Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım uzatır ama ben muskatlı tarifi de yapıyorum mayalı süt içiyorum artı 1 senedir sarımsaklı şambuan da kullanıyorum cidden saç çıkartıyor sarımsak
AZUL CUM şampuanın yarısını ayrı boş şampuan şişesine ayırıyorum 7 8 diş sarımsağı rendeleyip içine katıyorum yarım cay bardağı zeytin yağı da ekliyorum 5 6 gün bekletiyorum her saç yıkamadan önce sarımsaklı şampuanla 2 dk masaj yaparak yıkıyorum sonra sarımsaksız şampuanla bu arada kullandığım şampuan bıoblas tüm saç tipleri için onunda etkisi çok çok var saç çıkartma da 3 4 ay sonrasın da bak gör seyrelen yerlerden çıkan saçları erkeklerde de faydalı sarımsak koaförüm erkekdi o önermiş di sarımsağı
AZUL CUM şampuanın yarısını ayrı boş şampuan şişesine ayırıyorum 7 8 diş sarımsağı rendeleyip içine katıyorum yarım cay bardağı zeytin yağı da ekliyorum 5 6 gün bekletiyorum her saç yıkamadan önce sarımsaklı şampuanla 2 dk masaj yaparak yıkıyorum sonra sarımsaksız şampuanla bu arada kullandığım şampuan bıoblas tüm saç tipleri için onunda etkisi çok çok var saç çıkartma da 3 4 ay sonrasın da bak gör seyrelen yerlerden çıkan saçları erkeklerde de faydalı sarımsak koaförüm erkekdi o önermiş di sarımsağı
bugun aldım bende sınemakı otunu bve badem yagını bımeks ampul almayı unuttum bıdahakı sefere onla yapıcam ınsallah sımdılık ampulsuz yapıcam. ınsallah guzel sonuc alırım. bu formulu haftada bır mı uygulamak gerekıyor ? ve saçta ne kdr durması gerekıyor ??
kızlarr ıkıncı uygulayısım 20 dkdır kafamda suan basım acayıp kasınıyor sızde neden yaa :S:S yıkıcam olmadı...
3. kez yapıcam yarın eger öle olursa bırakmayı dusunuyorum ya tutmadm kafamda mesajı atktan snra yıkadım cunku...canm bendede oldu kaşıntı,acıkcası bemıksten kanaklandığını dusunuorum..bazı cıltler hassas oluor we tepki werebiliyor..bı kac kez daha dene yıne olursa bırak bende sıwılce yaptı cunku kafa derımde:umursamaz: