bepanthen deneyebilirsin, kokusu yok:)bemix çok pis kokuyo ya =)) birde ben şampuanıma katmıştım bemix evigen filan bende allerji yapmıştıı
bepanthen deneyebilirsin, kokusu yok:)
mesele boyamak deil, değişikliğe ihtiyacım var, napıcağımı şaşırdım açıkçasıBiraz daha sabret canım bence. Ben boya kullanmıyorum benim için sabret demesi kolay ama . Sen bilirsin tabi.
Ayyyy sanırım hepimiz etrafta uzun şaçlı hatunları kesiyoruzbende senin gibi katlardan kurtulmak adına hep kestirdim iyiki yapmışımmmm bende saçımın doğal rengini kullanıyorum şuan düzleştirmiyorumda toplayıp geçiyorum sadece uçlarında 5 parmak kadar boya kaldı açık kumral bal köpüğü gibi bi renk sarının üzerine natural kahvenin akmış hali bidahada boyamadım popoma gelsin sarışın olucam inşallaahhhh buarada saçımın doğal rengide koyu kumral beren saat varya aynı o renk en iyi böyle tarif edebilirim sanırım
ayyy o ne şeker bi ifade:78::78::78::78::78:ay ben bugün düzleştirici kullandım 150 derece sonra yıpratmiyim şimdi diye düşünüp kapattım makineyi, toplayıp çıktım yine; ne zaman uzicak bunlar yaa, saçlarımı açmayı özledim, uzun dalgalı dalgalı ay ne güzeldi benim saçlarım ya; ama yıpranmıştı iyiki kestirdim diye de bardağın dolu tarafına yöneliyorum
düzleştirici kullanmassam hayatta düz olmaz bu saçlar, ve bana çok yakışıyo düz olması:) bi uzasınlar da yeniden boyicam zaten, yine öle çok özeneceğimi sanmıyorum
düzleştirici kullanmassam hayatta düz olmaz bu saçlar, ve bana çok yakışıyo düz olması:) bi uzasınlar da yeniden boyicam zaten, yine öle çok özeneceğimi sanmıyorum
Insallah canim.Uzun sari sac tam bir rapunzel olursun. Daha önce sari kullandin mi? Ten rengin müsaitse yani cok koyu degilse sari sac yakisir. Nasil bi ton düsünüyorsun?
Evet canım kullandım ama birde yıpratmasa açık tenliyim zaten kaşlarımıda açtırdığımda daha doğal oluyor Hilary Duff'ın saç renklerini seviyorum ama sanırım yavaş yavaş kumraldan hafif hafiif dönücem diğer türlü oryal mafediyor :)
ya uzasaydı düzleştirmem zaten, benim saçlarım normal halinde bile maşa yapılmış gibi oluyo zaten ama tabi uzunken, dalgaları çok güzel duruyo ama kısayken uçlar dışa dönünce çok çok kötü duruyo... şimdi şöle yapıyorum ama yanları dışarda bırakcak şekilde arkayı topuz yapıyorum, bob modeli gibi duruyo 2 gündür tam istediğim gibi artık uzayana kadar bu şekilde idare edicem:)Senin ağzın yanmamış canım ahh bnm gibi bir ağzın yansaydıaman yanmasın seninde ağzın dikkat et ama genede sen
ya uzasaydı düzleştirmem zaten, benim saçlarım normal halinde bile maşa yapılmış gibi oluyo zaten ama tabi uzunken, dalgaları çok güzel duruyo ama kısayken uçlar dışa dönünce çok çok kötü duruyo... şimdi şöle yapıyorum ama yanları dışarda bırakcak şekilde arkayı topuz yapıyorum, bob modeli gibi duruyo 2 gündür tam istediğim gibi artık uzayana kadar bu şekilde idare edicem:)
ayy inşallah yaa, iki gün önce arkadan foto çektim baktım baya bi uzama olmuş, keşke kestirdikten sonra 1 ay boyunca 200 derecede düzleştirme saçmalığını yapmasaydım şimdi baya uzamış olabilirdi, neyse turplu suyla başladığım saç uzatma serüvenine sarımsaklı şampuan, sinameki, bioblas, barcelino vs vs yöntemlerle devam ederek bunu başarıcam:)) burda boy boy fotolar koyucam o vakitUzatana kadar seni idare ederbilecek kadar bir model bulabilmene çok sevindim canımne güzel vala maşallahh maşalı gibi olması inşallah hepimizinki çabucak uzarrr
Uzatana kadar seni idare ederbilecek kadar bir model bulabilmene çok sevindim canımne güzel vala maşallahh maşalı gibi olması inşallah hepimizinki çabucak uzarrr
Sen kaç kere uyguladın canım?
ayy inşallah yaa, iki gün önce arkadan foto çektim baktım baya bi uzama olmuş, keşke kestirdikten sonra 1 ay boyunca 200 derecede düzleştirme saçmalığını yapmasaydım şimdi baya uzamış olabilirdi, neyse turplu suyla başladığım saç uzatma serüvenine sarımsaklı şampuan, sinameki, bioblas, barcelino vs vs yöntemlerle devam ederek bunu başarıcam:)) burda boy boy fotolar koyucam o vakit
ayy inşallah yaa, iki gün önce arkadan foto çektim baktım baya bi uzama olmuş, keşke kestirdikten sonra 1 ay boyunca 200 derecede düzleştirme saçmalığını yapmasaydım şimdi baya uzamış olabilirdi, neyse turplu suyla başladığım saç uzatma serüvenine sarımsaklı şampuan, sinameki, bioblas, barcelino vs vs yöntemlerle devam ederek bunu başarıcam:)) burda boy boy fotolar koyucam o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?