Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

umarım sendeki kadar etkili olur,belime kadar uzasın istiyorum,bi 10cm yeterli olacak benim için,uzar inş:)

valla yazının tamamını okuyamadığım için soruyorum bu karışımı haftada kaç gün yapmak gerekiyor? ve 1 saat bekletmek yeterli mi?

1 saat yeterlı oluyorr .. haftada 2 defa yapman yeterlı bnce bende kulanıorum ama bemıks kotu kokuo dıe bıraktım bazılarıı sacı yıkayınca gectıqını soyluo ama bnm koku kalıo

kozalak 90 bişi sorcam sen bu formülü saçını yıkayıp kuruduktan sonra mıuyguluyosunnn

arkadaslar bende bayadır kullanıyorum daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama sidettle tavsiye ederim gercekten uzatıyor benim 5inci ampulu bitti ve 2 yada 6 cm uzamıstır ölcmedim ama ayrıca gercekten dökülmeyide kesiyo ben cok memnun kaldım heee bu arada ben saclarımı her yıkamadan sonrada ısırgan otunun suyula duruluyorum onunda etkisi oldugunu düsünüyroum bu hızlı uzmanada cünki japon gülü arkadsımızın bu tavsiyesini okumadan öncede yapıyordum ısırgan otun suyunu ve uzattıgnı farket mistim ama bu karısmla daha hızlı oldu ben 2 yadaha kullanıp bırakacam kullanmayı

arkadaşlar bemix b vitaminidir genelde direnci düşük zayıf düşmüş bütün hastalara serum içinden verilir evet kötü kokuyo ama yıkanınca mutlaka geçiyo zirra günde kaç kez ellerime bulaşıyo yani abartılacak kokusu yok öle b arad turplu suyu kullanıyodum çok iyi geldi yarın nöbetten çıkınca ilk işim kafama sürüp uyumak olucak uyanınca yıkarım bence haftada 2 yapmanın sakıncası yok biz yıllardır bemix i sadece bademyağıyla sürerdik her halükarda faydalı yani

bende 5. tüp bitti önceden hiç uzamayan saçlarım hatrı sayılır biçimde uzadı ölçemediğim için ne kadar uzadığını bilmiyorum ama uzadığı kesin

bende çok memnun kaldım bu karışımdan... saçı yumuşacık yapıor ayrıca... eczanelerde var arkadaşım..

Bende dün ilk defa uyguladım saçıma, yalnız badem yağı kalmamış bizde çamterabettin kullandımm bu yağın saça iyi geldiğinide duymuştumm sizce bunu kullansam bi sakıncası olurmu ki ?

japongülü bende sinemakili kürü hiç aksatmadan tam 2 ay oldu 2 kutu bemixsim bitti 3 cüyü aldım ama normal uzadı nedeni nedir acaba ...küaforsün benim saçların ince telli ve düz şu an saçım küt nedeni ise ustura hangi küaföre gittiysem ellerine aldıkları tek şey ustura ki o kadar söylüyorum benim saçıma ustura iyi gelmiyor uzadığı zaman uçları çatal çatal oluyo diyorum yalnış anlama sende kuaförsün işte yapamamışlardır falen ben keseyim böle olmucak vs kesiliyo hopp uçlar yine aynı şu an saçım kısa küt bendeniz modeli daha devam edeyimmi sinemakili küre cevaplarsan sevinirim...

Sevgili Japongülü,
Ben 8. sınıf öğrencisiyim ve herkes gibi benimde yıl sonu balom var.Tabi bir balo imaj için çok önemli güzel olmam lazım ama saöım ensemde ve düz cansız bize göre güzel kız uzun saçlı kızdır Rica ederim yardım et çünkü bir genç kız için çok önemli bu förmülü fazla uygulasam mesela haftada 2 ve saçlarımın mükemmel gözükmesi için ne yapmalıyım.Senden çok rica ediyorum lütfen cevap yazar mısın?

arkadaşlar biri bana söylermi çok kat werilen saç sağlıklı bir şekilde uzayabilirmi? aynaya bakıp bakıp çıldıracam sonunda..düz saça asla kat werdirmeyin en ufak bir makas hatası warsa bile belli oluyor! nefret ettim((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…