Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım anlaştık iki ay sonra burada, tamam :1hug: iyi haberler bekliyorum bak ona göre sen ii sonuçlar alırsan bende de aynı haber olur di mi :tomato:
JAPON GÜLÜ sinameki tarifini ne sıklıkta yapalım?benimde moralim çok bozuk saclarımı kestirdiğim halde yanıklar var lastik gibi uzuyorrrrrkaydirigubbakcemile benimde uzatmam gerek çok geç uzuyor?bana fikir verebilirmisin ne yapabilirim?
JAPON GÜLÜ sinameki tarifini ne sıklıkta yapalım?benimde moralim çok bozuk saclarımı kestirdiğim halde yanıklar var lastik gibi uzuyorrrrrkaydirigubbakcemile benimde uzatmam gerek çok geç uzuyor?bana fikir verebilirmisin ne yapabilirim?
japon gulu benim saçlardan orielden yandı ,bana da iyi gelir değil mi bu formül ..bu ampüller ne kadar bu arada,ücreti... şimdiden tşk ler ..kaydirigubbakcemile5
japon gulu benim saçlardan orielden yandı ,bana da iyi gelir değil mi bu formül ..bu ampüller ne kadar bu arada,ücreti... şimdiden tşk ler ..kaydirigubbakcemile5
Arkadaslar bu lastık gıbı uzama nası bısı anlamadım da
JAPONGÜLÜ ben saçlarını kestirdiğine deli gibi pişman olanlardanım şimdi haftada bir senin formülünü uyguluyorum (bu 3. yapışım) iki günde bir sarımsaklı şampuan kullanıyorum haftada bir turp suyu sürüyorum bir de şampuanıma ampul karıştırdım (bemiks bepanthen evigen üçlüsünü) kafamçokkarıştı daha bir ay olmadı bunları kullanmaya başlayalı gerçi de... çok mu karıştırıyorum sence..?? bir de zarar görmesin saçlarım, ters bişey olmadı şimdilik ama.. millet bir haftada uzadı şoktayım filan diyor ben aman aman bi uzama görmüyorum yaa mirmirmirmir boya olmadığından fark mı etmiyorum ne uzuyordur artık di mi .. CADIARZU
bence bütün bakımları aynı anda uygulama zararı olmaz ama yararı da olmayabilir karıştığı zaman birbirinin etkileşimini bozabilirler 15 günde bir değiştirerk uygulayabilirsin