Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ay kızlar bugün üçüncü kürümü yapmam gerek aslında ama hem çok yorgunum hemde yarın iki sınavım war çok gözümde büyüyo ama bakalım. belki yaparım saçlarımın uzadığını hissediyorum sankii

hoşbulduk =) çok teşekkür ederim ne kadar ara vericeğimi bilmediğim için yanlış bişeyde yapmak istemedim daha benim ara vermeme baya var ama önceden bilgi edinmek istedim. tekrar çok teşekkür ederm =)

haftada kaç kere uygulanıyor peki ? ben bu kürü alalı uzun zaman oldu bır kere yaptım sonra işe yaramaz diye düşünüp bıraktım.Tam bi umutsuz vakayım /: bundan sonra denemeye bırakıcam çünkü saçlarım uzamaya meyilli fazla yıpratmadan kendıne getirbildim

Kızlar ben geçen sene uyguladım bunu 1 ay kadar 4 kere falan oldu sanırım.Kokusuna ve gidişata dayanamayıp bıraktım.belki devam etseydim ok de etmedim.Kokusuna gelince bemiksin kokusu size yemin ediyorum 1 senedir saçımdan arınmadı.daha önce başka konulardada belirttim benle aynı fikirde olanlarda oldu.bephantene kullansanız daha iyi ben o an kullanırken anlamadım zamanlada gider edasındaydım ama ne mümkün.Şuan örneğin saçım 2 günlük bi temzilikte ve önlerini ıslatayım hafif diye elimi sürsem kokusu geliyor.Hatta halen yaptığımı sananlar olmuştu bi ara.çıkmıyor anlayacağınız bephantene kullanın derim aynı b vitamini sonuçta

ben 3. kürümü yaptım bu hafta. saçlarım uzuyo sanki. uzamadan daha ziyade parladığı çok farkediliyo. bugün sınıftan bi erkek arkadaşım senin saçların ne güzel ışıl ışıl ne kullanıyosan bende istiyorum dedi verdim tarifi o da yapıcakmış

bende bugun aldım sinamekiyi ama evde ampul olarak bepanten vardı onunnla yapmayı düşünüyorum 2seferlik bittiğinde alıcam bende bemiks umarım bepantenlede olur başlıyorum bugun bakalımm hadi hayırlısı

canımm bi kaç arkadaşımız bemiksin kötü koktuğunu ve kokusunun saçtan çok zor çıktığını söylemiş. devamlı bepanten kullansanda olur. ben hep bepanten kullanıyorum valla. bugün 4. kürümü yapıcaktım ama çok spor yaptım yoruldum yarın yapıcam.

tşk ederim cnm bilgi için öyle yaparım daha ii olur bemikside kullanmıştm önceden başka birsey için biliyorum kokusunu ağır kokuyor gerçekten..
şuan yaptım bekliyorun yıkıcam birazdan

mağdurumda mağdurum iyi yapmışsınız kızlar hep bephantene kullanın.valla benim saçımdaki nasıl geçecek hiç bilmiyorum

ben bugün 4. kürümü yapıcam. vay be 1 ay olmuş başlayalı nasıl geçti zaman valla. 8. kürde ara vericem. 2 hafta sonra saçımı boyıcam o zaman daha kesin bişeyler söyleyebilrim uzama konusunda

bende yaptım kızlar bunu ama saçımı sertleştrdi yaa uzayıp uzamadığını anlamadım bıraktım 3 kez filan kullandım ama haftada bir yapmadım hiç ben bunu haftanın 2 günü yapsam die düşünüorum bide turplu suyumu yapiorum uzasın artık yaaa uzasın walla bıktım kısacık saçtan erkek çocukları gibiyim

mrb arkadaslar bepanthen dediginiz ne? anladigim kadariyla ampüllerde satiliyor...
almanyada bepanthen adinda bir ilac firmasi var göz damlasi vs üretiyor ve birde bebek bakim ürünleri var o isimde... siz baska birseyden bahsediyorsunuz nedir o :97:

bugun 5.kez yaptım 4 saat bekletiyorum. ama şuanda gözle görülür bir fark yok saçlarımı bir ay önce kestirmiştim kırıklarını. kestirmeden önceki aynı boya ulaştı sadece ki o da bir ayda zaten okadar uzuyordu saçım.

saçlarım bildim bileli uçlarından azda kestirsem çokda kestirsem hep aynı boyda gögüs hizasında bu formülü sevdim yıllar önce aklım nerdeydi de araştırma yapmadım diyorum şimdi. ama kafam karıştı bu formülü uyguladık diyelim kaç saat bekleteceğiz 3-4 saat mi yoksa yarım saat mi başka yerde de formülü yazan kişinin yarım saat bekletilmesi gerektiği söylenmiş ancak sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki göremedim. saçta ne kadar bekletiyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…