• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

saç bakımı diye bir site vasr orda yazıyor.sinameki ve civanperçemi dövülmüş nar kabuklarıyla birlikte kaynatılır.süzülen suya losyon kız-vamına gelene kadar yumurta ilve edilir.bununla saç yıkanır yazıyor.

bende 2 hftadır yapıyorum her pazar günü
bende 2 ay sonra yazarım saçlarım ensemde kestirdim günlerce ağladım
bakalım inşaallah uzar yaaa

JAPON GÜLÜ sinameki tarifini ne sıklıkta yapalım?benimde moralim çok bozuk saclarımı kestirdiğim halde yanıklar var lastik gibi uzuyorrrrrkaydirigubbakcemile benimde uzatmam gerek çok geç uzuyor?bana fikir verebilirmisin ne yapabilirim?

JAPON GÜLÜ sinameki tarifini ne sıklıkta yapalım?benimde moralim çok bozuk saclarımı kestirdiğim halde yanıklar var lastik gibi uzuyorrrrrkaydirigubbakcemile benimde uzatmam gerek çok geç uzuyor?bana fikir verebilirmisin ne yapabilirim?

japongülü haftada 1 kere demiş. bende 1 kere yaptım daha. uzatma için erken ama benim saçlarım yağlıdır hemen yağlanır ama sinameki bunu önledi. belkide durulama suyuna sirke kattım ondandır. ama ben bu formülü sevdim...vereliniortak

arkadaşım saçında lastikleşme varsa saçın hava almadığı için dökülme yapabilir ve uzama çok yavaşlar önce bu cansız saçlarını kestirerek temizlemelisin

japon gulu benim saçlardan orielden yandı ,bana da iyi gelir değil mi bu formül ..bu ampüller ne kadar bu arada,ücreti... şimdiden tşk ler ..kaydirigubbakcemile5

Kısa saç mağdurları saç uzatma yöntemlerinde buluşmak üzere:roflol:
Bende denicem:)))

japon gulu benim saçlardan orielden yandı ,bana da iyi gelir değil mi bu formül ..bu ampüller ne kadar bu arada,ücreti... şimdiden tşk ler ..kaydirigubbakcemile5

eğer düzenli şekilde devam edersen mutlaka faydasını görürsün ampul fiyatları fazla değildir eczanelerden öğrenebilirsin

JAPONGÜLÜ ben saçlarını kestirdiğine deli gibi pişman olanlardanım şimdi haftada bir senin formülünü uyguluyorum (bu 3. yapışım) iki günde bir sarımsaklı şampuan kullanıyorum haftada bir turp suyu sürüyorum bir de şampuanıma ampul karıştırdım (bemiks bepanthen evigen üçlüsünü) kafamçokkarıştı daha bir ay olmadı bunları kullanmaya başlayalı gerçi de... çok mu karıştırıyorum sence..?? bir de zarar görmesin saçlarım, ters bişey olmadı şimdilik ama.. millet bir haftada uzadı şoktayım filan diyor ben aman aman bi uzama görmüyorum yaa mirmirmirmir boya olmadığından fark mı etmiyorum ne uzuyordur artık di mi .. CADIARZU

ben bugün aktardan sinameki ve bağdem yağını aldım bakalım ne olacak bir ay sonra bi sonuç alırım umarım...

JAPONGÜLÜ ben saçlarını kestirdiğine deli gibi pişman olanlardanım şimdi haftada bir senin formülünü uyguluyorum (bu 3. yapışım) iki günde bir sarımsaklı şampuan kullanıyorum haftada bir turp suyu sürüyorum bir de şampuanıma ampul karıştırdım (bemiks bepanthen evigen üçlüsünü) kafamçokkarıştı daha bir ay olmadı bunları kullanmaya başlayalı gerçi de... çok mu karıştırıyorum sence..?? bir de zarar görmesin saçlarım, ters bişey olmadı şimdilik ama.. millet bir haftada uzadı şoktayım filan diyor ben aman aman bi uzama görmüyorum yaa mirmirmirmir boya olmadığından fark mı etmiyorum ne uzuyordur artık di mi .. CADIARZU

bence bütün bakımları aynı anda uygulama zararı olmaz ama yararı da olmayabilir karıştığı zaman birbirinin etkileşimini bozabilirler 15 günde bir değiştirerk uygulayabilirsin

bence bütün bakımları aynı anda uygulama zararı olmaz ama yararı da olmayabilir karıştığı zaman birbirinin etkileşimini bozabilirler 15 günde bir değiştirerk uygulayabilirsin

hımm CADIARZU tamam öyle yapayım o zaman cevap verdiğin için çok teşekkürler.. :1hug: :enbuyukkk:

arkadaşlar bende uzama başladı. iki kere yaptım saçlarım dudak hizasındaydı ikinciden sonra ölçtüm üst dudağımı kapatıyo yani bir parmak gibi bişi uzadı. ama saçlarım dökülüyor acaba bu karşımdan mı. sizdede dökülme oldu mu.

paytakordek aynı şekildemi uyguladın sende
sinameke ,1 kaşık bademyağı ve bemix koyuyorum bende neden değişiklik olmadı

Back