Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bemix çok pis kokuyo ya =)) birde ben şampuanıma katmıştım bemix evigen filan bende allerji yapmıştıı

ya kızlar saçlarımı da boyatmak istiyorum bu arada, şimdi gayet solmuş bi halde koyu kahve, bu bakım sürecinde bakır kahve yada kahve köpüğü boyasam, bu arada bakımlar saç rengini açıyo ya, bakır kahve (veya kahve köpüğü) nasılsa tutmicak ilk başta, bakımla beraber açıldıktan sonra bi daha boyasam üstüne, hem ne kadar uzadığını da görmüş olurum diyorum; ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha sabret canım bence. Ben boya kullanmıyorum benim için sabret demesi kolay ama . Sen bilirsin tabi.

Hımm anlıyorum canım. Burda konusu geçmişti. Bigudiyi denedin mi? Ya da hafif neml iken örüp bıraksan nasıl olur? Saçların nasıl? Düz ? Dalgalı?

dalgalı ve küt kesim, öremiyorum o yüzden, bigudiyle de denedim ama kabardı dağıldı istediğim gibi olmadı pek, şu bioblasın şekillendiricisini alıcam onu sürüp sarıcam bide, bakalım nası olcak; bide daha ufak bukleler istiyorum sosis bigudi alıcam

Insallah canim. Uzun sari sac tam bir rapunzel olursun. Daha önce sari kullandin mi? Ten rengin müsaitse yani cok koyu degilse sari sac yakisir. Nasil bi ton düsünüyorsun?

Ben de ayni senin gibiydim. Pisman olmustum kestirdigime ama kestirerek cok iyi yaptigimi simdi anladim. Kisayken yipratma saclarini uzadiginda anlayacaksin ve iyiki kestirmisim diyeceksin.

düzleştirici kullanmassam hayatta düz olmaz bu saçlar, ve bana çok yakışıyo düz olması:) bi uzasınlar da yeniden boyicam zaten, yine öle çok özeneceğimi sanmıyorum

Istersen sadece önlerini düzlestir. Ben öyle yapiyorum. Sadece önleri düzlesince bile sac gayet derli toplu oluyor. Geriye kalan kismini da ör, örülmeyecek kadar kisaysa güzelce sekillendir. Ama tamamina düzlestirici kullanma.

düzleştirici kullanmassam hayatta düz olmaz bu saçlar, ve bana çok yakışıyo düz olması:) bi uzasınlar da yeniden boyicam zaten, yine öle çok özeneceğimi sanmıyorum

Senin ağzın yanmamış canım ahh bnm gibi bir ağzın yansaydı aman yanmasın seninde ağzın dikkat et ama genede sen

Senin ağzın yanmamış canım ahh bnm gibi bir ağzın yansaydı aman yanmasın seninde ağzın dikkat et ama genede sen
ya uzasaydı düzleştirmem zaten, benim saçlarım normal halinde bile maşa yapılmış gibi oluyo zaten ama tabi uzunken, dalgaları çok güzel duruyo ama kısayken uçlar dışa dönünce çok çok kötü duruyo... şimdi şöle yapıyorum ama yanları dışarda bırakcak şekilde arkayı topuz yapıyorum, bob modeli gibi duruyo 2 gündür tam istediğim gibi artık uzayana kadar bu şekilde idare edicem:)

Uzatana kadar seni idare ederbilecek kadar bir model bulabilmene çok sevindim canım ne güzel vala maşallahh maşalı gibi olması inşallah hepimizinki çabucak uzarrr

Uzatana kadar seni idare ederbilecek kadar bir model bulabilmene çok sevindim canım ne güzel vala maşallahh maşalı gibi olması inşallah hepimizinki çabucak uzarrr
ayy inşallah yaa, iki gün önce arkadan foto çektim baktım baya bi uzama olmuş, keşke kestirdikten sonra 1 ay boyunca 200 derecede düzleştirme saçmalığını yapmasaydım şimdi baya uzamış olabilirdi, neyse turplu suyla başladığım saç uzatma serüvenine sarımsaklı şampuan, sinameki, bioblas, barcelino vs vs yöntemlerle devam ederek bunu başarıcam:)) burda boy boy fotolar koyucam o vakit

Haydi bakalım merakla bekliyoruz canım

İnşallah, turplu su işe yaramışmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…