• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşlar bende 4.kürümü uyguladım. ben saçlarımda şahsen uzama gördüm ama bu herkeste olmayabiliyor bu çok normal. yani bu kür'ü uygulamaya başlarken öyle çook heveslenmeyin sonra hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. saçımda 3,4cm uzama farkettim zaten ilk kürü yapmadan önce bi fotoğraf çekilmek en mantıklısı,daha iyi anlayabiliyorsunuz. saçımdaki boyayı da açmadı fakat ilk iki hafta çok saçım döküldü ama panik yok. gerçekten her insanda olmasa da işe yarıyor ;)

bende denedim çokgüzel bir formüll gerçekten uzatıyo.yanlız arkadaşalar bu bemiksin nasıl bir kokusu var ya çok kötü kokuyor.özellikle terledikçe ben çok koku almıyorum ama çevremdeki herkez çok kokuyor diyor.nasıl geçer bu koku bir fikri olan varmı???ne olur yardım edin ya:(((((

bende denedim çokgüzel bir formüll gerçekten uzatıyo.yanlız arkadaşalar bu bemiksin nasıl bir kokusu var ya çok kötü kokuyor.özellikle terledikçe ben çok koku almıyorum ama çevremdeki herkez çok kokuyor diyor.nasıl geçer bu koku bir fikri olan varmı???ne olur yardım edin ya:(((((

canım evet onu bende farkettim. kür'ü yapmamdan 3 gün geçmesine ve saçlarımı tekrar tekrar yıkamama rağmen özellikle spor yaparken bu kokuyu kendimde hissettim. cidden mide bulandırıcı.s bazı arkadaşlarımınız kür'ün içine değişik kokulu yağlar katıyormuş ben daha denemedm ama onları araştırıp deneyebilirsin

canım evet onu bende farkettim. kür'ü yapmamdan 3 gün geçmesine ve saçlarımı tekrar tekrar yıkamama rağmen özellikle spor yaparken bu kokuyu kendimde hissettim. cidden mide bulandırıcı.s bazı arkadaşlarımınız kür'ün içine değişik kokulu yağlar katıyormuş ben daha denemedm ama onları araştırıp deneyebilirsin

teşekkürler tatlım denemek lazım inşallah işe yarar.normalde bende pek koku almıyorum ama terleyince falan acayip bir koku oluyor,insanlara sarılırken tedirgin oluyorum artık ya:17: bir çözüm bulmak lazım:26:

kızlar ya bende bu kokudan sıkayetcıyım mıdem bulanıyo kendımden kokuyu duyunca mıgrenım tutuyo valla nasıl kurtulcaz bu kokudan kürü yapmaktan vazgecıcem galıba:50:

slm kızlar bu sayfayı okudum hiç tereddüt etmeden başladım yapmaya şimdi 5. kür başımda geçen hafta yapamadığım için bu hafta 2. yapışım:)) ne kadar faydalı olur bilmem ama başlayalı 1ay oldu 3 4 cm uzadı en iyisi ölçmek yada foto çekmek yoksa bence bu azcık uzama bile farkedilmiyo sabredip denicem bakalım 3ay biraz önce 1ayın sonunda haftada 2ye çıkarıldığını yazmışlar doğru mudur acaba??? kokusu gerçekten kötü ama hep topladığım için çok rahatsız olmuyorum bide şampuanada bemix kattım kokuyu siz düşünün artık :) yarım saatide geçiyo hatta yapalı 1saat oldu birazdan duş alıcam bu arada gürleşme yapıyomuş bazılarında bende olmadı ben gürleşmesi için bide banyodan sonra yine burdan duyduğum ısırganlı suyu yapıyorum onunda faydası olmadı ama bırakmadım çünkü daha erken bırakmak için 3ay sabırla denicem

kızlar ya bende bu kokudan sıkayetcıyım mıdem bulanıyo kendımden kokuyu duyunca mıgrenım tutuyo valla nasıl kurtulcaz bu kokudan kürü yapmaktan vazgecıcem galıba:50:

canım içine kokuyu bastıracak başka yararlı bi yağ koysan mesela lavanta yağı ben badem yağının yanında zeytinyağıda koyuyorum bu arada bi zararı olacağını sanmıyorum lavantada saç için iyiymiş kuru lavantayı demleyip saçına sürenler var çünkü

canım içine kokuyu bastıracak başka yararlı bi yağ koysan mesela lavanta yağı ben badem yağının yanında zeytinyağıda koyuyorum bu arada bi zararı olacağını sanmıyorum lavantada saç için iyiymiş kuru lavantayı demleyip saçına sürenler var çünkü

tıksındım bırkere bır daha yapabılırmıyım bılmıyorum yanlız bn yanlıs uyguladım sanırım butun sacımı yıkadım o suyla ve beklettım :50:
durum cok vahım yanı :14:
saclarımdan koku cıkmıyor hala

koku saclarımdan cıkmadıgı gıbı terle vucuttanda atılıyor sıcak yaz aylarında. sürekli dusa girip parfüm sıkmaktan bıktım vallahi. :D nişanlım antibiyotik gibi kokuyor saçların dedi :( :D

Son düzenleme:
Kizlaarrrr veyahut topic sahibi :(
Bu bemix bu kurun icinde olmak zorunda mi?
Ben burda onu bulamadim :s

evet canım olmak zorunda . ama bulamazsan bephantene ampulde ıse yarıyor bırde onu sor bakalım. bemiks yerine bephantene ampülde kullananlar var.

Arkadaşlar bu formül nasıl uygulanacak , saça sürülüp bekletilecek ve sonra da saç yıkanacak mı , bunu anlayamadım??????

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

gerçekten işe yarıyor deneyin derim

Back