• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de variiiim..

Bu kur tam zamaninda onume cikti.
pazartesi gunu 30 agustosta saclarimi kestirip bioyattim.

kure de bugun basladim. dun basladim aslinda da badem yagi ve bemix yoktu. z. yagi ve sinameki yaptim. gun gun tablo tutacagim.

gorecegiz bakalim, boyadan ne kadar uzadigi belli olur.

ben de size yazarim. bende haftada 2 defa yapmayi dusunuyorum. bir sonraki kur cumaya insallah. ben de size boyanin ne kadar asagiya indiginin resimlerini gosteririrm insallah cabucak uzar da.

bu arada bemix aldim ama hap seklinde. sizinde mi oyle? turuncu renk.

dovdum kattim karisima.

Son düzenleme:
ben de variiiim..

kure de bugun basladim.

ben de size yazarim. bende haftada 2 defa yapmayi dusunuyorum. bir sonraki kur cumaya insallah. ben de size boyanin ne kadar asagiya indiginin resimlerini gosteririrm insallah cabucak uzar da.

dovdum kattim karisima.

aaa bende bugün aldım canım ama benim öyle değil 2 gr lık tüplerde kırıp içine döktüm sıvı yani hap olanıda mı varmış ..s.s:uhm:

her şeyin fazlası zarar arkadaşlar ayrıca sinameki saçta tembellik yapıyor yoksa biz enayi miyiz her gün yapardı herkes.

Bu kürü ben de kullandım gerçekten çok işe yarıyor zemuszemus

Ben başka bir şeyi merak ediyorum. Mesela bu formüle bi de çilek yağı falan koysak bi zararı olur mu ki ya da etkisini kaybeder mi :uhm:

Çilek yağı kuru saçlara iyi geliyomuş ya, bi taşla iki kuş hesabı kaydirigubbakcemile4

sac boyatma: 30 agustos
1. kur: 1 eylul ( z.yagi+ sinameki)
2. kur: 2 eylul ( z.yagi+ badem yagi + bemix+ sinameki)
uzunluk kontrol: boyali ve boyazsiz sac arasinda 3-4 mm var. devam.

sac boyatma: 30 agustos
1. kur: 1 eylul ( z.yagi+ sinameki)
2. kur: 2 eylul ( z.yagi+ badem yagi + bemix+ sinameki)
uzunluk kontrol: boyali ve boyazsiz sac arasinda 3-4 mm var. devam.

2 gün üstüste saça zarar verir bence gün aşırı yapsan daha sağlıklı olur canım,sinameki haftada bir deniyo zaten.aman uzasın derken elinde kalmasınbilmiyorumkismile

ben de variiiim..

kure de bugun basladim. dun basladim aslinda da badem yagi ve bemix yoktu. z. yagi ve sinameki yaptim. gun gun tablo tutacagim.

dovdum kattim karisima.

ampul olanından alman gerekirdi. hapı aynı etkiyi yapmaz çünkü etkisi daha azdır. o hapları içebilirsin; b vitaminlerinin fazlası idrarla atılır. vücutta birikmez

merhaba arkadaslar sızlere bı sorum olacak bu karısımı ne kadar sacınızda bekletıp yıkıyorsunuz bırde bemıx bulunamazsa bepanten demıssınız bu bepanten pışık için kullanılan krem mı kremden ne kadar katıyorsunuz sımdıden tskler

ben 4-5 saat bekletiyorum
bepanten ampuller oluyo küçücük camların içinde sıvı halde google bepanten ampul yaz çıkar bn bemiks kullanıyorum ama onun yerine bepanten kullanan arkadaşlarda var aynı etkiyi gösteriyomuş sanırım bn 5 kere bemiksle yaptım şimdi 5 kere de bepantenle yapmayı düşünüyorum

bir gündemi okadar farketti canım ?

canim kontrolu 2 Eylul sabahi yaptim yani bu sabah. 30 agustosta da boyatmistim.
3 gun diyebiliriz aslinda. ama 3-4 mm kesin yani. benim sacim ayda 1 cm bile uzamaz. cok zor uzar. bu bile basari.

normalde bir sac gunde 0.37 mm uzarmis. 3 gunde 1 mm yani. ben 1.5 ayda 10 cm beklemiyorum ama soyle 4-5 cm olursa da fena olmaz hani. esim cok sever uzun saci ben ise hayatimda hic uzun sacli olamadim:(

bu bakim isini haftada 2 ye dusurecem. bemixi de sivi olanindan alayim bari.

bir de E vitamini aldim sivi. onu da yuzume suruyorum. kirisikliklara ozellikle goz alti icin ii geliyormus.

14 saç çok az canım
daha ne istiyosun
bi insanın günde ortalama 100 tel saçı dökülür

Back