• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Kaç örgü gerekir ki. Benim saçlarım katlı, tek örgü olmaz, çok örgüyü de kim örecek ki:50:

Var tabi teyzesi 5 aya yaklaşıyo hem de, :emir_bebek:
SAçlarım kabarmıyor, sadece uçları kuru görünüyor ama hallettim artık. kkontesin gliserinli bakımına da başlayacağım en kısa zamanda.

Ay masallah Allah bagislasin :nazar: :emir_bebek:
Katliysa örmesi biraz zor ama katli sac sekle girer ya sekillendiricilerle falan. Saclarin dalgaliysa banyodan sonra sekillendirici sürüp fön makinasinin kocaman bir basligi var (adini hatirlayamadim) onunla kuruttun mu daha sIk dalgali hatta kivircik görünüyor sac. Iki sene önce saclarim katliyken hep öyle yapardim herkes bayilirdi saclarima. :97: Ikiden fazla örme yoksa daha cok kabariyor hele saclarin ince telliyse tül tül oluyor. :8: Zaten sen uclarini halletsen yeter, gliserini tek olarak da sürebilirsin, bebe yagi-su-gliserin seklinde de sürebilirsin. Ama ne yaparsan yap kuru saca uygulama.

Gliserini eczaneden mi alacağım, yağ mı bu nasıl birşey nedir, ambalajı neye benziyor? Kaç para?:52::26:

Ben aktardan almistim ama sanirim eczanede de satiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam 3 ya da 4 liraydi. Badem yagi sisesi gibi bir sisede. Yaga benziyor ama yag degil temiz saca rahatlikla sürülebilir. :6:

Eczanelerdede aktarlardada var üzerinde gliserin yada gliserin yağı yazar yağ bildiğin ama tavsiyem ben gliserini 50 ml lik şişeye koydum gliserin 30 mg dı sanırım üzerinede su koydum 20 ml kadar fısfıslı şişede çözünmiycek sandım ama çözündü suda o şekilde uyguluyorum ama saç serumları kadar iddalı değil ama doğallık açısından güzel zaten çoğu şampuanda ve serumda vardır gliserin :34::34:
Buarada fiyatıda 3-5 lira civarı fazla pahalı birşey değil yani

El kremlerinde bile var. Cok güzel yumusatiyor elleri. :8: Ama ben yag degil diye biliyordum yanlis mi hatirliyorum yoksa? :26:

Eczanelerdede aktarlardada var üzerinde gliserin yada gliserin yağı yazar yağ bildiğin ama tavsiyem ben gliserini 50 ml lik şişeye koydum gliserin 30 mg dı sanırım üzerinede su koydum 20 ml kadar fısfıslı şişede çözünmiycek sandım ama çözündü suda o şekilde uyguluyorum ama saç serumları kadar iddalı değil ama doğallık açısından güzel zaten çoğu şampuanda ve serumda vardır gliserin :34::34:
Buarada fiyatıda 3-5 lira civarı fazla pahalı birşey değil yani
Teşekkür ederim canım ayrıntılı cevabın için. :71:

Ay masallah Allah bagislasin :nazar: :emir_bebek:
Katliysa örmesi biraz zor ama katli sac sekle girer ya sekillendiricilerle falan. Saclarin dalgaliysa banyodan sonra sekillendirici sürüp fön makinasinin kocaman bir basligi var (adini hatirlayamadim) onunla kuruttun mu daha sIk dalgali hatta kivircik görünüyor sac. Iki sene önce saclarim katliyken hep öyle yapardim herkes bayilirdi saclarima. :97: Ikiden fazla örme yoksa daha cok kabariyor hele saclarin ince telliyse tül tül oluyor. :8: Zaten sen uclarini halletsen yeter, gliserini tek olarak da sürebilirsin, bebe yagi-su-gliserin seklinde de sürebilirsin. Ama ne yaparsan yap kuru saca uygulama.

Ben aktardan almistim ama sanirim eczanede de satiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam 3 ya da 4 liraydi. Badem yagi sisesi gibi bir sisede. Yaga benziyor ama yag degil temiz saca rahatlikla sürülebilir. :6:

Bebeğim için dilediklerine teşekkür ederim öncelikle,
Bu akşam alacağım bu malzemeleri, bakıma devam :32:
Sinameki bakımına araverdiğiniz de birşeyler yapacak mısınız hanımlar saçlarınıza. Yoksa tamamen dinlenmeye mi bırakıyoruz.

