Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

korkut biraz kuaförü. az biraz soğuk davran azıcık keser o zaman. benim kuaför hep hiç kesmeseydik bari diye dalga geçer hep. 1 cm den fazla kestiğimi göremedi henüz sırnaşık şeysırnaşık şey

Arkadaşım yeni başlamıştı işe orda güzel kesiyo falan deyince
Güvendim zaten ay uy ettim keserken ya insan omuz hizasına
düşen saçı bir anda enseye indirir mi??

Benim bildiğim azar,azar kesilir bir garezi vardı galiba saçlarıma
Uyuz karı yaa bide demezmii bana kısa saç yakışıyormuş
Tamam yakışabilir de yaptığın model olmadı yanii

Bildiğiniz erkeksi modelll
İstdiğim boymuş bidee ay gıcık olmuştum
En kötüsüde arkadaşım bi tutam saçı kaldırmış yerden
Nill bak bu kadar kesti nerden baksan 15 cmlik saç elindeee

En uzun saçım o kadardı zaten dedim :sinifsinif:
Ay gene sinirlendimm
Bir kaç ay sonrasında da arkadaşımım işi dolayısyla gittim
Yanındaki eleman demez mi gene sana kısa yakışıyo

Bende dedim yakışabilir ama sizin yaptığınız model değil dedim
Sinirli sinirli 80lerde mi kaldınız siz vahh vahh dedim bide

Verdiğin bilgi için çok teşekkürler Şeniz
Acaba bu formülü hafta iki kez uygulasak daha mı hızlı uzar?:teytey:
Bir de ben bunu haftasonu uygulamayı düşünüyorum fakat saçımı da boyayacağım.Boyadıktan önce mi sonra mı yapmalıyım.Ne çok şey sordum değil mi :asigim: Son bir sorum daha var . Saçta bekletmek gerekiyor mu?Şeniz
Çok Teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

aaaa ona mı kalmış? biz kuaförün beğenisiyle mi hareket edicez? sen de biraz uyanık ol bundan sonra.kuaförün her daim eline bak bakalım ne kadar kesiyo. bi kere güvenilir birini bulursan rahat edersin ama bulana kadar da uyanık olmak lazım...

bemıx ılave edın demıssınız ampul denmıs normalde bu neıcın kullanılıyo ampul nedır kafmam karıstıy aa

her kuaför kendi beğenisine göre harekat etmez gerçek bir kuaför müşterisinin isteğine göre hareket eder eğer fazla kesilmesi gerekiyorsa bunu da onay almadan yapmaz [benim gibi]

canım ebişim ampul demek enjeksiyon yani iğne ampulleri var ya onlardan demek sen eczaneye sor onlar biliyor tamam mı

bepanthene bu krem degilmi arkadaşım eczaneye ne deyip alıcaz.pahalımı fiyatı ne kadar biliyormusun
bu arada ben aranıza yeni katıldım saçlarım çok kötü halde 2defa kusturma işlemi yapıldı ve kaç defa boyandı iyice matlaştı ve hiç uzamıyor sayılır.bi uzasalar bir daha dokunmam düm düz yaptırıcam

kremi da var ampulu de. Ampul olanı alacaksın saçlarındaki matlaşma ve yıpranma kesilmeden kesinlikle temizlenmez ara ara uçlarından da olsa kestirmelisin

süpermiş çok sağol
sinemaki aktarda bulurum değilmi
birde her seferinde kaynatıp mı yaıcaz yoksa hepsini kaynatıp saklayabilirmiyiz hafyata aynını kullanabilirmiyiz??

ben de deniycem hemen ya inş işe yarar.
saçlarım seyrek ve az, bunlar yetmiomuş gibi bi de uzamıooo mafoldumben

:) teşekkürler cnm paylaşım için

kesilmeyen saç uzamaz demişsiniz ama kestirincede ben hep başa dönüyorum..kestirdigimde fazlada kestirmiorum ama fön çektigim için kırılıyor yine..fönü bırakamamda.. lmaz: artık her aklıma estiginde alıp saçlarımı elime gördügüm kırıkları kesiyorum kendi kendime tek tek tellerimle ugraşıyorum kaydirigubbakcemile3

malzemeleri aldım şimdi sorularımı sorabilirmiyim canım:kedi:
sinemakiyi kaynattım ılıtıp bepanten ampülü kırdım durdum çünkü açık bir tarif yok
yani temiz saçamı süreceğiz ne kadar bekleyeceğiz sonra şampuanlayacakmıyız saçımızı canım bir zahmet cevaplarsan sevinirimyerimseniben
birde karanfildende bahsediliyor saçı gürleştiriyormuş bunun hakkında bir bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…