Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

sinameki ayrıca saç çıkartıyormuş.... ben bitkisel karşımımın içine ekleyeceğim çok teşekkürler bilgiler için bu akşam başlayacağım....hihoyyyt

ne yapotın kı sac sarartmak ıcın ??

lavanta,papatya,biberiye,karanfil (tatlılara konan baharat olandan),bazen de kekik attım içine.çay gibi demleyip 1 taşımda kaynattıktan sonra soğutup sürdüm saçıma kızgın güneş altındazemuszemusasıl tarifte ısırgan da vardı ama ben ısırgan koymadım,çok kabartıyo saçları diye, demek koysam coşcakmış saçlarkaydirigubbakcemile3

ozmn ben bi soru sorim hemen kaydirigubbakcemile2 internette hc die bi ürün var gerçekden işe yarıomu verilen paraya değiomu kullananlar memnun ama o kdr parayı ona verceme(şişesi 45 lira) böyle formüllerimi denesem gamyoncuiremsu hc hakkında bi fikrinz varsa yardımcı olursanız çok sevinrmm hihoyyyt

deneyelim bakalım...yalnız bemix var mı eczanelerde kaldırıldı diye biliyorum

var canım merak etme ama bemiks çok iğrenç kokuyo ve çıkmıo kokusu 10 gün oldu hala geçmedi bence bepanthene kullan evigende olabilir sosyal güvenliği olanlar yazdırabilirler çok uygun zaten ama yazdırmak daha karlı

hc türü ürünler mutlaka kimyasal içerir bitkisel ürünler kullanmanı tavsiye ederim yararı olmasa da zararı da olmaz

canım ya bişey sorcam gerçekten omuzlarından beline kadar uzadımı 3 ayda :uhm: bu ayda 5-6 cm hatta daha fazla demek . hangisini deniyeceğimi şaşırdım valla turplu su, muskat bide bu var 3 ü arasında karar veremiyorm ben düşünesiye kadar şaçlar kendi uzuycak:roflol:

sevgili japongülü, benim de bi sorum olacak: saçlarımın ense ve kulak altı kısımlarında böyle yanık gibi gözüken saçlar var. bu saçlar saçımın genelinin cinsinden çok farklı, ve saçtan ziyade vücut tüyleri(hatta kılları:)) gibi formları var. uçları çabuk kopuyor ve kupkuru,keçe gibi. ne yaparsam yapayım kar etmiyor ve en az 4 yıldır var bu problem, lise çağlarımı düşünüyorum da, böyle bi sorunum yoktu, hatta başımı eğdiğim zaman saçlarım o kadar güzel gözüküyordu ki, tersi yüzünden güzeldi yani. bu saçlardan kurtulmak için dünya kadar sağlıklı saçım gitti, 2 yıl önce kına yaktım hatta belki kına besler de düzelirler diye, 2 yıl da kınalı saçlardan kurtulmak için kestirdim yani. saçlarım şuan istediğim gibi, fakat o kısımlar sinirlerimi bozuyor. kuaför olarak daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı? sebebi ne olabilir, bi fikriniz var mı? çok oluyorum kusura bakmayın ama (biçok arkadaş daha faydalanacaktır cevaplarınızdan) ben yurtdışındayım ve kuaföre gitmeye korkuyorum, Türkiyedekilere bile derdimi anlatamazken burda hiç anlatamam, kuşa çevirirler diye. saçlarımın katlı bir kesimi var, ben katları tazelemek, uçlarından almak istediğimde ve kahkül kesmek istediğimde kendim uygulayabileceğim pratik yöntemler var mı acaba?
not:sitede bazı yöntemler var, ama belki başka yöntemler de öğrenebiliriz diye düşünüyorum. ayrıca yazdıklarımın saç uzatma konusundan uzak olduğunun farkındayım, fakat benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlar da istifade edebilsinler diye düşünerek özelden yazmak yerine buradan sormayı tercih ettim.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederima.s.

