• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

umarım uzatır ama ben muskatlı tarifi de yapıyorum mayalı süt içiyorum artı 1 senedir sarımsaklı şambuan da kullanıyorum cidden saç çıkartıyor sarımsak

umarım uzatır ama ben muskatlı tarifi de yapıyorum mayalı süt içiyorum artı 1 senedir sarımsaklı şambuan da kullanıyorum cidden saç çıkartıyor sarımsak

Arkadaşım hangi sarmısaklı şampuanı kullandın da saç çıkarttı yazar mıısn?

Bir de konu sahibi arkadaşa sorum olcak:

Erkeklere uygun bir saç çıkartma formülü biliyomusun?

Bilen varsa yazsın ALLAH aşkına yaa...

japongulu harika bi konu açmışsın ki aradığım şeyleri bulamıorum o kadar uzamış yani :)) ben o yüzden direk sana sormak istiorum. sinameki formülünü yapıorum perşembeleri. banyoda sarımsaklı şampuan kullanıorum. çıkınca da glissin bakım spreyini kullanıorum. şimdi bu senin bakımı haftada 2ye çıkarsak nasıl olur? ya da sen formülünün yanında başka şeyler uyguladın mı saçların için? cvp verirsen sewinirim şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile4

AZUL CUM şampuanın yarısını ayrı boş şampuan şişesine ayırıyorum 7 8 diş sarımsağı rendeleyip içine katıyorum yarım cay bardağı zeytin yağı da ekliyorum 5 6 gün bekletiyorum her saç yıkamadan önce sarımsaklı şampuanla 2 dk masaj yaparak yıkıyorum sonra sarımsaksız şampuanla bu arada kullandığım şampuan bıoblas tüm saç tipleri için onunda etkisi çok çok var saç çıkartma da 3 4 ay sonrasın da bak gör seyrelen yerlerden çıkan saçları erkeklerde de faydalı sarımsak koaförüm erkekdi o önermiş di sarımsağı

AZUL CUM şampuanın yarısını ayrı boş şampuan şişesine ayırıyorum 7 8 diş sarımsağı rendeleyip içine katıyorum yarım cay bardağı zeytin yağı da ekliyorum 5 6 gün bekletiyorum her saç yıkamadan önce sarımsaklı şampuanla 2 dk masaj yaparak yıkıyorum sonra sarımsaksız şampuanla bu arada kullandığım şampuan bıoblas tüm saç tipleri için onunda etkisi çok çok var saç çıkartma da 3 4 ay sonrasın da bak gör seyrelen yerlerden çıkan saçları erkeklerde de faydalı sarımsak koaförüm erkekdi o önermiş di sarımsağı

sampuana mı zeytınyag dökuosuunn ???

Teşekkür ederim deneyelim bakalım...

kıslar bilen varsa bana solesin ben bu tarfi yapıodum ama bi ara bıraktım uzadı kullanırken tabiki .. yalnız şimdi geri başladım bugün badem yağının bittiğini farkettim bende badem yağsız yaptım sizce yinede bi etkisi olur mu ...

iki haftadır düzenli yapıyorum henüz bir sonuç göremedim çünkü geçen hafta saçlarımı kestirdim uçları çok kırıktı,ama benim saçlarımı çok çabuk yağlandırıyor zaten ince telli oldukları için,ama olsun yağ demek beslemek demek,beslemek de uzamak :) umarım kısa sürede bir sonuç alırım..

bende dün başladım. saçlarımı geçen hafta çok kırıldığı için mecburen kestirdim. çok üzüldüm.. deneyelim bakalım belki hızlı uzar da ardaki farkı kapatırız.. tarif için teşekkürler..

bugun aldım bende sınemakı otunu bve badem yagını bımeks ampul almayı unuttum:D bıdahakı sefere onla yapıcam ınsallah sımdılık ampulsuz yapıcam. ınsallah guzel sonuc alırım. bu formulu haftada bır mı uygulamak gerekıyor ? ve saçta ne kdr durması gerekıyor ??

