bugün ikinci kürümü uyguladım arkadaşlar kesinlikle koku yok hatta ben bugün saçıma karışımı sürdüm dışarı çıktım sinemaya gittim geldim yıkadım yani sıfır koku!
o karışım saçındayken mi çıktın dışarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ikinci kürümü uyguladım arkadaşlar kesinlikle koku yok hatta ben bugün saçıma karışımı sürdüm dışarı çıktım sinemaya gittim geldim yıkadım yani sıfır koku!
Benim de ilk kullanışım,henüz bir farklılık göremedim saçımda,tabiki ilk kullanışta faydası olucak diye bir şart yok uzun süreli kullanalım bakıcaz.Bemiks ampul eczanelerde kaldırıldığı için sadece badem yağı ile kaynamış sinemekiyi karıştırıp yaptım bundan sonra hep öyle yapıcam da bemiks ampul olmadan faydasını gösterir mi?Üstelik benim badem yağım ''tatlı badem yağı'' diye geçiyor bu birşey farkettirir mi?Birde bir sorum daha olacak yapmış olduğum formülü yarım saat saçımda beklettikten sonra şampuanla yıkadım acaba sadece suyla mı durulanması gerekiyordu?
Benim de ilk kullanışım,henüz bir farklılık göremedim saçımda,tabiki ilk kullanışta faydası olucak diye bir şart yok uzun süreli kullanalım bakıcaz.Bemiks ampul eczanelerde kaldırıldığı için sadece badem yağı ile kaynamış sinemekiyi karıştırıp yaptım bundan sonra hep öyle yapıcam da bemiks ampul olmadan faydasını gösterir mi?Üstelik benim badem yağım ''tatlı badem yağı'' diye geçiyor bu birşey farkettirir mi?Birde bir sorum daha olacak yapmış olduğum formülü yarım saat saçımda beklettikten sonra şampuanla yıkadım acaba sadece suyla mı durulanması gerekiyordu?
merhaba aarkadaşlar bende sinameki kurunu 2 kez yaptım ve cok saçım dokuldu
AAAA çok şaşırdım cnm dün bende ilk defa uyguladım dökülme yapmadı sadece azıcık kafam kaşındı bende çok şaşırdım çünkü yağları uyguladığımda saçım çok dökülür bnmde
hımm herkes de farklı sonuç veriyor demekki .bende saçımı uzatacak birsey buldum diye çok sevınmıştım ama boşuna sevinmişimdokulmesındense geç uzasın artık
İnşallah cnm dökülmesse kırılmassa onunda faydası olur :):):)
bana faydadan çok zararı oldu:2:dokulmasaydı faydasının olacağına inanıyordum
Yani nasıl bir zararı oldu canım anlatabilirmisin biraz ??
saçım normal dokuluyordu.şimdi elimi tutum yer elime geliyor saçımı yıkadımdada çok döküldü.bir kere yapmama rağmen çok az saçımın uzadını farkettım.ama döküldüğü için bidaha yapmayı düşünmüyorum.sizin saçınızda dökulme falan oldumu ilk yıkadığınızda?
bugn ilk kürü yaptım bakalm :) ama parladı şimdiden diyeblirm:) yıkarken ble hissedio insan yumuşaklığı.. her salı kırıkları alcam her çarşamba kürü uygulucm
Canım sen uyguladınmı 2. yada 3. kürünü sonuç nasıl ?? buarada bu bakımı sürekli uygulasak olurmu yoksa bikaç ay sonra ara verip tekrarmı uygulanmalı bilgisi olan varmıı ??* :26::26:
saçımı sınamekiyle yıkadıktan bır hafta sonra dokulmesı durdu.bidaha o kadar çok dokulmedıYani biraz oldu ama senin söylediğin kadar değil acaba ilk kullanımdamı oluyor sonramı azalıyor bilemiyorum ama yağlarla bakım yaptığımda ilk 2 kullanımımda şiddetli döktü ama şimdi yağlarda dökmüyor sinemakide sinemakiyide 2. kullanışım oldu dün bugün biraz kafam kaşındı uyguladığımda zaten kaşınıyorum ama sinemakidenmi şampuanımdaki terebendinimdenmi onu bilemiyorum peki cnm sen kullanmayı kestikten sonrada dökülmeye devam ediyormu yani 3-4 gün sonrada ????:26::26::26:
yk cnm yrn 2.kürü ypcm .. bn 7. uygulamadan snra 2 haftalık bi ara vercem snra tekrar başlıcm
saçımı sınamekiyle yıkadıktan bır hafta sonra dokulmesı durdu.bidaha o kadar çok dokulmedı
Demekki düşündüğümüz gibi gene kuzum ilk zamanlar içinde badem yağı bepanten falan varya nede olsa yağlı kıvamdalar oda aynı saç kremi gibi saç derisini yumuşattığı için dökülme yapıyor ama iyi dökülmenin durmasına çok sevindim canım [/QUO
teşekur ederim nur