Son düzenleme:

Bebeğim için dilediklerine teşekkür ederim öncelikle,
Bu akşam alacağım bu malzemeleri, bakıma devam :32:
Sinameki bakımına araverdiğiniz de birşeyler yapacak mısınız hanımlar saçlarınıza. Yoksa tamamen dinlenmeye mi bırakıyoruz.

Rica ederim. :61: Ben zaten sinamekiden baska bir sey yapmiyorum arada da yapmayi düsünmüyorum. Tamamen dinlenmeye birakirsam daha iyi olur. Tabi bu dedigim sac dipleri icin gecerli, sac uclarina her zaman bakim sart ki kirilmadan, saglikli uzasin. :8:

Var tabi teyzesi 5 aya yaklaşıyo hem de, :emir_bebek:
SAçlarım kabarmıyor, sadece uçları kuru görünüyor ama hallettim artık. kkontesin gliserinli bakımına da başlayacağım en kısa zamanda.
ayy canım benim çok çok seviyorum bebekleri:nazar: ya evlenip hemen çoluk çocuğa karışasım var Allah'ım bize de nasip eder inşallah:49::69: kontes de olmasa napıcaz biz yaa; sıkıldıkça onun topiklerine giriyorum ojeleri saçları filan:12:

gliserin bebek yağı yasemin ve gül yağı ben bu dördünü birleştirip gece yatarken saç dipleri hariç sürüyorum tüm saça ıslatıyorum önce sonra havluyla hafif siliyorum sonra sürüyorum
kırıklara ii geliyo

Bugün aktardan sarımsaklı şampuan, gliserin, ve badem yağı aldım. Saç bakım yağı alacaktım ama aktarın kendi hazırladığı bir yağ vardı. Karışım. Güvenip alamadım. Mecit Efendi sordum yoktu orda. Zaten sarımsaklı şampuanı da Mecitefendi değildi. Aldım ama yine de. Tahmin ettiğimden pahalıymış ya :10:

merhaba arkadaşım..sana nacizane bir tavsiyem olacak,,lütfen sarımsaklı şampuan kullanma saçları çok kurutuyor..banyo sonrasında taraması bile çok zorlaşıyor.....bilgin olsun..:79:

Ama saçlarım dökülüyor. Bi deneyeceğim bakalım. Memnun olanlar da var. Belki bana da iyi gelir.

merhaba arkadaşım..sana nacizane bir tavsiyem olacak,,lütfen sarımsaklı şampuan kullanma saçları çok kurutuyor..banyo sonrasında taraması bile çok zorlaşıyor.....bilgin olsun..:79:
evet çok kurutuyor ama üstüne kendi dier şampuanlarımızla yıkarsak bi sorun olmuyo, mesela ben önce sarımsaklı şampuanla yıkayıp üstüne bioblasla yıkıyorum, hem kokusunu alıyo hem de yumuşatıyo:34: banyodan çıkınca da gliss saç kremi, mis gibi oluyo:16:

Saçlarım şu uzunlukta
uzun-sac-modeli.jpg

Ve sinemakiyi dün uygulamaya başladım
Sizce kaç ayda şu uzunluğa yani belime gelebilir?:10:

uzun+saçlar.jpg

artı şeyler saç uzatmaz kızlar sadece bitkisel yağlar daha sağlıklı olmasını ve cansız olmasını önler..
iyi beslenmek normal uzamasını sağlar..

9 kürde yaptım bugün
kahküller şekle girmeye başladı artık benim
haftaya 10. yapıp bırakıcam
ara verdim dönemde boyucam inşallah

Ben bir yerde pirinc tuketmenin sacin uzamasini hizlandirdigini okumustum. Dilerseniz google amcadan bir arastirin.

Kızlar şampuanıma sarımsak ekleyipte kullandım
Kokacağını sanıyordum ama hiçç kokmadı çok şaşırdım:1:
Ayrıca saçlarım acayip yumuşak oldu,tavsiye ederm hepinize.

Back