• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

acele cevappp:D kızlarrr ben bu bepantheni geceden sürsem saçıma yatsam ama sadece bepantheni nolur sizce dökme yaparmı bideee sinemakii yerine ısırgan yapsam formüle nolurr???

acele cevappp:D kızlarrr ben bu bepantheni geceden sürsem saçıma yatsam ama sadece bepantheni nolur sizce dökme yaparmı bideee sinemakii yerine ısırgan yapsam formüle nolurr???

Bemiks daha çok uzatıyor diyorlar.Isırgan konusunda bişey diyemiycem.o kadar çok bekletme bence saçında.Ben de yağları gece sürüp yatıyorum.Ama bunun içinde ilaç var.Dikkatli kullanmak lazım

yaa bemikste kokuyo ikiside aynı degilmi cnm ya :S ya ne bilim yaglarda bna mantıklı gelmiyo döker falan diye yapmamı diysn ne bilim ya saçlarım uzasınn artıkkkkk:84::84::84::84:

yaa bemikste kokuyo ikiside aynı degilmi cnm ya :S ya ne bilim yaglarda bna mantıklı gelmiyo döker falan diye yapmamı diysn ne bilim ya saçlarım uzasınn artıkkkkk:84::84::84::84:

sinamekiyi ben de yapıyorum canım.Ama bemiks kullanıyorum.4 saat anca bekletiyorum.Kontess diye bir kullanıcı var. haftada 1cm uzayan saçlar diye topiği var.O, bemiks daha etkili diyor.Ama sen bilirsin yine de.

yaa bemiks yaparım bende sorun degil onuda kullandm bide baksana saçlarımn ucuna gliserin kullandm bgn ıslakken yüzümede sürdüm bilgin olsun nemlendriyormuss yaa uzasın saçlarımmm:15:

yaa bemiks yaparım bende sorun degil onuda kullandm bide baksana saçlarımn ucuna gliserin kullandm bgn ıslakken yüzümede sürdüm bilgin olsun nemlendriyormuss yaa uzasın saçlarımmm:15:

Gliserini bugünler de çok duymaya başladım.Ben de saçlarıma kullanayım bari.Teşekkürler canım

Ben de bebe yağı sürüyorum.O da nemlendiriyor.Ama çok az kullanmak lazım.Bir de bir topicte saç diplerine sürerseniz uzatıyor diyor.Diplerine yapıyorsun.Gece yatarken yaptım.Sabah yıkadım.Yumuşacık yaptı saçlarımı.Ama şekillendirmek için ıslak saça uçlarına çok az sürüyorsun.

Ben de bebe yağı sürüyorum.O da nemlendiriyor.Ama çok az kullanmak lazım.Bir de bir topicte saç diplerine sürerseniz uzatıyor diyor.Diplerine yapıyorsun.Gece yatarken yaptım.Sabah yıkadım.Yumuşacık yaptı saçlarımı.Ama şekillendirmek için ıslak saça uçlarına çok az sürüyorsun.

denemekte fayda var :)

ewet bebe yağınınn oldugu konusyu okudum hatta yorum bile yaptım:42::42: ya ne bileyim bebe yağı deriyi yumusattıgından saç döker diye korktum ben acıkcası ama gliserin öyle değil saç hemen emiyor bugunde güzeldi saçlarım ısırgan hakkında ne düsnyorsunz hele bi söleyin:32::32::32::32::32::32::32:

ewet bebe yağınınn oldugu konusyu okudum hatta yorum bile yaptım:42::42: ya ne bileyim bebe yağı deriyi yumusattıgından saç döker diye korktum ben acıkcası ama gliserin öyle değil saç hemen emiyor bugunde güzeldi saçlarım ısırgan hakkında ne düsnyorsunz hele bi söleyin:32::32::32::32::32::32::32:

ben 2 dir kullanıyorum sadece sertleştirdi biraz faydası için bişi sölemek için erken

