Kaç örgü gerekir ki. Benim saçlarım katlı, tek örgü olmaz, çok örgüyü de kim örecek ki
Var tabi teyzesi 5 aya yaklaşıyo hem de,
SAçlarım kabarmıyor, sadece uçları kuru görünüyor ama hallettim artık. kkontesin gliserinli bakımına da başlayacağım en kısa zamanda.
Ay masallah Allah bagislasin
Katliysa örmesi biraz zor ama katli sac sekle girer ya sekillendiricilerle falan. Saclarin dalgaliysa banyodan sonra sekillendirici sürüp fön makinasinin kocaman bir basligi var (adini hatirlayamadim) onunla kuruttun mu daha sIk dalgali hatta kivircik görünüyor sac. Iki sene önce saclarim katliyken hep öyle yapardim herkes bayilirdi saclarima. :97: Ikiden fazla örme yoksa daha cok kabariyor hele saclarin ince telliyse tül tül oluyor. Zaten sen uclarini halletsen yeter, gliserini tek olarak da sürebilirsin, bebe yagi-su-gliserin seklinde de sürebilirsin. Ama ne yaparsan yap kuru saca uygulama.
Gliserini eczaneden mi alacağım, yağ mı bu nasıl birşey nedir, ambalajı neye benziyor? Kaç para?:26:
Ben aktardan almistim ama sanirim eczanede de satiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam 3 ya da 4 liraydi. Badem yagi sisesi gibi bir sisede. Yaga benziyor ama yag degil temiz saca rahatlikla sürülebilir.