediyorum. saclarım da sarı boya vardı kurtulmak icin 3haftadabir kesiyorum uclardan öyleyken bile saclarım basladıgım andaki halinden daha uzun muciz gibi birsey bu ya yaza kadar bi 10cm daha uzatmak istiyorum :) basladıgımdan gögsümün üstündeydi yaklasık 4cm kestigim halde suan gögsümün altında saclarım :))

Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza, cok mutluyum. :16:
Sevgili Japongülü tesadüf eseri buldum formülünü ve derhal aldım bemix yoktu bepanthane aldım, aynen dediğin gibi yaptım su an sacımda yarım saat gecmesini bekliyorum =) :61:

ben de 3 ay kadar kullanmak istiyorum, cünkü benim saclarım asırı kıvırcık karman corman bukleler halinde ve ben sevmiorum kıvırcık sacı bu yüzden cok sık düzleştirici ve fönle kırdım ucları hep yaktım,
:5:
6 ayda 1 filan kestiriorum uclarından azcık, bu kür ucları cok kırık olsa da etki eder mi , ya da illaki kestirip temizletip kırıklarımı öyle yapmam sart mı, cünkü kestirmek hic istemiorum, kıvırcık sac malum uzadığını hic göstermior. :43:
uzatana kadar canım cıkıor, tam ha gayret uzuyor derken bakıorum catır catır kırılmıs, haydeee bi daha kestir aynı boya gelince kırılsın yine kestir... hep sabit boyda kaldı omuzlarımda, beline kadar sacları olan kızlara bakınca gözüm doluyor artık :43::43::43:
umarım kürün bende de işe yarar hayatım cok tesekkür ederim..:54:

Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza, cok mutluyum. :16:
Sevgili Japongülü tesadüf eseri buldum formülünü ve derhal aldım bemix yoktu bepanthane aldım, aynen dediğin gibi yaptım su an sacımda yarım saat gecmesini bekliyorum =) :61:

ben de 3 ay kadar kullanmak istiyorum, cünkü benim saclarım asırı kıvırcık karman corman bukleler halinde ve ben sevmiorum kıvırcık sacı bu yüzden cok sık düzleştirici ve fönle kırdım ucları hep yaktım,
:5:
6 ayda 1 filan kestiriorum uclarından azcık, bu kür ucları cok kırık olsa da etki eder mi , ya da illaki kestirip temizletip kırıklarımı öyle yapmam sart mı, cünkü kestirmek hic istemiorum, kıvırcık sac malum uzadığını hic göstermior. :43:
uzatana kadar canım cıkıor, tam ha gayret uzuyor derken bakıorum catır catır kırılmıs, haydeee bi daha kestir aynı boya gelince kırılsın yine kestir... hep sabit boyda kaldı omuzlarımda, beline kadar sacları olan kızlara bakınca gözüm doluyor artık :43::43::43:
umarım kürün bende de işe yarar hayatım cok tesekkür ederim..:54:

cnm kendin al kırıkları dicem de kıvırcık seni bayağı bir uğraştırır :50: bnm saçım dümdüz alıyorum uçlardan kıvırıyorum beyaz kırıkları alıyorm hç kırık kalmıyo kısalmıyo... ama bence kuaförde azcık alıdırp başla faydasını daha iyi görürsün

ben de bugun aldım denemeye yarın başlıyorum bakalım işe yarayacak mı. bazı arkadaşlar 2 ay sonra yazarım demiş ama göremedim acaba kullanan birisi varsa 2 ay falan gerçekten dedigi gibi 10 cm uzatıyor mu yazabilir mi buraya.

cnm o saç yapısıyla işlem görüp görmemesiyle alakalı herkesin saçı bir değilki...ama bnm saçım 1 aydır kullanıyorum 3 4 cm uzadı

kızlar bende salı günü başladım bu formüle. her hafta salı yapıcam. ayrıca pazar günleride yağ kaışımı uyguluyorum. çok inandırdım kendimi uzayacağına. bakalım ne olacak. sonuçları paylaşırım.
Not : 2 gündür kafam acayip kaşınıyo. uzuyomu dersiniz ? :60:
hepinizi öpüyoruum

bugün 9. kez yapıp ara vermeyi düşünüyorum :))) inşallah uzar saçıma sürmediğim şey kalmadı son çarem sinameki :D

kızlar salı günü 2. kürümü yaptım. henüz uzama konusunda bişey diyemiyicem ama saçlarıma gerçekten iyi geldiğini düşünüyorum. işe yararsa sonuçları paylaşırım.

eveeet bunu bende yapıyorum kızlar. geçen cumartesi başladım yarında yapıcam. sonucu çok merak ediyorum :66::66:

canlarım bende bayadır yapıyorum ama faydasını göremedim.. kaynatıp soğutup sacıma uyguluyorum ayrıca hc de aldm onunla karıstırıyotum bi değisiklik söz konusu olmadı bende..

Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza.
bu kürü 2 kere uyguladm bu hafta 3.cüyü uygulayacağım. merak ettiğim bişey var ; konuyu takip ettiğim kadarıyla 8.ci uygulamadan sonra ara veriliyor galiba doğrumu anlamışım? ve ne kadar ara veriliyor açıkcası bunu merak ettim. yeni üye olduğum için ve saçımda bir an önce uzamasını istediğim için kusura bakmayın 157sayfayı tek tek okuyamadm ama çoğu yerleri atlayarkta olsa okumaya çalıştım =) bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden çok çok çok teşekkür ederim..
herkese saç uzatma yolunda kolay gelsin umarım herkes istediği uzun saçlarına kavuşur :34:

Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza.
bu kürü 2 kere uyguladm bu hafta 3.cüyü uygulayacağım. merak ettiğim bişey var ; konuyu takip ettiğim kadarıyla 8.ci uygulamadan sonra ara veriliyor galiba doğrumu anlamışım? ve ne kadar ara veriliyor açıkcası bunu merak ettim. yeni üye olduğum için ve saçımda bir an önce uzamasını istediğim için kusura bakmayın 157sayfayı tek tek okuyamadm ama çoğu yerleri atlayarkta olsa okumaya çalıştım =) bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden çok çok çok teşekkür ederim..
herkese saç uzatma yolunda kolay gelsin umarım herkes istediği uzun saçlarına kavuşur :34:

hoşgeldin tatlım :71: 8 uygulamadan sonra ara veriliyor evet.2 haftacık.yalnız bu 8 hafta boyunca pek uzama olmuyor sıkılıp bırakma sakın.2 hafta ara verdikten sonra daha hızlı oluyormuş uzama.ben şuan aradayım bakalım ne olacak :66:

Back