Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bi yerde saç rengini açıtığını duymuştum. boyalı saçlara uygulanmadığını. bilgisi olan var mı?

ben 15 gündür yapıyorum hiç inanmazdım byle şeylerin uzatacağını 4 defa yaptım ve gerçekten etksini gösterdi kahkül var saçımın önünde kendim kesmiştim kısacıktı kaşımın üstünde ama şimdi kipriklerime geldi saç . arıca yumuşacık yapıyo . rengini açıyo boya varsa bn açılmasını istiyodum zaten sorun yok yanizemuszemus

saçın rengini açıyor kızlar boyalı saçlı olanlar dıkkat etsin,özellikle sarı saçı turuncuya çeviriyormuş..tembellik derken de saç hep ihtiyaç duyuyor küre sanırım üstüste yapılınca bi süre ara verilince saçta tembellik oluyor diyorlar..

bişeyin olumlu tarafı olduğu gbi kötü tarafıda olucak tabi
bn şimdilik rengi açmasından pek şikayetçi değilim
10.yapışımdan sonra bırakıcam zaten

bnce verilen tarife göre yapılmalı bn ne farklı bişey nede fazla bişey koymuyorum
ama bi zarra olmaz heralde

kızlar bemiks yerine bephanten katsak mı acaba bir şey değişir mi?

bemiks saç dökülmesini azaltıp yeni saç oluşumunu hızlandırıyor. Bepanthen ise saçı güçlendiriyor. bence fazla bi dökülme yoksa saçlarında bepantheni kullanabilirsin

bu arada ben de aldım bugün yarın başlıcam yapmaya hadi bakalım inşallah kısa sürede uzar

fark belli oluyor.gerçekten uzamış.ben de bugün başlıyorum.işe yarar inş :Saruboceq: belime kadar saçlarım olsun istiyorum şu yaşıma geldim hiç uzun saçım olmadı :sinifsinif:

bemiks zaten recetesindede yazıyo hücrelerin güçlenmesini ve yenilenmesini sağlıyomuş..

fark belli oluyor.gerçekten uzamış.ben de bugün başlıyorum.işe yarar inş :Saruboceq: belime kadar saçlarım olsun istiyorum şu yaşıma geldim hiç uzun saçım olmadı :sinifsinif:

teşekkür ederim umarım seninki de en kısa zamanda uzar.

kızlar mrb. formül şu anda kafamda birazda akıyor ben ffısfıslı kolonya şişesne koydum püskürttüm ama tam 45 dk da yedirdim kafama siz nasıl yapıyorsunuz? camsil şisesine koymayı düşünyrm sizce???

ben de bugün ilk defa yaptım. saç boyasının fırçasıyla uyguladım ben. iyice yedirdim. ama en başta biraz fazla yapmışım suyu çok koydum sanırım. baya bi arttı yani. giderek elim alışır heralde guclubacismile

Bende bugün yaptım azöncede yıkadım saçımı nebilm cok umutluyumya uzucak gibi geliyo banada.. boshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…