• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

8. Kurden sonra ara verilmesi gerekiyormus ve genellikle bu arada uzama oluyormus. Bakarsin saclarin bu arada uzar canim

sanmıyorum canım daha öncede yapmıştım bu kürü yine bişi olmamıştı.bide artık uzamasındada değilim çünkü böyle uzun uzun yoluk saçları göre göre karar verdim iğrenç duruyor. oyüzdende habire kestiriyorum.yani amaç artık uzun saç değil sağlıklı görünen saç :7:

sanmıyorum canım daha öncede yapmıştım bu kürü yine bişi olmamıştı.bide artık uzamasındada değilim çünkü böyle uzun uzun yoluk saçları göre göre karar verdim iğrenç duruyor. oyüzdende habire kestiriyorum.yani amaç artık uzun saç değil sağlıklı görünen saç :7:

Aynen canim yanik saclara benim de tahammulum yok. yanik, yoluk ama uzun olmasindansa kisa ve saglikli olsun daha iyi. Yanik saclar hic hos durmuyor cunku. Uzatmasa bile sirf bu yuzden bakimlari yapmaya deger

Aynen canim yanik saclara benim de tahammulum yok. yanik, yoluk ama uzun olmasindansa kisa ve saglikli olsun daha iyi. Yanik saclar hic hos durmuyor cunku. Uzatmasa bile sirf bu yuzden bakimlari yapmaya deger

bazı kızlar var belindeki saç yoluk yoluk.sanki bişi kaybetcek ucundan kestirse zaten uzun saç.elimde makasla gezecem yakında :))

Dün 5. kürümü uyguladım.Son 2 kürdür karışım kafamdayken kaşıntı oluyor.Sizdede oluyormu acaba.

Kizlar siz karisimi sadece sac diplerine mi uyguluyorsunuz??
Benim saclarim cok kisa oldugu icin uclarina da bulasiyor istemeden:(
Merak ettigim acaba sac uclarina zarari olur mu? Yanik boyali kisimlari koparir falan:18:

yok canım zararı olmaz hatta bakım bile olur.bu arada birsürü kişiye yarayan bu kür benim saçımı hiç uzatmadı 1 cm bile değişmedi.

yok canım zararı olmaz hatta bakım bile olur.bu arada birsürü kişiye yarayan bu kür benim saçımı hiç uzatmadı 1 cm bile değişmedi.

Sanirim benim saclarima da yaramadi 2 aydir kullaniyorum uzadaydi simdiye uzardi.
Turp suyu guzel uzatiyor iki haftada bir cm falan ama o da boyali daclari sevmiyor uclardan koparip koparip atiyor:(
Yok mu bunun boyali saclar icin olani:))

Sanirim benim saclarima da yaramadi 2 aydir kullaniyorum uzadaydi simdiye uzardi.
Turp suyu guzel uzatiyor iki haftada bir cm falan ama o da boyali daclari sevmiyor uclardan koparip koparip atiyor:(

banada yaramadı valla 5. haftayım saçım uzaması her zamanki gibi bir fark olmadı ne yazık ki :(

aynen uzadığı bişiye yaramıyor.ben kendi haline bıraktım.çok sık yıkamamaya dikkat ediyorum.öneli bi yere gitmiyceksem tabii.şampuanıda az kullanıyorum .tek yada en fazla 2 kez şampuanlıyorum.çünkü saçın kendi yağından daha faydalı bişi yok gerçekten

aynen uzadığı bişiye yaramıyor.ben kendi haline bıraktım.çok sık yıkamamaya dikkat ediyorum.öneli bi yere gitmiyceksem tabii.şampuanıda az kullanıyorum .tek yada en fazla 2 kez şampuanlıyorum.çünkü saçın kendi yağından daha faydalı bişi yok gerçekten

Katiliyorum canim saclari biraz kendi haline birakmak cok sik yikamamak gerek.
Kuru saclar daha gec uzuyor cunku.
Ben bakimlarimda yagli bakimlara agirlik vermeye basladim son bir iki haftadir
2 gun once boyamistim daclarimi diplerden 2 mm uzamis nasil sevindim anlatamam. Normalde 1 hafta sonra diplerden nokta nokta kendi sacim gorunurdu. Sanirim benim saclar yag bakimlarini daha cok sevdi:))

Bana yarıyor bu kür. Etkisi kişiden kişiye değişiyor. Kimine yarıyor, kimine yaramıyor. Ama denemekten zarar çıkmaz, uzatmasa bile bakım yapar.

Bana yarıyor bu kür. Etkisi kişiden kişiye değişiyor. Kimine yarıyor, kimine yaramıyor. Ama denemekten zarar çıkmaz, uzatmasa bile bakım yapar.

canım sen ne kadar zamandır uyguluyosun bu kürü ve ne kadar bi uzama oldu senin saçlarında bilgilendirirsen beni çok sevinirim bide özellikle tercih etmemiz gereken bi marka varmı tatlı badem yagı ve bemiz de ? tşkle...

Bunu ben de denemeye karar verdim yarın malzemeleri alıp başlayacağım.. Saçımın uçlarını ve aralarını açık kızıl kırmızı tonlarında boyatmayı düşünüyorum ondan önce hem biraz bakım yapmış olurum... Bir de saçlarımda özellikle ön taraflarda kırık var ama kısa kestirdiğim için o kadar fazla değil bugün sebamed repair shampoo kullanmaya başladım şampuan ve saç kremi olarak onarıcı olan - şu an hatırlamadım markasını- birini kullanıyorum uzun süredir ama pek etkisini görmedim.. Bu kürden başka bir şeyle zeytinyağı falanla da uğraşmak istemiyorum. Umarım uzar saçlarım...

Birsey soracagim peki bu karisimi masaj ile uyguladiktan sonra kac saat beklettecegiz? Sonra normal bir su ve shampo ile yikayacakmiyiz?

Back