Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde su bemix neye yariyor aslinda? Tuhaf gelecek ama eçnebi ulkede eczanelere sordum neye yariyor diye sordular :sBirsey soracagim peki bu karisimi masaj ile uyguladiktan sonra kac saat beklettecegiz? Sonra normal bir su ve shampo ile yikayacakmiyiz?
başının ağrıma sebebi ıslak baklemesine bağlı olabilir bakımın içeriği ile alakası yoktur migren ya da sinüzit gibi bir sorun olabilir bu konuda rahat olunkızlar bende denedim biraz önce sinamekili kürü fakat başım agrıttı sizdede aynı şey oldumu
bende denedim çokgüzel bir formüll gerçekten uzatıyo.yanlız arkadaşalar bu bemiksin nasıl bir kokusu var ya çok kötü kokuyor.özellikle terledikçe ben çok koku almıyorum ama çevremdeki herkez çok kokuyor diyor.nasıl geçer bu koku bir fikri olan varmı???ne olur yardım edin ya((((
canım evet onu bende farkettim. kür'ü yapmamdan 3 gün geçmesine ve saçlarımı tekrar tekrar yıkamama rağmen özellikle spor yaparken bu kokuyu kendimde hissettim. cidden mide bulandırıcı.s bazı arkadaşlarımınız kür'ün içine değişik kokulu yağlar katıyormuş ben daha denemedm ama onları araştırıp deneyebilirsin
teşekkürler tatlım denemek lazım inşallah işe yarar.normalde bende pek koku almıyorum ama terleyince falan acayip bir koku oluyor,insanlara sarılırken tedirgin oluyorum artık ya bir çözüm bulmak lazım:26:
kızlar ya bende bu kokudan sıkayetcıyım mıdem bulanıyo kendımden kokuyu duyunca mıgrenım tutuyo valla nasıl kurtulcaz bu kokudan kürü yapmaktan vazgecıcem galıba
canım içine kokuyu bastıracak başka yararlı bi yağ koysan mesela lavanta yağı ben badem yağının yanında zeytinyağıda koyuyorum bu arada bi zararı olacağını sanmıyorum lavantada saç için iyiymiş kuru lavantayı demleyip saçına sürenler var çünkü
Kizlaarrrr veyahut topic sahibi
Bu bemix bu kurun icinde olmak zorunda mi?
Ben burda onu bulamadim :s
Kizlaarrrr veyahut topic sahibi
Bu bemix bu kurun icinde olmak zorunda mi?
Ben burda onu bulamadim :s
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben