Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eet bende uyguladım bnları saçlarıma ve inanlmaz fark edyr yani. ancak bnm şuanda başka br sıkıntım var saçlarım açıcı boya ve düzleştirici kullanmaktan mahvoldu uçları yanık duruyo sertlkler var uçlarında bana önerebileceğiniz br şey var mı:?
ben de geçen hafta başladım sinamekiye
yarın 2. kez yapıcam yalnız aklıma bişey takıldı kızlar
bazı yerlerde saçınızı streçleyin havluya sarın filan yazıyo
ben her ikisini de yapmadım bunun olumsuz bi etkisi olur mu ki uzamasına :uhm:
siz nasıl yapıyosunuz streçliyo musunuz ?
cevap için teşekkürler a.s.sarmaya gerek yok...ben sarmadım ve acayip bi uzama var saçlarımda...gamyoncuiremsu
bişey sorucam canm ya gliserini sürdükten sonra yıkıycak mıyız tekrar benim saçlarımda kırık yok ama uçları sert hemde kırılmasın istiyorummaktardan gliserin al...3-5 damla avucuna alıp saç uçlarına yedir...saçların ıslakken yapıcaksın bunu yoksa daha da yakar...benim 2 ay oluyo saçlarımda hala kırık yok diyebilirimkaydirigubbakcemile2 tabi biraz aldır uçlarından böyle çok çok sertse aldırmanda fayda var...sonra gliserini saçını her yıkadığında yap...çok iyi gelicek...alkisalkisalkis
canım bepanthen ampullerinde koku yok,benimde 3.kullanısım ve gercekten saçlarımda muhteşem bir parlaklık var..badem yağı yerıne zeytınyağı kullanıyorum ben..birde birşey sorucam bunu haftada 1 den fazla yapsak herhangi bir sakıncası yok sanırım ? biraz fazla geldide yaptıgım maske atmıyım dıye sakladım bikaçgün sonra yenıden uygulamak ıstıyorum =)
sınamekını karıstrdysan at bence ıgreenncc kokuo ertesı gunu :S