• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bayanlar bu sinameki dediğimiz ot aktararda 100 gramı 1-1.50 tl ye satılıyor ve bayada yeter size o.ayrıca bepanten ve evigen denilen ampülleride aile hekiminize yazdırıp alabilirsiniz..

ECZANEDEKI DOKTROA NE DIYIP YAZDIRA BILRIM KIZLAR YA :s

canım sen git saglık ocagına yada polikliniğe filan bu ilacı yazdırmak istiyorum de hemen yazarlar zaten ;)

ben de okudum yorumları bu kadar uzatıyosa harika bişey şimdiye kadar benm saclarımın da hep belli bir hizası vardır uclarından da aldırırım ama aynı yere gelince durur daha cok uzamaz asla ince telli ve de düz,cansız malesef :( bakalım fayda görcek miyim ? ...nasılsa şimdiye kadar yapmadıgımız sacımıza sürmediğimz şey kalmadı :teytey:bir de bunu deneyelim bakalım sonucu ne olucak ben de yarından tezi yok hemen malzemeleri almaya gidicem..
a.s.:nazar:

bende yaptim gecen gün ama biraz degistirmek durumunda kaldim bemix yoktu. Evde ne yag varsa cörek otu, badem yagi vs. birer ikiser kasik ve e vitamini kattim sinamekiye. Süper oldu saclarim acaip dolgun ve hacimli oldu. Baska yag karismlarida yaptim bugünekadar ama hic böyle dolgun ve hacimli olmamisti. Ayrica sac diplerim hareketlendi kan dolasimi falan sanirim. Japongülü cok sagol.

Ben de 6 aydır falan hiç kestirmedim bakalım şimdilik iyi gidiyor, sinemaki çayını deniycem tamamen doğal olmayan birşeyi sürmek istemiyorum saçıma.
Bioblas şampuan kullanıyorum uzamasına etki ettiğini farkettim, eskisinden daha çabuk uzuyor.Dökülme karşıtı şampuan ama aynı zamanda saçlarımı baya bi güçlendirdi ve daha hızlı uzattı.

bu karışımı temiz saça uygulayıp yıkamıyoruz yani saçımızda kalıyor öylemi arkadaşlar kafamçokkarıştı

bu karışımı temiz saça uygulayıp yıkamıyoruz yani saçımızda kalıyor öylemi arkadaşlar kafamçokkarıştı

:) canım kendi topiğinde cevap gelmiyo diye veryansın etmişsin:) cevaplama ihtiyacı duydum o sebeple:))
karışımı temiz-kirli farketmez saça uygulayıp yarım saat bekletip sonra şampuanla yıkıyormuşuz.a.s.

ben önce sinamekiyi cay gibi kaynatip demlendirip iliyinca sacimi isliyorum, sonrada annane( hint cevizi, zeytinyag ve karanfil )formülünü üzerine yapiyorum islanmis sacin ve strec folyo ile bekletebildigim kadar 2, 3 yada 5 saat falan bekletip yikiyorum süperr ötesi oluyor saclarim.

yha kızlr bnde yapıcam bu formülü çok hoşuma gitti gerçektem paylaşım için teşekkürler...kaydirigubbakcemile2uygulayan arkadaşlar lütfen sonucu paylaşsın

oh beee buldum sonunda.bugun gittim sinameki aldım.ama neye kullanılıyordu.nerede konusu vardı unuttm.buldm sonunda oley :D yapıcamm şimdi

bende malzemeleri aldım hatta bugün saçlarımın diplerini boyayacağım ne kadar fark edecek sonuçları şimdiden merak ediyorum haftada bir defa yeterlimidir? 2 yapsam bir zararı olurmu

Son düzenleme:
banada haber verirmisin cnm haftada kac defa yapldıgını ? msj olarak atarsan sevinirm.buraya pek grmıyorum da

Back