aslında bunu her yerde yazıp duruyorum ama kimse bni umursamıyor ben sinemakili yaptım 6 cıdan sonra topak topak döküldü saçlarım bide şöyle bi durum war sonbahrdı ama cok döküldü sinemakiden korktum acıkcası oyuzden ısırganla yapsam diyorum.birde beslenme önemli bence ben hiç yeşillk yemem hiç sebze yemem hep hamur işi ama yarından itibaren baslıyorum belki sebze yemeninde faydaları olur ne dersiniz? gliserin denen seyi yüzümede sürdüm sonuç iyi bgn yumusacıktı yuzum saçlarımda saçlarda kesinlkle olumlu ben kırılmaz inşallah diyorum gliserinle saçlarım kısacası ben yarın bir diyete baslıyorum saçlarım için fön ve düzleştiriciden uzak durucam hazirana kadar haftann beş günü sebze yicem hemde kiloda werrim haziranda sonuçları yazarım kızlarr şans dileyin bna:78:

kızlar ben tarifi baya bir değiştirdim 3 seferdir içine bemiks evigen bepanthen badem yağı çam terabentin ısırgan otu tahumu birde yaş mayanın 3 te birini koyuyorum hiçbir sorunda yaşamadım saçı dökme gibi falan we saçlarım inanılmaz bakımlı we parlak duruyor uzmansına daha birşey diyemicem ama bukadar bakımlı gözükmesibile beni çookk mutlu ediyor ellim hep saçlarımda :78:

Son düzenleme:
9 kürde yaptım bugün
kahküller şekle girmeye başladı artık benim
haftaya 10. yapıp bırakıcam
ara verdim dönemde boyucam inşallah

Bence ara verdigin dönemde boyama saclarini. Asil uzadigi zaman o zaman biliyorsun. O 2 haftalik sürede saclarini hic ellemesen bence daha iyi. Ben bakim yapmayi bile düsünmüyorum. Sadece yikayacagim bi de uclarina kirilmasin diye krem ve gliserin sürecegim o kadar. Diplerine dokunmayacagim. Hem dinlensin hem uzasin. :61:

aslında bunu her yerde yazıp duruyorum ama kimse bni umursamıyor ben sinemakili yaptım 6 cıdan sonra topak topak döküldü saçlarım bide şöyle bi durum war sonbahrdı ama cok döküldü sinemakiden korktum acıkcası oyuzden ısırganla yapsam diyorum.birde beslenme önemli bence ben hiç yeşillk yemem hiç sebze yemem hep hamur işi ama yarından itibaren baslıyorum belki sebze yemeninde faydaları olur ne dersiniz? gliserin denen seyi yüzümede sürdüm sonuç iyi bgn yumusacıktı yuzum saçlarımda saçlarda kesinlkle olumlu ben kırılmaz inşallah diyorum gliserinle saçlarım kısacası ben yarın bir diyete baslıyorum saçlarım için fön ve düzleştiriciden uzak durucam hazirana kadar haftann beş günü sebze yicem hemde kiloda werrim haziranda sonuçları yazarım kızlarr şans dileyin bna:78:

Sana iyi gelmemis demek ki. Ben hic böyle bir durumla karsilasmadim. Sonbahar mevsim gecisi oldugu icin dökülmesi normaldir. Benim de o zamanlar cok dökülüyordu sinameki uygulamadigim halde, yani sinamekiyle bir ilgisi yok.
Yesillik yememen cok kötü. Bence beslenmeni bir an önce düzene sokmalisin. Sebze yemenin kesinlikle faydasi olur. Bir cok vitamini sebze ve meyveden aliyoruz. Pismis sevmiyorsan cig de yiyebilirsin. Marul, lahana, turp vs. bunlar cigken güzel oluyor. Sarimsak ve sogani da bol ye. Agzin kokar diye cekinme, üstüne maydonoz yersin ya da hap gibi bisey vardi fresh bilmem ne adi aklima gelmedi, ondan yutarsin koku kalmaz. :1: Iyi sanslar. :71:

Ben de yarın 9.yu yapıp ara vereceğim artık. Bu arada saç dökülmem durdu. Aktardan aldığım sarımsaklı şampuan işe yaradı. hatta eşim de kullandı ve saçlarım daha iyi şimdi dedi. Onun da çok dökülüyordu. Bir de yenileri çıksa.

Ben de yarın 9.yu yapıp ara vereceğim artık. Bu arada saç dökülmem durdu. Aktardan aldığım sarımsaklı şampuan işe yaradı. hatta eşim de kullandı ve saçlarım daha iyi şimdi dedi. Onun da çok dökülüyordu. Bir de yenileri çıksa.

inşallah tatlım ..
hadi bakalım senin iyi haberlerini bekliyoruz artık :54::54::54:

Back