Son düzenleme:
hc türü ürünler mutlaka kimyasal içerir bitkisel ürünler kullanmanı tavsiye ederim yararı olmasa da zararı da olmaz

çok teşkür edermmvereliniortak şimdi turplu su yumurta karışımını uyguladım bu da çok ivrenç kokuosenağlamaama madem kimyasal diosunz almıcm hc filana.s tkrr teşkkr ederm

saç uçlarındaki yanıklar için her yıkamadan sonra uçlara bir kaç damla badem yağı yedirip badem yağı saçında kalacak şekilde bırakmalısın bir dahaki yıkamaya kadar kuruluğu zamanla yok ediyor kına bilindiğinin tersine daha çok kuruluk yapar tavsiye etmiyorum kat uçları için başını öne eğip tarayarak uçlarını kesebilirsin kahkül için ıslakken burun hizasında kesmelisin inşallah yardımcı olabilmişimdir

benimkiler pek yanık sayılmaz,yani kökten o şekilde çıktılar, mesela sakal gibi düşünün. hani saç gibi dümdüz olmaz sakal genelde, kıvırcık olur mesela Bin Ladinin sakalı gibi:) işte o şekilde çıktılar, arada 1-2 tane koparıyorum, dipten nasıl geliyolar diye kontrol etmek için, şuan normal saçım dibi uzuyor dipleri, ama uçlar çok fena. geçen gece biraz temzilemeye çalıştım, büktüm o kısımları, dışarı çıkan çatallı-beyazlı yerleri kestim,uçtan da 1 cm kadar kestim. badem yağı,hindistan cevizi yağı, bebe yağı, onlara hiç bişi etki etmiyo maalesef
kına gerçeğini de yaşayarak öğrenmiş bulundum zaten
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, katlar için de sizin yöntemi uygulamaya çalışcam, becerebilirim inş.
sevgilera.s.

saç uçlarındaki kırıkları aldırmadığınızda saçın uzaması yavaşlar ve zamanla saç hava almadığından kopma bile yapabilir bence uçlarından mutlaka kırıkları kastirmelisiniz 1-2 santimden fazla kesmemesi için kuaförünüze gözdağı verin:smiley-cool:

Uff fazla kesmemek mi?
İşte en zayıf noktam 2007 senesiydi
Üstler baya katlı en alt katıda omuzlarımdan aşağıdaydı saçlarımın
Kuaföre gittim uçlarını toparla dedim
Bir kesti saçımı varyaa omuzlarımdan düşen saç bir anda ense hizama geldi..

Ne ağladım ne ağladım:sinifsinif:
Sonra bir kaç kez daha kestirdim ama hiçte çok uzamadı..
Kaç aydır kestirmiyorum ama dediğin gibi
Düzleştirici,maşa tarzı şeylerden çok kırıldı

Hep aynı boy olmasından sıkıldığımdan kestirmiyorum
Çünkü o işlemlerden dolayı gene kırılacak biliyorum
Defrize işlemlerindenmiş saçımı boyattığımda kuaför dedi..

Saçımın dipten başlayan belirli bir kısmı dalgalı uçlar düz mesela
Nasıl kullanmayım ki düzleştiriciyi??mafoldumbenmafoldumben

bu güzel paylaşım için tşklr bnde denicemm en kısa zmandaaa umarım faydasıınıı görürüzz hpmzzopuyorumnanaktan

ay japon gülü tesekkurler ya süper bi tarife benzio umarım işe yarar hemen deniyjem kızlar bepanten kremi we merhemi war yanılayın şişe olarak alıjaksınız okeee kaydirigubbakcemile2

korkut biraz kuaförü. az biraz soğuk davran azıcık keser o zaman. benim kuaför hep hiç kesmeseydik bari diye dalga geçer hep. 1 cm den fazla kestiğimi göremedi henüz sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…