• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de geçen hafta başladım sinamekiye
yarın 2. kez yapıcam yalnız aklıma bişey takıldı kızlar
bazı yerlerde saçınızı streçleyin havluya sarın filan yazıyo
ben her ikisini de yapmadım bunun olumsuz bi etkisi olur mu ki uzamasına :uhm:
siz nasıl yapıyosunuz streçliyo musunuz ?

eet bende uyguladım bnları saçlarıma ve inanlmaz fark edyr yani. ancak bnm şuanda başka br sıkıntım var saçlarım açıcı boya ve düzleştirici kullanmaktan mahvoldu uçları yanık duruyo sertlkler var uçlarında bana önerebileceğiniz br şey var mı:?

aktardan gliserin al...3-5 damla avucuna alıp saç uçlarına yedir...saçların ıslakken yapıcaksın bunu yoksa daha da yakar...benim 2 ay oluyo saçlarımda hala kırık yok diyebilirimkaydirigubbakcemile2 tabi biraz aldır uçlarından böyle çok çok sertse aldırmanda fayda var...sonra gliserini saçını her yıkadığında yap...çok iyi gelicek...alkisalkisalkis

ben de geçen hafta başladım sinamekiye
yarın 2. kez yapıcam yalnız aklıma bişey takıldı kızlar
bazı yerlerde saçınızı streçleyin havluya sarın filan yazıyo
ben her ikisini de yapmadım bunun olumsuz bi etkisi olur mu ki uzamasına :uhm:
siz nasıl yapıyosunuz streçliyo musunuz ?

sarmaya gerek yok...ben sarmadım ve acayip bi uzama var saçlarımda...gamyoncuiremsu

aktardan gliserin al...3-5 damla avucuna alıp saç uçlarına yedir...saçların ıslakken yapıcaksın bunu yoksa daha da yakar...benim 2 ay oluyo saçlarımda hala kırık yok diyebilirimkaydirigubbakcemile2 tabi biraz aldır uçlarından böyle çok çok sertse aldırmanda fayda var...sonra gliserini saçını her yıkadığında yap...çok iyi gelicek...alkisalkisalkis
bişey sorucam canm ya gliserini sürdükten sonra yıkıycak mıyız tekrar benim saçlarımda kırık yok ama uçları sert hemde kırılmasın istiyorumm

Arkadaslar bende uyguladim o karisimi bugun saclarima, bakalim nasil olucak:)
Sanki daha dolgun geldi bir an saclarim bilemiyorum:)) uygulamaya devam hafta bir:)

bu konuda çook yorum yapan olmuş ama benim anlamadığım bi şey var sinameki kuru ot bunu kaynatıp suyunu mu alıp diğer malzemelerle karıştırarak uygulanacak yoksa suyunu ayırmadan otlarda içindeyken mi uygulama yapılacak? cevap veren olursa çoook sevinirim malzemeleri aldm ama nası yapacağımı bilemedim kafamçokkarıştı

barro ben sinemakiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorum. kapatmaya yakın içine zeytin yağı döküyorum. ılık olarak saçıma sürüyorum. faydasınıda gördüm. otlarını süzüyosun.

kızlarr ben bunu bugun 2.kez denedm ve kokusu midemi o kdr bulandırdıkii sewgiilim bile vitamin kokuyosun diyip durdduu bu bemiksin kokusunu yenicek bişey yok mu yaaaa :))

walla bnde kokudan şikayetçi olan warmı diye kara kara düşünüp geziyodum sayfaları:uhm: çok kötü kokuyo helede sıcakta hiç çekilmiyo ne yapılabilirki bilemedimkafamçokkarıştı

canım bepanthen ampullerinde koku yok,benimde 3.kullanısım ve gercekten saçlarımda muhteşem bir parlaklık var..badem yağı yerıne zeytınyağı kullanıyorum ben..birde birşey sorucam bunu haftada 1 den fazla yapsak herhangi bir sakıncası yok sanırım ? biraz fazla geldide yaptıgım maske atmıyım dıye sakladım bikaçgün sonra yenıden uygulamak ıstıyorum =)

haftada 1'den fazla yapmayın.

sinameki saçta tembellik yapar.

zaten 5-7 kere uyguladıktan sonra ara vermek gerekiyor.

canım bepanthen ampullerinde koku yok,benimde 3.kullanısım ve gercekten saçlarımda muhteşem bir parlaklık var..badem yağı yerıne zeytınyağı kullanıyorum ben..birde birşey sorucam bunu haftada 1 den fazla yapsak herhangi bir sakıncası yok sanırım ? biraz fazla geldide yaptıgım maske atmıyım dıye sakladım bikaçgün sonra yenıden uygulamak ıstıyorum =)

sınamekını karıstrdysan at bence ıgreenncc kokuo ertesı gunu :S

ayy ben neler koymadım su karısımın ıcıne :)) sınamekı badem yagı bemıks bepanthene evıgen ampul
. ama ıste duzenlı yapmıorm artık cok sıkıldım su saclarıma bakm yapmaktan :((

Back