• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben saçımı kestirdim kırıklarınız temizlettimm :) sonra bu formulü uyguladm saçlarım bayaaa bii toparlandı :D tabi bn bemiks falan kullanmadm :)

kızlar merhaba benim saçlarim belime yaklasıyor uzun bir süreden sonra 2 sene önce kuaförün azizligine ugradim cenemde kesti cok pisman olmustum boyle uzatan seyler cok arastırdım o donem turp falan denedim ama duzenli yapmadim o yuzden pek etki etmedi pes ettim keske o zaman bunu bulabilseydim neyse ben sacima balyaj attırmayı dusunuyorum victoria secret lily adindaki modelin saci gibi o yuzden muhtemelen yıpranıcak bunu kullanmayı dusunuyorum bi tam belime kadar uzasın da bende gelismeleri buraya yazıcam arkadaşlar :) herkesin sacı istedigi gibi olur umarim

bu formülü düzenli olarak uygulayamadım son derece sabırsız bi insanım ve bu kadar geç uzamasına sinir oldum 10 ay önce çene hizasındaydı şimdi de sadece omuzlarımın hizasında

ben bu formülü 6 haftadır uyguluyorum ve şiddetle tabsıye edıyorum saçlarım daha şimdiden 4 cm kadar uzadı asıl 12 haftanın sonunda uzama oldugu söyleniyor 6 hafta daha yapıp ara vereceğim,japongülüne teşekkür ediyorum

Saclarim hizla dokuluyor her banyodan sonra tutam tutam sac geliyor avuclarima.
Uzun sure kullananlardan yardim istiyorum, saclar boyali,yanik yipranik oldugu icin mi dokuluyor? Yakinda kel kalmaktan korkuyorum:18:

Slm Cnm tarifini bende denicem sinameki ve badem yağını buldum fakat yurtdisinda yaşadığım icin burda Bemiks ampul yok eczanelere sordum hepside yok dedi hap ve toz olarak var :( sadece sinameki ve badem yagi kullansam olurmuki? :/ buarada saçlarımı 9 aya kadar uzatmam lazım cok kısalar ve kuzenimin düğünü var.. Kullanan arkdslar varsa yazabilirmi lütfen :)

Slm Cnm tarifini bende denicem sinameki ve badem yağını buldum fakat yurtdisinda yaşadığım icin burda Bemiks ampul yok eczanelere sordum hepside yok dedi hap ve toz olarak var :( sadece sinameki ve badem yagi kullansam olurmuki? :/ buarada saçlarımı 9 aya kadar uzatmam lazım cok kısalar ve kuzenimin düğünü var.. Kullanan arkdslar varsa yazabilirmi lütfen :)

bemiks olmadan olmaz bence canım başka ampul şeklinde e vitamini falan yokmuymuşş

canım yada bi akraban falan yokmu sana kargoyla gönderse zaten 5li kutusu 4 lira bikaç kutu istersin

Back