• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim,bugün bir arkadaşımdan bu tarife benzer bir tarif aldım,arkadaşımın saçları gerçi onu bildim bileli belinde fakat saçlarının ön tarafını sarıya boyuyor,diplerden gelen saçlardan ne kadar uzadığını anlayabiliyorsun ve en son 1 ay önce görmüştüm 3 parmak kadar uzamış ama onun yaptığı formul daha bir başka,ben de bugün aldım ondan uygulayacağım,sonuç alırsam haberdar ederim sizi de :) formulse:

-evigen ampul
-bepanten ampul
-bemix ampul
-redoxon ampul

Bu ampullerden birer tane ,bir tutam sinameki otunu yarım çay bardağı suda 5dkka kaynatıp suyunu süzüp,o suyun içine atıyorsunuz ve 2 saat bekletiyorsunuz,haftada 1 kez yeterli dedi.Denemek isteyenler deneyebilir.

Büyük umutlarla başlamıştım ben de 4-5 hafta önce ama pek etki etmedi,bugün 5. uygulamamı yapacağım yine de ama en fazla 1 cm uzamıştır ki o da zaten normal uzama.Anlamadım gitti.3 ayda bilmem kaç cm. hakikaten mucizeymiş bunu anladım.

ben de yarın 7. kez uygulıcam ama hala normalin üstünde bi değişiklik yok. zaten inanamamıştım pek ama işe yarıyo diyenlerin çokluğunu görünce ilk kez bi formulu denedim... umarım bu bemiks kutusu da bitene kadar bişiler olur...

olmuyo canım ben kutuyu bitirdim ama sonuç normal uzama 1 cm ben zaen şaşıyorum ya bir hafta kullanıp küçük saçlarım çıktı diyene 1 ay kullanıp 10 cm uzadı diyene azrkadaşın dediği gibi bencede gerçekten mucize:)))

bende 1 kutu bitirdim 1 ay yaptım bunu ama hiç bi işe yaramadı malesef.
en iyisi entele almak
bi arkadaım br kullandı enteleyi beLine kdr geLdi sacları

Japon gülü birşey sormak istiyorum. Bu karşımı bende yeni uygulamaya başladım ama bir yandan da yumurta tedavisi görüyorum. Yani anlayacağın heran hamile olabilir die de bekliorum. Bu karışımın bir zararı olur mu? Hamile olsam da kullanabilir miyim acaba?

arkadaşlar bu konuyu epeyce inceledim.Bir çok kişi fayda görmüş..malzemeleri aldım.sinamekeyi kaynattım ama rengi biraz koyu oldu.Saçlarım röfleli acaba rengini kızıllı yapar mı diye korkmaya başladım.Böyle bir sıkıntı yaşadınız mı??

arkadaslar sinemekiyı kaynattıktan sonra suyunu süzüp mü bemizle badem yağı koyuyorsunuz yoksa otlarda içinde duracak mı?

arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ve karışımı uygulamaya karar verdim şuanda sürdüm zaten ve size yazıyorum ben saçımın röflesini yeni yaptırdım bir zararı olmaz diilmi :)) birde nekadar beklemem lazım şuan saçımda sürülü acil cevap bekliyorum.

arkadaşlar saç rengini açıyor koyulaştırmıyorum benim saçımda boya yok saç rengimi bir kaç ton açtı ve parlattı saçımı kesinlikle uzatıyor ama tabiki 1 haftada mucize değil bakım yaptığınızı unutun her hafta 10 dk da sürün kafanıza bekleyin evde durduğunuz sürece yıkayın sonra farkı görün zor değil 10 dk da uzun ve sağlıklı saçlar

Back