• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

İnşallah, turplu su işe yaramışmıydı?
bilmiyorum ki 3 kere yaptım kara turpla:)) aman allahım o nası bi koku, daha da tahammül edemedim hemen sinamekiye geçiş yaptım, bide gün aşırı yapıyodum içine yumurta kırıp ıslak ıslak 2 saat bekliyodum kafamda havlu başımı ağrıtıyodu, sonra sarımsaklı şampuanla yıkıyodum iğrençlik üstüne iğrençlik yani, bu da mide canım, daha fazla dayanamadım:78:

Merhabalar
Benim saçlarım omzumdan biraz aşağıda.
Ve saçlarımı hergün yıkamak zorndaym çok yağlanıyorlar
Bu formülü uygulamaya daha bgn başladım
İlk başlarda haftada iki kre yapmayı düşünüyorum
Birde ben saçımı hergün düzleştiriyorum 6 ayda bir saçımı kestiriyorum
Acaba bu saçımın uzamasına engel olabilirmi
Çünkü 2 senedir saçlarım hep aynı boydalar,bir türlü uzamadılar :14:

Merhabalar
Benim saçlarım omzumdan biraz aşağıda.
Ve saçlarımı hergün yıkamak zorndaym çok yağlanıyorlar
Bu formülü uygulamaya daha bgn başladım
İlk başlarda haftada iki kre yapmayı düşünüyorum
Birde ben saçımı hergün düzleştiriyorum 6 ayda bir saçımı kestiriyorum
Acaba bu saçımın uzamasına engel olabilirmi
Çünkü 2 senedir saçlarım hep aynı boydalar,bir türlü uzamadılar :14:
düzleştirirken saçlar içten yanar, saç proteinlerinin yapısı bozulur, dolayısıyla saç yıpranır uçları kırılır, o zaman da uzaması yavaşlar; bu bakımları yaparken düzleştirici, maşa, fön hatta kurutma makinesinden bile uzak durmak lazım; tabi eğer uzamasını istiyorsak:34:

düzleştirirken saçlar içten yanar, saç proteinlerinin yapısı bozulur, dolayısıyla saç yıpranır uçları kırılır, o zaman da uzaması yavaşlar; bu bakımları yaparken düzleştirici, maşa, fön hatta kurutma makinesinden bile uzak durmak lazım; tabi eğer uzamasını istiyorsak:34:

Diğerlerini kullanmıyorum ama saç kurutma makinesini mecburen kullanıyorum, sinüzitim var çünkü. Islak kalamam.

Diğerlerini kullanmıyorum ama saç kurutma makinesini mecburen kullanıyorum, sinüzitim var çünkü. Islak kalamam.
çaktırma ben de kullanıyorum kurutma makinesi, çünkü bende de sinüzit var:9: yalnız benim kurutma makinesinin ağzına geniş başlık takıyorum ve uzaktan tutuyorum, düşük ısıda bi de tabi:29:

çaktırma ben de kullanıyorum kurutma makinesi, çünkü bende de sinüzit var:9: yalnız benim kurutma makinesinin ağzına geniş başlık takıyorum ve uzaktan tutuyorum, düşük ısıda bi de tabi:29:

Düşük ısıda da saati buluyo kuruması sinir oluyorum :31:

Haklısın tabi ama saçlarım föne acayip alıştı
Yapmadığım zamanlar çok kabarıyor ne yapıcam blmiorm

Haklısın tabi ama saçlarım föne acayip alıştı
Yapmadığım zamanlar çok kabarıyor ne yapıcam blmiorm

Saclarin yeterince uzunsa banyodan sonra ör bir kac saat bekle ya da öyle yat. Kalktiginda ac, saclar harika oluyor. Dalgali saci seviyorsan bunu dene. Hem saclar oldugundan daha gür görünüyor. :66:

Saclarin yeterince uzunsa banyodan sonra ör bir kac saat bekle ya da öyle yat. Kalktiginda ac, saclar harika oluyor. Dalgali saci seviyorsan bunu dene. Hem saclar oldugundan daha gür görünüyor. :66:

Kaç örgü gerekir ki. Benim saçlarım katlı, tek örgü olmaz, çok örgüyü de kim örecek ki:50:

