bende dün 8. kürü yaptım aman aman bi uzama olmadı.zaten bakım olsun diye yapmıştım
8. Kurden sonra ara verilmesi gerekiyormus ve genellikle bu arada uzama oluyormus. Bakarsin saclarin bu arada uzar canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün 8. kürü yaptım aman aman bi uzama olmadı.zaten bakım olsun diye yapmıştım
8. Kurden sonra ara verilmesi gerekiyormus ve genellikle bu arada uzama oluyormus. Bakarsin saclarin bu arada uzar canim
sanmıyorum canım daha öncede yapmıştım bu kürü yine bişi olmamıştı.bide artık uzamasındada değilim çünkü böyle uzun uzun yoluk saçları göre göre karar verdim iğrenç duruyor. oyüzdende habire kestiriyorum.yani amaç artık uzun saç değil sağlıklı görünen saç
Aynen canim yanik saclara benim de tahammulum yok. yanik, yoluk ama uzun olmasindansa kisa ve saglikli olsun daha iyi. Yanik saclar hic hos durmuyor cunku. Uzatmasa bile sirf bu yuzden bakimlari yapmaya deger
Dün 5. kürümü uyguladım.Son 2 kürdür karışım kafamdayken kaşıntı oluyor.Sizdede oluyormu acaba.
yok canım zararı olmaz hatta bakım bile olur.bu arada birsürü kişiye yarayan bu kür benim saçımı hiç uzatmadı 1 cm bile değişmedi.
Sanirim benim saclarima da yaramadi 2 aydir kullaniyorum uzadaydi simdiye uzardi.
Turp suyu guzel uzatiyor iki haftada bir cm falan ama o da boyali daclari sevmiyor uclardan koparip koparip atiyor
Yok mu bunun boyali saclar icin olani:))
Sanirim benim saclarima da yaramadi 2 aydir kullaniyorum uzadaydi simdiye uzardi.
Turp suyu guzel uzatiyor iki haftada bir cm falan ama o da boyali daclari sevmiyor uclardan koparip koparip atiyor
Yok mu bunun boyali saclar icin olani:))
banada yaramadı valla 5. haftayım saçım uzaması her zamanki gibi bir fark olmadı ne yazık ki
aynen uzadığı bişiye yaramıyor.ben kendi haline bıraktım.çok sık yıkamamaya dikkat ediyorum.öneli bi yere gitmiyceksem tabii.şampuanıda az kullanıyorum .tek yada en fazla 2 kez şampuanlıyorum.çünkü saçın kendi yağından daha faydalı bişi yok gerçekten
Bana yarıyor bu kür. Etkisi kişiden kişiye değişiyor. Kimine yarıyor, kimine yaramıyor. Ama denemekten zarar çıkmaz, uzatmasa bile bakım yapar.
kızlar bende denedim biraz önce sinamekili kürü fakat başım agrıttı sizdede aynı şey oldumu
3 ayda omuzdan bele uzanan saçlar.. muhteşemmiş ne diyim :)