• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben bemiks yerine dodex kullanıyorum.içeriği b6 ve b12.aynı yere geçiyor sanırım.bikaç aydır şampuanıma dodex dökerek kullanmıştım hiçbir kaşıntı falan olmadı.bir deneyin isterseniz.

bende şimdi ilk kez uygulıcam bi konuya göz atıyım dedim sinemaki hazır badem yağı ve bemix atıcam şimdi sadece diplere demiş ama uçlarada değerse bi sorun mu teşkil ediyor acaba aklıma takıldı.:uhm::uhm:

yok bı sey olmaz canım fazla gelıyor zaten sırf dıplerıne o yuzden gerı kalanını sacının gerı kalan yerlerıne uclarına neyım surebılırsın:)

evet canım fazla geldi bile zaten şimdi saçımda bekliyorum su gibi olduğu için heryere damladı yaa kıvamlı bişey olsaydı keşke kaşıma kirpiğime falan hep sürüldü kirpiklerimde uzar mmı acaba inş. uzar bakalım bilmiyorumkismile

bu sefer sınemakıyle yapmadım kendım uydurdugum bır formul:D sınemakı badem yagı formulunu sac dıplerıme kalanını sacıma suruyordum . sacımın tamamı parlasın vs dıe ıkı yumurta sarısı 1.5 tatlı kasıgı badem yagı bırazda su ekledım:D sacımın tamamına surdum yarım saat sonra yıkadım. guzel oldu parlıo fln sacım yumusacık oldu ama yumurta kokusu iğrenççbilmiyorumkismile:teytey:

ya ben sinameki bulamıyorum hiçbir yerde.. onun yerine hazır sinameki çayları var onu kullansam olur mu acaba kızlar? sonuçta sinamekiyi de kaynatıp suyunu kullanıcaz bununda suyunu kullanıcam çok kararsız kaldım

meraba, bu tarifi 2gün önce denedim tüm saçıma sürüdüm 2 saat tuttuktan sonra yıkadım, yumusacıktı saclarım, sonra serum sürüdüm ama cok sürümüşüm sanki bi seferde düzelip uzayacakmıs gıbı, ben eskıden saclarımı zeytınyagı maskesiyle uzatırdım ama yanlıs boya sonucu sacımı ardarda 3 kez boyattım. düzeltmek içinde ugrasmadım her taramada koptu saçlarım kısaldı cok, bu yuzden bu tarıflerin etkısıne hemen bakmıcam 1 ay sonra farkedebılırım ancak.

Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır yazamıyorum bırÇok sebepten dolayı baktım herkesın bazı Şeylerde kafası karıŞmıŞ benım fıkrımı sorarsanız bu bakımı en fazla haftada 3 kez uygulayın yarım saatten fazla bekletmeyın ve bır bakım yaparken baŞka bır bakımı aynı anda yapmayın.bakıma 2-3 ay devam edebılırsınız daha sonra 15 gÜn ara verın.ondan sonra ıstersenız baŞka bakıma geÇebılırsınız .aynı anda 2 bakım yapmak farklı etkıleŞımlere yol aÇabılır ÇÜnkÜ. Hepınıze saĞlıklı gÜnler dılerım.

canım bu bir tutam dediğin ne kadara denk geliyor hem ona görede gramla satılıyormuş madem ona göre hesaplar alırız.herkesin elinin ayarı yokki sempatiksalakcinni

kızlar sinemakiyi çay poşetleri halinde bulabildim aynı şey dedi aktar 25 tane var içinde tanesi 1,5 gr tani toplam 37.5 gram oluyo kaç tanesini demliyim sizce?

Ya bu formülü gece uygulayıp sabah yıkasak daha fazla uzama olur mu acaba bugünden itibaren uygulamaya başlayacağım inşallah uzar yaaa.. hiç uzamıyo sanki saçlarım ..

saçta o kadar bi değişiklik yapmıyo.kendi renginizse sorun yok.boya ise hafif bi değişiklik yapıo...parlattığı için de benim saçımda gayet güzel oldu..

Arkadaşlarr japongülüü haftada en fazla 3 defa yapılmalı yazmışş.. ben 1 defa yapıyorum ama bi 4 saat bekletiyorumm.. bugün 4. kürümü uyguladım henüz uzama yokk.. acaba haftada 2 defamıı yapsamm bi zararı dokunmazmı acaba??

yok tatlım haftada 1 defa uyguladığını yazmış. ben öyle okudum ilk mesajında.. bende haftada 1 yapıyorum ve dün 4. kürümü uyguladım.az da olsa uzama var duştan çıktığımda belli oluyor ama saçlarım kuruduğunda tekrar yukarı çekiyor kıvırcık olduğu için.. =/

Son düzenleme:
ve benim inatçı saçlarımı bile yumuşatmayı başardı. ayrıca daha güzel şekil alıyorlar artık.. ve dediğim gibi az da olsa uzama farkettim ben ama daha çok çok daha uzamasını istiyorummm kaydirigubbakcemile

arkadaşlar bu sinameki saç rengini bozuyormuş öyle duydum birde kullanan arkadaşlar varsa söyleyebilirmsnz gerçekten uzuyormu saçlar:S

yok tatlım haftada 1 defa uyguladığını yazmış. ben öyle okudum ilk mesajında.. bende haftada 1 yapıyorum ve dün 4. kürümü uyguladım.az da olsa uzama var duştan çıktığımda belli oluyor ama saçlarım kuruduğunda tekrar yukarı çekiyor kıvırcık olduğu için.. =/

bende dün 4. kürümü uyguladım cnm ama hala uzama yok bende:gitme:

arkadaşlar bu sinameki saç rengini bozuyormuş öyle duydum birde kullanan arkadaşlar varsa söyleyebilirmsnz gerçekten uzuyormu saçlar:S

Bazı arkadaşların saçlarını gerçekten uzatmış cnm.. bazılarınınn da uzatmamışş ben 4. kürümüü uyguladımm ama henüz uzama yokk.senağlama saçında boya varsa biraz rengini açabiliyor.. ama saçların doğal rengindeysee rengine herhangi bir etkisi olmuyor diye biliyorum cnm..:1ninca:

ben de bi kez yaptım..pazartesi 2. kürümü yapıcam..ama yaptıktan sonra bemiksin kokusu gitmiyo kafamdan...iğrenç kokuyo...mavi su nasıl bişey güzel kokuyo mu?

Back