• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de bir dönem yaptım bu karışımı iyi gelmişti sonra bıraktım...saçlar da kendini bıraktı,kırıldı,yıprandı sonunda kestirdim....
şimdi tekrar başladım..sinamekili karışımın yanında karanfilli su, sarımsaklı şampuan da yapıyorumbakalım ne kadar uzayacak temmuza kadar....kuzenimin düğünü var da:21:

selamlar:3:
bu karısımı sadece saç diplerine mi sürücez?
yani bakım yapan bisey mi uclara ve sac boylarına da sürüyor musunuz yoksa sadece diplere sıkıp bırakıyor musunuz?
sacım normalde ayda 1.5 cm uzuyor ama 2.5 / 3 cm uzasa hic fena olmazzz:17:

Konuyu acan kuafor arkadasimizin tarifine gore sac diplerine suruluyor canim. Ama saclarin cok kisaysa mesela, verilen olculere gore saclarinin tamamina surebilirsin. zaten kisa sacin sadece diplerine surmek cok zor, uclarina da bulasiyor ister istemez. Benim saclarim kisa ve hem diplerine hem uclarina surup bekletiyorum:)

Ben kullanıyorum 2. kürümü geçen gün yaptım çok memnunum haftada 1 yapıyorum günü gelse diye bekliyorum hep :9: Yıkarken yumuşacık oluyor ve hiç saç kremine ihtiyaç duymuyorum tek derdim kokusu geçmiyor bende içine menekşe yağı katmayı düşünüyorum bu yüzden :31: Ayrıca evigen ampulde katıyorum. Üstüne birde entele losyonuna başlıyorum hayırlısı hanımlar :12::12: Saçlarının uçları çok kuru ve ince olanlara gliserinli bakım suyunu öneririm.

merhaba arkadaşlar, bende 2. kez uyguladım dün akşam sinamekili kürü. aynı lialay gibi bende günü gelse de yapsam diye bekliyorum. saçlarımın uzadığını görmek istiyorum :) benim de derdim kokusu. menekşe yağı denesem kokusunu giderir mi acaba? ayrıca formülü değiştrmiş olur muyuz? nasıl yapsam bu koku durumunu? şampuana falan mı katsak?

kızlar yeni üye oldum saç bakımıyla ilğili denediğim hala deniyorum ve inanılmaz uzadı saçım şunları kullanın saf zeytin yagı tatlı badem yagı susam yağı ceviz ve kekik karıştırıyorum haftada 2 gün sürüyorum streçle sarıp 45 dakika bekliyorum inalmaz uzattı birde yüze hodan yağı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ediyorum

siz varya çok çılgın kadınlarsınız :D hodan yağı aldığım gün internette kullanımına dair bilgiler ararken denk geldim bu siteye daha öncede görmüştüm burda çok dehşet tarifler yorumlar öneriler olduğunu gördüm :D harbi gün gibi :D çok zevkli :D bu arada konuyu açan değerli kuaför arkadaşımızın formülü çok şaşırttı beni 3 ayda omuzdan bele uzayan saç gerçekten çok çılgınca :D
bende deneyeceğim.ama benim omuzumla belim arasındaki mesafe en az 40 50 cm falandır heralde :D kurt adama dönmeyim.deneyim yazıcam buraya yine

ben pamukla sürüyorum pamuğu batırıyorum karışıma fazlasını sıkıyorum diplerime sürüyorum çokta rahat hiç akmıyor

Ben zamanında hc saç bakım ürününü almıştım hemen uzatır diye hatta 2 şişe...ama öyle aman aman hiçbişi olmadı bende onun şişesini atmamıştım oda fısfıslı onunla sürüyorum çok pratik oluyo...

bnde 2 şişe aldım.1 şişe bitti ve bence baya etkiledi 2 şişenin sonunu iple çekiyorum diyebilirim :)

Ben yaklaşık 1 bucuk ay önce sacımı uclardan aldırmıstım 2 cm kadar şuan eski boyuna geldi ve 2 cm gecti bile belki de daha cok gecmiştir.düzenli olarak haftada 1 kez ve özel tarihlerde yapıyorum.3 ya da 4 hafta içerisinde gözle görülcek sonuçlar oluyor arkadaşlar tabi kişiden kişiye göre değişir.

Ben yaklaşık 1 bucuk ay önce sacımı uclardan aldırmıstım 2 cm kadar şuan eski boyuna geldi ve 2 cm gecti bile belki de daha cok gecmiştir.düzenli olarak haftada 1 kez ve özel tarihlerde yapıyorum.3 ya da 4 hafta içerisinde gözle görülcek sonuçlar oluyor arkadaşlar tabi kişiden kişiye göre değişir.

Sadece sinamekiyle mi elde ettin bu sonucu canim?

Sadece sinamekiyle mi elde ettin bu sonucu canim?

Evet canım 8. kürü dün yaptım 2 hafta ara vericem şimdi arada daha hızlı uzuyomus.Ayrıca 3 4 kez düzenli olmayarak dax sürmüştüm 2 ay içinde ama bi etkisi olmadı en iyi sonucu sinamekiyle aldım saçı daha güzel gösteriyor hem.

Back