- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acele cevappp kızlarrr ben bu bepantheni geceden sürsem saçıma yatsam ama sadece bepantheni nolur sizce dökme yaparmı bideee sinemakii yerine ısırgan yapsam formüle nolurr???
yaa bemikste kokuyo ikiside aynı degilmi cnm ya :S ya ne bilim yaglarda bna mantıklı gelmiyo döker falan diye yapmamı diysn ne bilim ya saçlarım uzasınn artıkkkkk:84::84::84::84:
yaa bemiks yaparım bende sorun degil onuda kullandm bide baksana saçlarımn ucuna gliserin kullandm bgn ıslakken yüzümede sürdüm bilgin olsun nemlendriyormuss yaa uzasın saçlarımmm
Ben de bebe yağı sürüyorum.O da nemlendiriyor.Ama çok az kullanmak lazım.Bir de bir topicte saç diplerine sürerseniz uzatıyor diyor.Diplerine yapıyorsun.Gece yatarken yaptım.Sabah yıkadım.Yumuşacık yaptı saçlarımı.Ama şekillendirmek için ıslak saça uçlarına çok az sürüyorsun.
denemekte fayda var :)
Yapmadığım şey kalmadı.Her okuduğumu yapmaya çalışıyorum.Bu azimle bakalım benim saçlar ne hale gelecek
aynen tatlım..ben de öyle..
bakalım sonuçlar inşallah iyi olur da yaza uzun saçlarla gireriz...
El kremlerinde bile var. Cok güzel yumusatiyor elleri. Ama ben yag degil diye biliyordum yanlis mi hatirliyorum yoksa? :26:
ewet bebe yağınınn oldugu konusyu okudum hatta yorum bile yaptım ya ne bileyim bebe yağı deriyi yumusattıgından saç döker diye korktum ben acıkcası ama gliserin öyle değil saç hemen emiyor bugunde güzeldi saçlarım ısırgan hakkında ne düsnyorsunz hele bi söleyin
9 kürde yaptım bugün
kahküller şekle girmeye başladı artık benim
haftaya 10. yapıp bırakıcam
ara verdim dönemde boyucam inşallah
aslında bunu her yerde yazıp duruyorum ama kimse bni umursamıyor ben sinemakili yaptım 6 cıdan sonra topak topak döküldü saçlarım bide şöyle bi durum war sonbahrdı ama cok döküldü sinemakiden korktum acıkcası oyuzden ısırganla yapsam diyorum.birde beslenme önemli bence ben hiç yeşillk yemem hiç sebze yemem hep hamur işi ama yarından itibaren baslıyorum belki sebze yemeninde faydaları olur ne dersiniz? gliserin denen seyi yüzümede sürdüm sonuç iyi bgn yumusacıktı yuzum saçlarımda saçlarda kesinlkle olumlu ben kırılmaz inşallah diyorum gliserinle saçlarım kısacası ben yarın bir diyete baslıyorum saçlarım için fön ve düzleştiriciden uzak durucam hazirana kadar haftann beş günü sebze yicem hemde kiloda werrim haziranda sonuçları yazarım kızlarr şans dileyin bna:78:
Ben de yarın 9.yu yapıp ara vereceğim artık. Bu arada saç dökülmem durdu. Aktardan aldığım sarımsaklı şampuan işe yaradı. hatta eşim de kullandı ve saçlarım daha iyi şimdi dedi. Onun da çok dökülüyordu. Bir de yenileri çıksa.