Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

slm bu karısım sac dökulmesınede ıyı gelıyormu 4 ay önce dogum yaptım felaket dokuluyor saclarım kel kalcam dıye korkuyorum ne yapmalıyım?

arkadaslar lutfen cevap verin..
ben sinamekiyi kaynattim iliyinca bir ampul bemiks ve bir kasik badem yagi kattim..
iyi hosta sinamekinin YAPRAKLARIYLAMI kafa diplerine surecez cok civik oldu sanki yapraklariyla nasil surecegim ben bunu..

arkadaslar lutfen cevap verin..
ben sinamekiyi kaynattim iliyinca bir ampul bemiks ve bir kasik badem yagi kattim..
iyi hosta sinamekinin YAPRAKLARIYLAMI kafa diplerine surecez cok civik oldu sanki yapraklariyla nasil surecegim ben bunu..

sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyoruz cnm yapraklarıyla sürülmez zaten:) badem yağı ve bemiks kattıktan sonra fısfıslı şişeye koyup saç diplerine sıkablrsn daha kolay olur ben öyle yapıyorum :)

Nee üç ayda mı o kadar uzadı? Bir an önce sabah olsun, direk aktara koşacağım!
Yılan yağıda kullanıyorum yılan yağıyla karıştırsam olur mu acaba?

kızlar lutfen acıl cvp verın cunku karısımı hazırladım surmek uzereyım..haftada bır yapılması gerektıgını anladım da her yapısımızda yada en azından ılk yapısımızda 2-3 saat bekletsek sacımızda karısımı herhamgı bır yan etkısı olur mu? ? ?

arkadslar ben sadece verılen tarıftekı maddelerle sınırlı kalmıyorum evde ne varsa sısenın ıcıne dolduruyorum sac uzatan yaglara daır..bılmıyorumkı bırbırıyle yan etkılesım yaparlar mı?

Bu arada japongulu cok tesekkurler bızle paylastııgın ıcın canm...

bende sinemakili kürü uyguluyorum haftada 1 ama düzenli yapamıyorum işte birde düzenli yapsam gercekten çok güzel saç uzatıyor. Saç uzatan yağları katman fayda sağlar canım hiç bir zararı olacağını sanmıyorum devam et bence:))

sinemaki bemiks badem yağı sadece bu üçünü koyuyorum kızlar ben başka bişey eklemiyorum
4 saat bekliyorum kafama bide streç film sarıyorum .
5 günde bir yapıyorum 3.yapışım bu 1 ay sonra olumlu sonuçlar olur ve buraya yazrım inşallah

arkadaşlar mutlaka kullanın derim ben. 20 gün oldu başlayalı ve farkedilir bi uzama oldu saçımda bemix yerine de bepanten aldım kokusu olmasın diye, iki yada en geç üç günde bi yapıyorum bi sorun yok şimdilik.

bende iki kez yaptım ve nasıl iştir anlamıyorum her iki yapışımdan hemen sonraki iki günde gözle görülür uzama yaptı artık duzenli kullanıcam . 6-7 ayda rapunzel olurum herhalde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…