• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

şimdi yapmaya başladım bir tutam sinemakiyi 1 çay bardağı suda kaynattım bekliyorum ılıyınca digerlerini eklicem amaaaaa bir çay bardağı saç dipleri için çok değil mi bütün saçamı yapcam ki sinemakinin yarısını içsem mi ki :37:

bu formülde bi yanlışlık yok dimi yaa bir çay bardağı çok fazla geldi yarısı bile çok du ama yarıdan fazlayı saçıma yedirmek için kılıktan kılığa girdim 4de 1ri duruyo hala ve yağ yukarıda kaldığı için bardağın dibinde yağ filan kalmadı farklı bir şekilde kullanan varmı

bu formülde badem yağına ek olarak bir tatlı kaşığı da yılan yağı koysak etkisi artar mı acaba? merak ettim :53:

yılan yağının uzatacağını sanmıyorum sadece dökülmesini engelliyo diye duymuştum kii

çamterebenti
biberiye
defne yağı
hint yağı
jojoba yağı
hindistan cevizi yağı
yılan yağı
ısırgan tohumu yağı
çörekotu yağı
tatlı badem yağı
zeytinyağı
bepentan
evigen
bemiks i karıştırım kullanmıştım

susam yağıda vardı sanırım

bende kokarsa koksun saçlarım geri gelsin yeter diyerek kullandım zaten yoksa çekilecek gibi değil tek sorunum düzenli yapamamaktı. eskiden toka tutmayan saçlarıma şimdi en ufacıkları bile bol geliyo :S ampülleri yağları bırakalı aylar oldu. 2 hafta önce saçlarımın ucundan aldırmak için kuaföre gittim ordaki kadın senin saçların mı döküldü dedi bende evet hala dökülüyo dedim belli zaten diplerden büssürü yeni çıkan saçların var dedi çok sevindim.

sevindim tatlım senin adına.benim saçlarım sık ve saç tellerim sağlam.derdim çabuk uzaması.kuaförden istediğim basit bişeydi.arkası kısa önü uzun olan saçımı eşitleyecekti bu kadar yani.kulaklarıma kadar kısalttı saçımı halbuki omuzlarımdaydı tam 4 parmak kesmiş üşenmedim yerden aldm saçımı ölçtüm :14: bağırdım çağırdım kadına ama nafile giden gitti.iki haftasonra antayaya erkek arkadaşımın yanına gidecektim şimdi ne bahane uydursam die düşünüom.of offf umarım çabuk uzar:14:

sevindim tatlım senin adına.benim saçlarım sık ve saç tellerim sağlam.derdim çabuk uzaması.kuaförden istediğim basit bişeydi.arkası kısa önü uzun olan saçımı eşitleyecekti bu kadar yani.kulaklarıma kadar kısalttı saçımı halbuki omuzlarımdaydı tam 4 parmak kesmiş üşenmedim yerden aldm saçımı ölçtüm :14: bağırdım çağırdım kadına ama nafile giden gitti.iki haftasonra antayaya erkek arkadaşımın yanına gidecektim şimdi ne bahane uydursam die düşünüom.of offf umarım çabuk uzar:14:

hiiii saç bırakmamışş geri de kalanlar çok değilmi onlarıda kes deseydin bi çok kuaför saçımın kırıkları gitsin ucundanda bi parmak gitsin diyosun bi bakıyosun bi karış saç kesmiş oluyolar bu kuaförleri hiç anlamıyorum hiçç

evet yeni saç çıkıyomuş büssürü ama dökülenler avuç avuç

bende sinemakili karışıma bugün başladım bakalım haftada bir olması benim işime geldi ama karışım miktarı fazla bi çay bardağı sinemaki suyuyla saçımı yıkadım resmen

bende şimdi yaptım bana da çok geldi zaten iki parmak saçım var :43: ama hepsini döküverdim saçıma bi güzel yedirdim masaj yaptım.

KIZLAAAAAAAAARRRR daha önce yazmıstım turp bakımı ve sınemakı yaptımı .sınemakıyı 2. yapısım turplu suyu da 5 yada 6 ve gercekten uzadılar:8: dilerseniz sacımın fotograflarını koyayım aradakı farkı gorun :))

KIZLAAAAAAAAARRRR daha önce yazmıstım turp bakımı ve sınemakı yaptımı .sınemakıyı 2. yapısım turplu suyu da 5 yada 6 ve gercekten uzadılar:8: dilerseniz sacımın fotograflarını koyayım aradakı farkı gorun :))

anneme dedim turp olayını onun zamanı geçti fayda etmez dedi:44: ama ısrar edeyim alsın uzatmam lazım bu saçları :27:

gözle görülür b fark varsa koy canım görelimm turp bakımınıda ilk kez duydumm o ne ki turp mu sürüyosunuz

şiddetle kullanmanı tavsiye edıyorum.iki bakımı birden yapıyorum.boyle gıderse yazın sonuna kadar bayaa uzamş olcak.turpu pazardan kılosu 1 tl ye aldım 1 ay gıtcek gıbı gorunuyo:3:

yok turpu rendelıyıp bıraz ocakta pişiriyorun suyu süzüp uyguluyosun.dur ben ayarlıyım resmı 2 dk ya koyarım :)

yok turpu rendelıyıp bıraz ocakta pişiriyorun suyu süzüp uyguluyosun.dur ben ayarlıyım resmı 2 dk ya koyarım :)

ne kadar suya ne kadar turp bide ben utrpun kokusundan dolayı yemiyorum yani yedikten sonra yaptığı gaz etkisi ve o kokusu yüzünden kaynayınca kokusu gidiyodur gerçi saçlarımda öle bırt yapmış gibi kokmaz dimi

$REEEESİM 295.jpg $Fotoğraf-0369.jpg 1. resim bakıma baslamadan 1 ay once falan 2 . sını de simdi cektım aradakı farka bakıııııııın :))

Eki Görüntüle 180741 Eki Görüntüle 180742 1. resim bakıma baslamadan 1 ay once falan 2 . sını de simdi cektım aradakı farka bakıııııııın :))
bi ay da hemde gözlerim doldu ya ağlamak istiyorum süper :52::52:
mrymm bi turbu kabuklarıyla rendeleyip 4-5 bardak suda kaynatıp sonra süzüp ılımasını bekliomuşsun içinede yumurta sarısı kırılıyomuş topikte öyle yazıo bunu da deneyim bari

ben yumurta koymuyorum cunku hıc bı mantıgı yok. saçındaki devasa gözenekler acılıp yumurta ıcındekı proteınlerı sındırıp ıcıne mı alcak :) azıcık bıyolojı bılen ınsan yapmaz bunu :)) yumurtayı yersen faydası olur. proteın sacındakı gozeneklerın içine alamıcagı kadar buyuk bı molekuldur :89:

ben yumurta koymuyorum cunku hıc bı mantıgı yok. saçındaki devasa gözenekler acılıp yumurta ıcındekı proteınlerı sındırıp ıcıne mı alcak :) azıcık bıyolojı bılen ınsan yapmaz bunu :)) yumurtayı yersen faydası olur. proteın sacındakı gozeneklerın içine alamıcagı kadar buyuk bı molekuldur :89:

alemsin ya :60: peki saçı kurutmasın bu turbun suyu içine bi yağ falan atsakmı ki:44:

bn hergün yumarta yiyorum ama tık yok neyse sen nasıl yapıyosu şimdi hangi aralıklarda yapıyosun uyguladıklarını tarif edermisin sana zahmet çok kıskandım da:32:

Back