bugun aldım bende sınemakı otunu bve badem yagını bımeks ampul almayı unuttum:D bıdahakı sefere onla yapıcam ınsallah sımdılık ampulsuz yapıcam. ınsallah guzel sonuc alırım. bu formulu haftada bır mı uygulamak gerekıyor ? ve saçta ne kdr durması gerekıyor ??

canım haftada bir yapılıyor diye bliyrm ben ve 5 saat beklemek gerekiyormus baska bi arkdsın konusunda görmüştüm bende.. bi arkadasta bi gün zeytin yagı bi gün bu formulu yapmıs bir buçuk ayda 10cm uzamıs süper valla:) bi de sarımsaklı şampuan da uzatıyormus ben bunları yapmaya başladım zaten saclarım gögüs hizamda ama çok az ve cansız oldugu için uzunlugu belli olmuyo malesef..biraz gürlessin diye ben bu sinamekili tarife bemiks bepanthane evigen ampul de koyuyorum bakalm bi ay sonra bi gelişme olursa ben de sonuçları yazarımm

forumun bır kısmını okudum herkes farklı bırseyler soyluyor bende 40 dk falan tuttum kafamda ya sacımın rengı sınemakı yuzunden bozulucak dıye korktum acıkcası bıde kafam çok kaşındı o karısımı surunce :) sınemakı renge zarar verıyormuu dogal rengım cunku.. he bıde ben bı fark goremedım sacımda hanı parlaması vs bakım anlamındada bısey goremedım suan turplu suyu ılk yaptıgımda daha cok farketmıstı onunda mevsımı gecmıs galıba.. bakalım ınsallah guzel sonuc alırız su sac rengı konusunda bırı benı aydınlatsa cok sevınırım canlar benneyaptımki

herkese merhabalar :)) 4 kez uyguladım haftada bi olmak üzere yumuşacık yaptı saçlarımı ama yıkarken felan çok dökülme oldu normalin dışındaa bi dökülmee yani ben de bıraktım bu kürü... bu arada benim kendi saç rengim 4-5 saat bekletmeme rağmen bi renk deişimi olmadı bende :)

kızlar kürü geçen gün yani 30 nisanda uyguladım. karışım saçlarımdayken kaşıntı oluştu. yine de dört saat bekledim. yıkama aşamasında biraz fazla dökülme oldu. saçlarımı kürden bir gün once boyatmıştım. renkte açılma oluştu fakat çok ta hoş oldu :) ama enteresan bir şekilde saçımda ani bir uzama oldu. 1 cm ye yakın uzadı.bir hafta da bu uzamayı görünce mutlu oldum.şu an yine saçlarımda karışım var. bu sefer kaşıntı yok ama.dökülmede olmazsa uygulamaya devam ederim... gelişmeleri yazmaya devam edicem...

ben bu hafta 4.ampulü bitirdim ve 4 hafta sonunda da epey bi uzaman fark ettim. bemiksin kokusu ilk yaptığımda ağır gelmişt. ama sonra alıştım. yıkarken biraz dökülme yapıyor. sanıırm devam edeceğim. parlaklık da verdi renginde biraz açılma da oldu bu arada.

kızlarr ıkıncı uygulayısım 20 dkdır kafamda suan basım acayıp kasınıyor sızde neden yaa :S:S yıkıcam olmadı...

canm bendede oldu kaşıntı,acıkcası bemıksten kanaklandığını dusunuorum..bazı cıltler hassas oluor we tepki werebiliyor..bı kac kez daha dene yıne olursa bırak bende sıwılce yaptı cunku kafa derımde:umursamaz:

canm bendede oldu kaşıntı,acıkcası bemıksten kanaklandığını dusunuorum..bazı cıltler hassas oluor we tepki werebiliyor..bı kac kez daha dene yıne olursa bırak bende sıwılce yaptı cunku kafa derımde:umursamaz:
3. kez yapıcam yarın eger öle olursa bırakmayı dusunuyorum ya tutmadm kafamda mesajı atktan snra yıkadım cunku...

Back