• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bu karışımı 1 çay bardağı su ile yapacağzı değil mi tarifte öyle yazıyor. ama az değil mi nasıl yetecek bi çay bardağı tüm saçımıza. kullanan arkadaşlar fısfıslı şişeyle mi sıkıyorlar yada pamukla sadece diplerine mi sürüyorlar. bende deneyeceğim bu akşam aktara uğramayı düşünüyorum....

başlığı açan arkadaş nerelerdesin bi çay bardağı su az olmuyor mu diye sormuştum

arkadaşım bi çay bardağı su yetiyor zaten bi kaç dakika kaynatınca ocağı kapatıp biraz demini salmasını bekliyorsun ben karışımı bir kaba koyup parmak uçlarımı içine sokarak saç diplerime yediriyorum badem yağı olduğu için kolay emiyor zaten

evet arkadaşlar sonuç alan kimse yok mu. bu formül dieğerleri gibi2 -3 saat bekleme gerektirmiyor. daha pratik ben bunu yapmak istiyorum ama sonuç alan kimse olmadı mı...

arkadaşlar bu ampüllerin fiyatı ne kadar bide saçta ne kadar tutmak lazım bu karışımları.bide saç dökülmesine neden oluyorlarmı.

bemix ampullerin fiyatı 4 -5 tl
otun fiyatıta 100 gr 2 ytl pahalı bişey değil
kızlar ben 2 kere kullandım 5 gün de bir yapıcam bu formül dışında sarımsağıda kullanıorm saçlarımın resmini çektim 2 ay snra son halinide çekip koyucam sağlıcakla kalınn.. =)

jeliyy, bende sarımsaklı şampuanı ve bu formülü uygulamaya başladım.. turpla uğraşmak çok zor ve sıkıcı.. bir de şampuanıma bemiks pepanthen ve evigen kırdım 2'şer tane... artık kel kalmazsam kaydirigubbakcemile3 güzel güzel uzatacağım saçlarımı... bir de başka bir başlıkta şampuana bal karıştırmanın saçları onaracağı yazıyordu inanın zor tutuyorum kendimi... bitlenir die korkmasam onu da yapardım heralde akannehir yok artık abartmak istemiyorum ama bir an evvel uzatmak istiyorum saçlarımı...

jeliyy, bende sarımsaklı şampuanı ve bu formülü uygulamaya başladım.. turpla uğraşmak çok zor ve sıkıcı.. bir de şampuanıma bemiks pepanthen ve evigen kırdım 2'şer tane... artık kel kalmazsam kaydirigubbakcemile3 güzel güzel uzatacağım saçlarımı... bir de başka bir başlıkta şampuana bal karıştırmanın saçları onaracağı yazıyordu inanın zor tutuyorum kendimi... bitlenir die korkmasam onu da yapardım heralde akannehir yok artık abartmak istemiyorum ama bir an evvel uzatmak istiyorum saçlarımı...

canım her bulduğumz şeyii kafamıza sürersekk kel kalırız kaydirigubbakcemile3 ben sarımsağı ve sinamekiyi uyguluyorum 2 ay düzenli olarak uygulıcam sonuçlarıda paylaşırım :dance:

canım her bulduğumz şeyii kafamıza sürersekk kel kalırız kaydirigubbakcemile3 ben sarımsağı ve sinamekiyi uyguluyorum 2 ay düzenli olarak uygulıcam sonuçlarıda paylaşırım :dance:

tamam canım anlaştık iki ay sonra burada, tamam :1hug: iyi haberler bekliyorum bak ona göre sen ii sonuçlar alırsan bende de aynı haber olur di mi :tomato:

aynı şekilde bende sarımsaklı şmpuanla bu formülü uygulayacağım geçen gün sinamekiyi kaynattım ampülleri alamamıştım ampül kırmadım içine evde bademyağıda bitmiş onun yerine karışık bi saç bakım yağı vardı ondan koydum. ilk denemem böyle oldu ikinciyi tarife uygun yapacağım. ben bundan ümitliyim. japongülü saçlarının önceki ve şimdiki halinin resimleri varsa bizimle paylaşır mısın.. . . .

geçen gün bir sitede sinamekinin saç uzattığını okudum.ama hangi siteydi hatırlamıyorum.fakat yetkili uzman biri yazmıştı.bence güvenebilirsiniz.

Back