arkadaşlar bu bemix ampul yerine bebanten demişsiniz bildiğimiz bebaten krem mi bu ?
Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza, cok mutluyum.
Sevgili Japongülü tesadüf eseri buldum formülünü ve derhal aldım bemix yoktu bepanthane aldım, aynen dediğin gibi yaptım su an sacımda yarım saat gecmesini bekliyorum =)
ben de 3 ay kadar kullanmak istiyorum, cünkü benim saclarım asırı kıvırcık karman corman bukleler halinde ve ben sevmiorum kıvırcık sacı bu yüzden cok sık düzleştirici ve fönle kırdım ucları hep yaktım,
6 ayda 1 filan kestiriorum uclarından azcık, bu kür ucları cok kırık olsa da etki eder mi , ya da illaki kestirip temizletip kırıklarımı öyle yapmam sart mı, cünkü kestirmek hic istemiorum, kıvırcık sac malum uzadığını hic göstermior.
uzatana kadar canım cıkıor, tam ha gayret uzuyor derken bakıorum catır catır kırılmıs, haydeee bi daha kestir aynı boya gelince kırılsın yine kestir... hep sabit boyda kaldı omuzlarımda, beline kadar sacları olan kızlara bakınca gözüm doluyor artık
umarım kürün bende de işe yarar hayatım cok tesekkür ederim..
ben de bugun aldım denemeye yarın başlıyorum bakalım işe yarayacak mı. bazı arkadaşlar 2 ay sonra yazarım demiş ama göremedim acaba kullanan birisi varsa 2 ay falan gerçekten dedigi gibi 10 cm uzatıyor mu yazabilir mi buraya.
yok cnm ampül diceksin eczanede 3.5 Tl bişe :)bi kutuda 5 tane var 5 hafta gider sana
kızlar sizce turplu su mu sinamekili losyon mu? 2sini deneyenler ne der?
cnm o saç yapısıyla işlem görüp görmemesiyle alakalı herkesin saçı bir değilki...ama bnm saçım 1 aydır kullanıyorum 3 4 cm uzadı
bende iki kür uyguladım uzarmı bilmem ama saçlarım kendine geldi paspasparladı
Merhaba kızlar, uzun zamandır bu kulübü takip ediyordum , yeni katıldım aranıza.
bu kürü 2 kere uyguladm bu hafta 3.cüyü uygulayacağım. merak ettiğim bişey var ; konuyu takip ettiğim kadarıyla 8.ci uygulamadan sonra ara veriliyor galiba doğrumu anlamışım? ve ne kadar ara veriliyor açıkcası bunu merak ettim. yeni üye olduğum için ve saçımda bir an önce uzamasını istediğim için kusura bakmayın 157sayfayı tek tek okuyamadm ama çoğu yerleri atlayarkta olsa okumaya çalıştım =) bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden çok çok çok teşekkür ederim..
herkese saç uzatma yolunda kolay gelsin umarım herkes istediği uzun saçlarına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?