Kızlar yeni birşey keşfettim.
Anladım ki kadınlar deneme yanılma yoluyla birşeyler keşfediyorlar. Ben de birşey denedim ve yanılmadım.
Saç uçlarının kabarması, bulut gibi görünmesinden şikayetçiydim. Sebebini de biliyordum, nemsizlik. Saçlarına banyodan sonra az miktarda bebe yağı sürenleri okudum ben de denedim ama saçlarımı çok ağırlaştırdı ve kirli bir görünüm oluşturdu. Çok çok az sürmeme rağmen.
Ben de geçen gün banyodan sonra vücuduma banyo losyonu sürüyordum, hAdi azıcık da saç uçlarıma süreyim dedim, sürdüm ve harika oldu, tam istediğim gibi.

Kullandığım ürün şu: aslında bebeğim için almıştım ama ona kullanmadım kendime kullanayım dedim.
$dalin_bebek_losyonu.jpg

ayy senin bebişinde mi var:49: Allah analı babalı büyütsün:nazar: bi ara o bebek yağları reklamlarında 10 kata kadar nemi hapseder filan diyince heves edip almıştım, yumuşacık yapıyodu:)) saçıma sürmek aklıma gelmemişti, vücut losyonu filan:)) bak el kremini ellerine sürdükten sonra saçlarına da sür kabarmayı önlüyo:34:

ayy senin bebişinde mi var:49: Allah analı babalı büyütsün:nazar: bi ara o bebek yağları reklamlarında 10 kata kadar nemi hapseder filan diyince heves edip almıştım, yumuşacık yapıyodu:)) saçıma sürmek aklıma gelmemişti, vücut losyonu filan:)) bak el kremini ellerine sürdükten sonra saçlarına da sür kabarmayı önlüyo:34:

Var tabi teyzesi 5 aya yaklaşıyo hem de, :emir_bebek:
SAçlarım kabarmıyor, sadece uçları kuru görünüyor ama hallettim artık. kkontesin gliserinli bakımına da başlayacağım en kısa zamanda.

Var tabi teyzesi 5 aya yaklaşıyo hem de, :emir_bebek:
SAçlarım kabarmıyor, sadece uçları kuru görünüyor ama hallettim artık. kkontesin gliserinli bakımına da başlayacağım en kısa zamanda.

Gliserini kullanıcaksan saçların mutlaka nemli olmalı ve kurutma makinesiyle kurutmamalı saçları reyhanı'ın kuru saç uçları için gliserin başlığına bi göz at istesen ben gliserini saç uçlarıma uygulayıp sadece saç diplerini kurutup (sinüzitim var hasta olmamak adına) uçlarınıda örüp sabaha kadar kurumasını bekliyorum:3::3:

Gliserini kullanıcaksan saçların mutlaka nemli olmalı ve kurutma makinesiyle kurutmamalı saçları reyhanı'ın kuru saç uçları için gliserin başlığına bi göz at istesen ben gliserini saç uçlarıma uygulayıp sadece saç diplerini kurutup (sinüzitim var hasta olmamak adına) uçlarınıda örüp sabaha kadar kurumasını bekliyorum:3::3:

Hımm, bakalım:
Saç için alınacaklar listesi kabarıyor bu arada::68:
  • Saç bakım yağı
  • Badem yağı
  • Mecitefendi ısırganlı Şampuan
  • Gliserin

Gliserini eczaneden mi alacağım, yağ mı bu nasıl birşey nedir, ambalajı neye benziyor? Kaç para?:52::26:

Gliserini eczaneden mi alacağım, yağ mı bu nasıl birşey nedir, ambalajı neye benziyor? Kaç para?:52::26:

Eczanelerdede aktarlardada var üzerinde gliserin yada gliserin yağı yazar yağ bildiğin ama tavsiyem ben gliserini 50 ml lik şişeye koydum gliserin 30 mg dı sanırım üzerinede su koydum 20 ml kadar fısfıslı şişede çözünmiycek sandım ama çözündü suda o şekilde uyguluyorum ama saç serumları kadar iddalı değil ama doğallık açısından güzel zaten çoğu şampuanda ve serumda vardır gliserin :34::34:
Buarada fiyatıda 3-5 lira civarı fazla pahalı birşey değil yani

Son düzenleme:
Back